Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Jak zajść w ciążę? -> objawy (part 2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
malutka23

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Paź 14, 2008 1:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Plamienie tak jak pojawilo sie niespodziewanie trzy dni temu tak dzis, rownie niespodziewanie zniknelo Confused Sama juz nie wiem co myslec. Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
LuizaPatrycja*

PostWysłany: Wto Paź 14, 2008 3:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja miałam takie plamienie jak byłam w bardzo wczesnej ciąży, taki niby śluz zabarwiony krwią po jednym dniu ustało...i teżsprzątałam mieszkanie.
Powrót do góry
malutka23

PostWysłany: Wto Paź 14, 2008 3:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dokladnie tak to wyglada. Sluz zabarwiony krwia, tyle ze u mnie to trwalo 3 dni. A kiedy zaczelo sie Tobie to plamienie? Moze pamietasz czy bylo to krotko po stosunku? Nie chce sie nakrecac ze to ciaza zeby sie pozniej nie rozczarowac. Pozdrawiam serdecznie
Powrót do góry
LuizaPatrycja*

PostWysłany: Wto Paź 14, 2008 4:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja zaczęłam lekko krwawić w dzień w którym siękochaliśmykilka godzin później. krwawiłam do wieczora
Powrót do góry
malutka23

PostWysłany: Wto Paź 14, 2008 4:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To tak jak u mnie, z ta roznica, ze moje krwawienie trwalo dluzej. A obfite mialas to krwawienie? Czy lekarz mowil Ci od czego moze to byc? Bede wdzieczna za odpowiedz
Powrót do góry
LuizaPatrycja*

PostWysłany: Wto Paź 14, 2008 4:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ogólnie to trafiłam z tym na oddział na obserwację lekarz powiedział ze tak sie często zdarza że kobiety krwawią we wczesnej ciąży ponieważ macica się jeszcze oczyszcza z tego co zostało przed ciążą, a krwawienie miałam bardzo słabe głównie było je widać na papierze toaletowym bo jak założyłam podpaskę to nic nie było....
Powrót do góry
malutka23

PostWysłany: Wto Paź 14, 2008 5:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To juz nie wiem. U mnie nie jest to za bardzo obfite, tak jak miesiaczka, ale musze miec zalozona wkladke. Dzis bola mnie jajniki z lewej strony. Jestem juz zdezorientowana. Jesli to nie ciaza to trzeba brac sie do roboty Laughing Na test jeszcze za wczesnie, chyba kupie owulacyjne i zobacze co sie bedzie dzialo
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Sro Paź 15, 2008 3:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

74 lata ... ladny wiek

moze i racja ze lepiej bylo by znac najgorsza prawde a nie ciagle ludzic sie marzeniami, moze ...

ja oduczylam sie wyliczania ... ale za to ciagle widze jak zaczyna mi sie sluz. Ostatnio przestaje miec jaka kolwiek ochote na pieszczoty ... zastanawiam sie tylko czy to chwilowe
Powrót do góry
malutka23

PostWysłany: Sro Paź 15, 2008 4:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny czy myslicie, ze to normalne, ze mam mleko w piersiach? Niby niewiele, ale nigdy nie mialam. Bede wdzieczna za odpowiedz
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sro Paź 15, 2008 9:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a badałaś sobie kiedyś poziom prolaktyny?
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Następny
Strona 11 z 13