Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Jak zajść w ciążę? -> objawy (part 2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
malutka23

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Paź 11, 2008 1:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kurcze Emilko naprawde nie wiem co o tym myslec. W pierwszej ciazy kazde krwawienie koczylo sie ostrym dyzurem i dlugotrwalym pobytem w szpitalu. Moze panikuje. Mysle ze to malo prawdopodobne abym w poludnie robila test owulacyjny, ktory wyszedl pozytywny a wieczorem dostala miesiaczke, nie sadzisz? Poza tym krwawienie jest bardzo skape w porownaniu z poprzednimi krwawieniami. Obawiam sie, ze bede miec problemy z zajsciem w ciaze, bo czuje, ze tym razem znow sie nie udalo... Crying or Very sad Dziekuje Ci serdecznie Kochana za poswiecenie mi uwagi i probe pomocy Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Paź 11, 2008 7:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niemożliwością jest mieć owulację i tego samego dnia lub następnego miesiączkę, więc to na pewno nie to.. bardziej bym stawiała na owulacyjne
malutka23

PostWysłany: Sob Paź 11, 2008 7:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Obys miala racje Very Happy Pozdrawiam serdecznie i dziekuje za pomoc
Powrót do góry
malutka23

PostWysłany: Pon Paź 13, 2008 5:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Musze jeszcze raz poprosic o pomoc. Ile moze trwac krwawienie owulacyjne? Prosze o szybka odpowiedz. Z gory dzieke. Pozdrawiam
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Paź 13, 2008 6:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok.2-3 dni...a ile trwa u Ciebie..?

Powrót do góry
malutka23

PostWysłany: Pon Paź 13, 2008 6:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzis mija trzeci dzien. Naprawde nie wiem jak to wytlumaczyc, troche sie martwie Sad
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Paź 13, 2008 6:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm ale zawsze mialas te krwawienia? moze to plamienie..ale zle opisałas? ...sadzisz ze jestes w ciazy? moze zrob test ale najwczesniej po upływie 12 dni od stosunku

Powrót do góry
malutka23

PostWysłany: Pon Paź 13, 2008 7:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Staramy sie o dziecko, kochalismy sie na pewno w dni plodne(korzystalismy z testow owulacyjnych), tzreciego dnia staran wieczorem dostalam plamienie, dzis trwa trzeci dzien. Nigdy nic takiego mi sie nie zdarzylo. Na test jeszcze za wczesnie. Jak to logicznie wytlumaczyc?!
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Paź 13, 2008 9:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm skoro kochaliscie sie wg testow to moze to zapłodnienie nastapiło? i objawiło sie plamieniem? nie wiem naprawde. moge jedynie zyczyc powodzenia i 3mac kciuki Smile zeby sie udało. ale uwazaj na siebie - bo byc moze jestes w ciazy. mam nadzieje ze bierzesz kwas foliowy? jesli nie to zacznij- tak na wszelki wypadek. po co sie potem martwic czy dziecko nie jest chore itp.

Powrót do góry
malutka23

PostWysłany: Pon Paź 13, 2008 9:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki wind... Kwas foliowy biore juz dwa miesiace. pozdrawiam
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Następny
Strona 10 z 13