Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

meizitanc

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość

PostWysłany: Nie Maj 21, 2006 11:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Eh wiem ze kiedys byl jakis specyfik na tym samym co to holerstwo i szybko go wycofano bo ktos wykorkowal. Oplaca sie piepryc sobie zdrowie kosztem kilku kilogramow.

PS pamietakcie!! nigdy nie ma nic za darmo
Powrót do góry
Freya

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Maj 22, 2006 6:08 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Anonymous napisał:
Eh wiem ze kiedys byl jakis specyfik na tym samym co to holerstwo i szybko go wycofano bo ktos wykorkowal. Oplaca sie piepryc sobie zdrowie kosztem kilku kilogramow.

PS pamietakcie!! nigdy nie ma nic za darmo

jeżeli ktos ma duże kompleksy to takie argumenty i tak go nie przekonają Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Gość

PostWysłany: Czw Maj 25, 2006 10:49 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Paweł napisał:
To nie groźba lecz ostrzeżęnie.
Internet wcale nie jest aninommmowy, ustalenie dokłądnych personalów zajmuje około 30 min Wink

Niestety, ale to nie jest prawda.
Trudno byloby ustalic w 30 min dane personalne osoby korzystajacej z internetu tylko po numerze IP.
Zmienne IP (jak na przyklad w wypadku uzywania neostrady) musialoby byc sprawdzone bezposrednio przez pracownikow TPSA w ich logach polaczen i tylko i wylacznie po nakazie prokuratury.
A jak ktos stuka z kafejki internetowej?
Takie straszaki malo kogo obejma. Przykro mi.
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Maj 25, 2006 1:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niestety wypowiedział sie osoba jako "gość" i nie mam jak wysłać prywatnej wiadomości (jest o offtop).

Uwierz mi na słowo że da sie w 30 min ustalić dane personalne. Nie napisałem że z poziomu użytkownika czy też w sposób nauruszający Polskie prawo. Administratorzy bez problemu rejestrują kto wchodzi na serwer, a ustalenie skąd jest naprawdę kwestią czasu prześledzenia drogi połączenia.

Nakaz prokuratorski wcale nie jest potrzebny aby sprawdzić kto i skąd Cie odwiedza.

Mało mnie interesuje czy ktoś to uważa za "straszki" czy też nie, oficjalnie napisałem ostrzeżenie i będe je konsekwętnie wypełniał.

nie będzie sprzedaży medykamętów oraz innych środków na forum.
Nawet jeżeli ktoś ma zezwolenia bądz ma gdzieś prawo Wink żadna forma sprzedaży czy pośrednictwa w zakupach bez zgody władz forum jest nie możliwa.

Przypomniałem tylko tym którzy zapomnieli bądz nie wiedzieli (niewiedza nie jest wytłumaczeniem łamania prawa) iż takowy proceder jest niezgodny z prawem.

Nie mam nic więcej do dodania w tej kwestii.
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Nie Maj 28, 2006 9:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kod:
Niestety wypowiedział sie osoba jako "gość" i nie mam jak wysłać prywatnej wiadomości (jest o offtop).

Uwierz mi na słowo że da sie w 30 min ustalić dane personalne. Nie napisałem że z poziomu użytkownika czy też w sposób nauruszający Polskie prawo. Administratorzy bez problemu rejestrują kto wchodzi na serwer, a ustalenie skąd jest naprawdę kwestią czasu prześledzenia drogi połączenia.

Nakaz prokuratorski wcale nie jest potrzebny aby sprawdzić kto i skąd Cie odwiedza.

Mało mnie interesuje czy ktoś to uważa za "straszki" czy też nie, oficjalnie napisałem ostrzeżenie i będe je konsekwętnie wypełniał.

nie będzie sprzedaży medykamętów oraz innych środków na forum.
Nawet jeżeli ktoś ma zezwolenia bądz ma gdzieś prawo Wink żadna forma sprzedaży czy pośrednictwa w zakupach bez zgody władz forum jest nie możliwa.

Przypomniałem tylko tym którzy zapomnieli bądz nie wiedzieli (niewiedza nie jest wytłumaczeniem łamania prawa) iż takowy proceder jest niezgodny z prawem.

Nie mam nic więcej do dodania w tej kwestii.

ja moge powiedziec jedno do zrobienia jest wszystko ale panie Pawle skoro pan jest taki dobry to do policji bo oni potrzebuja dobrych informatykow. Bo jest wiele przypadkow ze ktos komus grozi przez internet i te buraki nie moga go namierzyc Very Happy
A co do sprzedazy jaki jest problem ja np mam to<mowie np> to pisze privy do osob ktore sie tu wypowiadaj albo wystawiam na allegro:D
A sam środek?? no cóz jak bylo wczesniej napisane nie ma nic za darmo. Mysle ze czasem lepiej sie pomeczyc z tymi paroma kilosami niz tak sobie psuc zdrowie:(
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Maj 28, 2006 9:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na temat działań części policji nie bedę sie wypowiadał Wink Nie wszyscy wyszli jeszcze z ery małysza a niektórym sie po prostu nie chce Wink

Nie żucam sie z motyką na słońce i nie chce filtrować wszystkich wiadomości na forum (czy też w sieci) po prostu nie daje przyzwolenia na coś złego.

Samo piętno podziemia zniechęca już wiele osób.

Stawiam sprawę jasno, dyskusja TAK, handel i pośrednictwo NIE

Zasada jest jasne, to zależy od was czy ją akceptujecie czy też nie. (myśle że konsekwęcje waszych decyzji są dla was jasne i zrozumiałe)
Powrót do góry
Freya

PostWysłany: Nie Maj 28, 2006 11:44 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak się zastanawiam i dochodzę do wniosku, że gdyby meizitanc nie miał takiej "reklamy" to nie wiem czy byłby tak poszukiwany.. mimo iż daję "efekty" ?
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Maj 28, 2006 12:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm sam zastanawiałem sie nad usunięciem tego tematu z powodów właśnie propagandowych.

Na ile było by to cenzurowanie według własnych wytycznych oraz ograniczanie wolności wypowiedzi a na ile próba zapobiegania rozpowszechnianiu czegoś co jest szkodliwe?

I pomyślał by kto że moderacja to taka łatwa sprawa :/
Powrót do góry
Freya

PostWysłany: Nie Maj 28, 2006 8:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie wanże czy się moderuję czy jest się czytelnikiem..
Temat a właściwe lek potrafi zmusić do myślenia..a raczej
do chęci zastosowania go..
Powrót do góry
ona!!!
Gość

PostWysłany: Pią Cze 02, 2006 9:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powiem WAM tylko tyle!!!! Bylam najarana na m.. bo mial byc taki super.. git!wzielam jedno opakowanie i zaczelam chudnac w oczach-w ciagu miesiaca schudlam 9 kilo.... i co z tego jesli w ciagu nastepnego jak skonczylam opakowanie przytylam 7....choc ograniczalam zarcie... to GOW.. kupe kasy i nic wiecej!!! No i teraz martwie sie tylko czy za pare lat nie bedzie skutkow i czy moje dziecko nie bedzie mialo wady geneycznej. I poco mi to bylo??? Crying or Very sad
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Następny
Strona 8 z 11