Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
..ona Gość
|
Wysłany: Pią Kwi 28, 2006 1:06 am Temat postu: |
|
|
Wreszcie ktos zainteresowal sie "m" jest dobry i dzial cuda, ale odpuscie sobie, nie jest az tyle wart ile robi spustoszenia... w szczegolnosci w mózgu.. czlowiek robi sie nerwowy i naprawde czepia sie bez powodu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pią Kwi 28, 2006 1:28 pm Temat postu: |
|
|
a czy jak bralisicie Meizitanc to stosowliscie jakies diety?ograniczaliwcie jedzenie?wolno jesc slodycze czasem czy w ogole nie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gosia Gość
|
Wysłany: Nie Maj 07, 2006 6:49 pm Temat postu: wyluzuj trochę |
|
|
Paweł napisał: | Nastąpiły grube porzadki w tym temacie, każdy kolejny post o nielegalnej sprzedarzy leków, czy innych środków będzie kasowany, osoba dostanie ban na IP, a sprawe osobiście skieruje do prokuratury.
Koniec, zabawy środkami niedozwolonymi!
Z poważaniem Paweł |
Powoli Panie Pawle! Może tak najpierw trochę poczytac w medycznych artykułach, albo skonsultowac się z lekarzem i zaczerpnąc fachowej informacjii, a potem stosowac groźby...
Jakie NIEDOZWOLONE ŚRODKI??? Ja osobiście kupiłam Meizitanc w normalnej aptece za 100 zł. orginalny, tybetański, kapsułki z hologramem! -To co tam sprzedają truciznę? (Mieszkam we Wrocławiu)
Zażyłam już całe opakowanie, schudłam 4 kg (chciałabym jeszcze ze 3 kg), nie było zadnych skutków ubocznych. Czułam się dużo lepiej niż przed kuracją (z natury mam niskie ciśnienie a one najwidoczniej mi wyrównały je), miałam więcej energi, apetyt moze nie spadł, ale miałam zdecydowana ochotę na "zdrowsze" potrawy. Po miesiąc przerwy napewno wezmę następne opakowanie żeby zrzucic jeszcze troszkę.
P/S do tych stosujących jednym ciągiem: przy braku widocznych efektów należy zrobic sobie kilkutygodniową przerwę, ponieważ środek nie działa. Tzn. organizm przyzwyczaja się do efedryny i kuracja nie ma sensu. Nawiasem mówiąc efedryna jest dostępna w sprzedazy w postaci syropu i tabletek Tusipect i nic w tym nie ma złego. Ktoś się naczytał, że to pochodna amfetaminy, ale chyba nie ma pojecia o ile ma mniejsze od niej działanie. Przecież ludzie zażywają dużo groźniejsze leki np. przypisywane przez psychiatrów (uzalezniające!) i nie ma z tego powodu zadnej nagonki.
pozdrawiam
gosia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Nie Maj 07, 2006 7:47 pm Temat postu: |
|
|
To nie groźba lecz ostrzeżęnie.
Owszem kupiłaś to w aptece a nie za pośrednictwem forum, co próbowano zrobić podając oferty kupna i sprzedarzy.
To już by oceniła prokuratura czy dany środek który ktoś próbował sprzedać za pośrednictwem podanych danych na forum szkodzi czy też nie. Internet wcale nie jest aninommmowy, ustalenie dokłądnych personalów zajmuje około 30 min
Nie wchodze w debate skuteczności czy też skutków ubocznych danego środka, zauważam iż handel w sposób który próbowany był tutaj łamie polskie oraz miedzynarodowe prawo.
Polemiki na temat danego środka prosze bardzo. Nie mam nic przeciwko
Oferty kupna i sprzedaży, NIE! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Maj 14, 2006 2:48 pm Temat postu: rewelacja |
|
|
ten lek to cud zazywalam rozne srodki odchudzjace i nic z tego scchudlam jakies 2kg i nic wiecej i pozatym musialam byc na diecie a po tym moge jesc ile chce i nic nie cwicze a slchudlam w miesiac 8 kg rewelacja starczy tylko 1 miesiac pozniej mozna to odlozyc na bok i pic z tej samej firmy herbatki ktore utrzymaja sie przy tej wadze co schudlas naprawde zalecam super srodek tylko troszke drogo bo klosztuje 150zl ale skuteczny,a herbtaki sa po cenie 20zlz moge zalatwic pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Freya
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Maj 14, 2006 4:16 pm Temat postu: Re: rewelacja |
|
|
herbatka za 20 złotych ... cuda powiada Pani/Pan? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Freya
|
Wysłany: Sro Maj 17, 2006 4:12 pm Temat postu: Re: rewelacja |
|
|
Dziś widziałam reportaż o tym "cudownym" Waszym leku :]
jest coraz więcej zgonów przez niego, dodatkowo reszta osób która go brała ma problemy z sercem oraz miewa często halucynacje :] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lala Gość
|
Wysłany: Czw Maj 18, 2006 11:45 am Temat postu: mh..??? |
|
|
brałam meizitang , zjadłam cale opakowanie czyli 30 tabletek , schudłam 8 kg , miną 3 miesiąc od zakończenia kuracji i prztyłam 1 kg, pierwszy tydzień nie powiem czułam niepokój i suchość w ustach , rozdrażnienie, ale potem to ustąpiło a kg z wagi spadały. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
izzy Gość
|
Wysłany: Sob Maj 20, 2006 11:42 am Temat postu: |
|
|
proszę wszystkich o nie podawanie mojego tel.za pośrednictwem tego forum , gdyż p.Paweł wyrażnie sobie tego nie życzy i chcę to uszanować |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Freya
|
Wysłany: Sob Maj 20, 2006 2:09 pm Temat postu: |
|
|
izzy napisał: | proszę wszystkich o nie podawanie mojego tel.za pośrednictwem tego forum , gdyż p.Paweł wyrażnie sobie tego nie życzy i chcę to uszanować |
już usunęłam Twój numer telefonu z komentarzy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|