Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
borek 22 Gość
|
Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 6:10 pm Temat postu: |
|
|
mam takie male pytanie czy sperma ktora znajduje sie w okolicy pochwy a nie dostala sie do samego srodka czy jest mozliwosc zajscia w ciaze?
i jesli mozna mam pytanie tak z ciekawosci czy mala ilosc spermy morze przesiaknac material w ciagu 2 min? dzieki za ewentualne odpowiedzi
---edit by Wind_of_hope---
Jesli chcesz cos dodac uzyj opcji "zmien" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
qwerty87
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 8:32 pm Temat postu: |
|
|
jesli sperma przesiaknie przez material to nic gorznego... bo plemniczki nie sa az tak zdolne i przez tkaniny nie przejda... jeszcze nie wypalaja dziur w materiałach |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fionka_23 Gość
|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 6:43 pm Temat postu: Re: nie moge zajsc w ciaze |
|
|
moze przyczyna jest endometrioza |
|
Powrót do góry |
|
|
|
siwa
|
Wysłany: Wto Sty 23, 2007 10:56 pm Temat postu: |
|
|
witam... mam pytanie na ktore chciala bym dostac odp odstawilam tabletki 14 stycznia kochalam sie z nazyczonym przez nastepne 3 dni (bez zabezpieczenia) potem dostalam zawczesnie okres ktory trwal dluzej niz zwykle(zawszetrwal 3 dni a teraz 6 dni) od paru dni mam dziwne objawy jestem oslabiona czesto jest mi niedobrze odrzuca mnie od kawy i papierosow (pale 5lat) mam dziwne skurcze brzucha ... czy jest to mozliwe ze jestem w ciazy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Sty 24, 2007 12:38 am Temat postu: |
|
|
objawy ciazy nie wystepuja po kilku dniach,a Twoje dolegliwosci moga byc spowodowane odstawieniem proszkow,jezeli bralas je dlugo. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
siwa
|
Wysłany: Sro Sty 24, 2007 6:57 pm Temat postu: |
|
|
tabletki bralam rok i 4 miesiace ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Sty 25, 2007 12:58 am Temat postu: |
|
|
ciezko mi powiedziec skad te dolegliwosci,ale ciaze wykluczam,oczywiscie mozesz zrobic test jesli sie denerwujesz,ale wyjdzie negatywny.przeciez mialas krwawienie,a poza tym za wczesnie na objawy ciazy.uwazam,ze nie masz sie co stresowac.a co do papierosow,to ja tez palilam i bedac w ciazy mialam caly czas chec zapalic,nawet na kawe mialam zachcianki,a nigdy kawy nie pilam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
MarlenLDZ
|
Wysłany: Sob Lut 10, 2007 6:57 pm Temat postu: |
|
|
hejka... bralam tabletki przez ok. 8 miesiecy potem je odrzucilam. razem z partnerem chcemy miec dziecko juz przez okolo 8 miesiecy sie staramy i nic.
czy to ze rzucilam tabletki w polowie cyklu ich brania miesiecznego 2 tyg. przed ukonczeniem cyklu(21 tabletek), czy to ma jakis wplyw ze niemozemy.
mam pytanie bo od okolo dwoch tygodni bardzo czesto oddaje mocz (slyszalam ze to jest jeden z objawow ciazy), za okolo 3-4 dni spodziewam sie okresu a wogole nie odczuwam napiecia przed okresowego. Okolo 1,5 tygodnia po styczniowym okresie odczuwalam dziwny bol blisko kosci lonowej (podbrzusza), a po za tym dosc czesto, krotkotrwale boli mnie glowa. w calym tym okresie mialam dwie noce jak wymiotowalam. Teraz odczuwam krotkotrwale mdlosci ale bardzo rzadko. Prosimy o szybka odpowiedz. z gory dziekujemy. PRZEPRASZAM ZA BLEDY ALE KLAWIATURA MI WYSIADA!!! ;( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
chrapek77
|
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 4:27 pm Temat postu: jak moge zajsc w ciaze jak miałam pusta ciaze |
|
|
czesc dziewczyny 11 miesiecy temu miałam pusta ciaze 3 miesiace temu brałam tabletki na wywołanie okresu a po nich antykopcepcyjne .jak skaczyłam je brac to prubowałam zajsc w ciaze i nic nie wiem cio mam robic ile mam czekac podpowiedcie mi co mam robic jestem załamana prosze odpiscie mi na emaila chrapek77@wp.pl pozdrawiam i czekam na odp
---edit by Wind_of_hope---
Prosze pisac max.3 emotikony obok siebie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Maj 06, 2008 11:39 am Temat postu: Jak zajść w ciążę? -> objawy (part 2) |
|
|
;* _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|