Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Nie Maj 21, 2006 11:31 pm Temat postu: |
|
|
Eh wiem ze kiedys byl jakis specyfik na tym samym co to holerstwo i szybko go wycofano bo ktos wykorkowal. Oplaca sie piepryc sobie zdrowie kosztem kilku kilogramow.
PS pamietakcie!! nigdy nie ma nic za darmo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Freya
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Maj 22, 2006 6:08 am Temat postu: |
|
|
Anonymous napisał: | Eh wiem ze kiedys byl jakis specyfik na tym samym co to holerstwo i szybko go wycofano bo ktos wykorkowal. Oplaca sie piepryc sobie zdrowie kosztem kilku kilogramow.
PS pamietakcie!! nigdy nie ma nic za darmo |
jeżeli ktos ma duże kompleksy to takie argumenty i tak go nie przekonają |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw Maj 25, 2006 10:49 am Temat postu: |
|
|
Paweł napisał: | To nie groźba lecz ostrzeżęnie.
Internet wcale nie jest aninommmowy, ustalenie dokłądnych personalów zajmuje około 30 min |
Niestety, ale to nie jest prawda.
Trudno byloby ustalic w 30 min dane personalne osoby korzystajacej z internetu tylko po numerze IP.
Zmienne IP (jak na przyklad w wypadku uzywania neostrady) musialoby byc sprawdzone bezposrednio przez pracownikow TPSA w ich logach polaczen i tylko i wylacznie po nakazie prokuratury.
A jak ktos stuka z kafejki internetowej?
Takie straszaki malo kogo obejma. Przykro mi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Maj 25, 2006 1:08 pm Temat postu: |
|
|
Niestety wypowiedział sie osoba jako "gość" i nie mam jak wysłać prywatnej wiadomości (jest o offtop).
Uwierz mi na słowo że da sie w 30 min ustalić dane personalne. Nie napisałem że z poziomu użytkownika czy też w sposób nauruszający Polskie prawo. Administratorzy bez problemu rejestrują kto wchodzi na serwer, a ustalenie skąd jest naprawdę kwestią czasu prześledzenia drogi połączenia.
Nakaz prokuratorski wcale nie jest potrzebny aby sprawdzić kto i skąd Cie odwiedza.
Mało mnie interesuje czy ktoś to uważa za "straszki" czy też nie, oficjalnie napisałem ostrzeżenie i będe je konsekwętnie wypełniał.
nie będzie sprzedaży medykamętów oraz innych środków na forum.
Nawet jeżeli ktoś ma zezwolenia bądz ma gdzieś prawo żadna forma sprzedaży czy pośrednictwa w zakupach bez zgody władz forum jest nie możliwa.
Przypomniałem tylko tym którzy zapomnieli bądz nie wiedzieli (niewiedza nie jest wytłumaczeniem łamania prawa) iż takowy proceder jest niezgodny z prawem.
Nie mam nic więcej do dodania w tej kwestii. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Nie Maj 28, 2006 9:36 am Temat postu: |
|
|
Kod: | Niestety wypowiedział sie osoba jako "gość" i nie mam jak wysłać prywatnej wiadomości (jest o offtop).
Uwierz mi na słowo że da sie w 30 min ustalić dane personalne. Nie napisałem że z poziomu użytkownika czy też w sposób nauruszający Polskie prawo. Administratorzy bez problemu rejestrują kto wchodzi na serwer, a ustalenie skąd jest naprawdę kwestią czasu prześledzenia drogi połączenia.
Nakaz prokuratorski wcale nie jest potrzebny aby sprawdzić kto i skąd Cie odwiedza.
Mało mnie interesuje czy ktoś to uważa za "straszki" czy też nie, oficjalnie napisałem ostrzeżenie i będe je konsekwętnie wypełniał.
nie będzie sprzedaży medykamętów oraz innych środków na forum.
Nawet jeżeli ktoś ma zezwolenia bądz ma gdzieś prawo Wink żadna forma sprzedaży czy pośrednictwa w zakupach bez zgody władz forum jest nie możliwa.
Przypomniałem tylko tym którzy zapomnieli bądz nie wiedzieli (niewiedza nie jest wytłumaczeniem łamania prawa) iż takowy proceder jest niezgodny z prawem.
Nie mam nic więcej do dodania w tej kwestii. |
ja moge powiedziec jedno do zrobienia jest wszystko ale panie Pawle skoro pan jest taki dobry to do policji bo oni potrzebuja dobrych informatykow. Bo jest wiele przypadkow ze ktos komus grozi przez internet i te buraki nie moga go namierzyc
A co do sprzedazy jaki jest problem ja np mam to<mowie np> to pisze privy do osob ktore sie tu wypowiadaj albo wystawiam na allegro:D
A sam środek?? no cóz jak bylo wczesniej napisane nie ma nic za darmo. Mysle ze czasem lepiej sie pomeczyc z tymi paroma kilosami niz tak sobie psuc zdrowie:( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Maj 28, 2006 9:48 am Temat postu: |
|
|
Na temat działań części policji nie bedę sie wypowiadał Nie wszyscy wyszli jeszcze z ery małysza a niektórym sie po prostu nie chce
Nie żucam sie z motyką na słońce i nie chce filtrować wszystkich wiadomości na forum (czy też w sieci) po prostu nie daje przyzwolenia na coś złego.
Samo piętno podziemia zniechęca już wiele osób.
Stawiam sprawę jasno, dyskusja TAK, handel i pośrednictwo NIE
Zasada jest jasne, to zależy od was czy ją akceptujecie czy też nie. (myśle że konsekwęcje waszych decyzji są dla was jasne i zrozumiałe) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Freya
|
Wysłany: Nie Maj 28, 2006 11:44 am Temat postu: |
|
|
Tak się zastanawiam i dochodzę do wniosku, że gdyby meizitanc nie miał takiej "reklamy" to nie wiem czy byłby tak poszukiwany.. mimo iż daję "efekty" ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Maj 28, 2006 12:57 pm Temat postu: |
|
|
hmmm sam zastanawiałem sie nad usunięciem tego tematu z powodów właśnie propagandowych.
Na ile było by to cenzurowanie według własnych wytycznych oraz ograniczanie wolności wypowiedzi a na ile próba zapobiegania rozpowszechnianiu czegoś co jest szkodliwe?
I pomyślał by kto że moderacja to taka łatwa sprawa :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Freya
|
Wysłany: Nie Maj 28, 2006 8:09 pm Temat postu: |
|
|
Nie wanże czy się moderuję czy jest się czytelnikiem..
Temat a właściwe lek potrafi zmusić do myślenia..a raczej
do chęci zastosowania go.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ona!!! Gość
|
Wysłany: Pią Cze 02, 2006 9:13 pm Temat postu: |
|
|
Powiem WAM tylko tyle!!!! Bylam najarana na m.. bo mial byc taki super.. git!wzielam jedno opakowanie i zaczelam chudnac w oczach-w ciagu miesiaca schudlam 9 kilo.... i co z tego jesli w ciagu nastepnego jak skonczylam opakowanie przytylam 7....choc ograniczalam zarcie... to GOW.. kupe kasy i nic wiecej!!! No i teraz martwie sie tylko czy za pare lat nie bedzie skutkow i czy moje dziecko nie bedzie mialo wady geneycznej. I poco mi to bylo??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|