Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Madziuska2
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 10:58 pm Temat postu: |
|
|
No tak spróbuję Takie jeszcze jedno pytanko, jak będzie wzrost temperaturki to znaczy że jest owulacja tak?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiki86
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 12:28 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny mam dość!!!!!! Znowu z hsg nici!!!! teraz mam za wysokie ph. od czego tak mam przecież we wtorek mój gin.mówił że wszystko jest ok.a dziś znowu w szpitalu przełożyli mnie na 29 lipca!!!!
Madziuska a nie lepiej będzie Tobie kupić testy owulacyjne? ja teraz kupiłam,dałam 30 zł.bo temperatury nie mierzę gdyż o różnych porach wstaję!!! czasami o 6,a czasami o 10 lub nawet 12,więc wolę mieć pewność stosując testy owulacyjne!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Madziuska2
|
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 12:56 pm Temat postu: |
|
|
wiki no właśnie testy też zakupiłam i czekam na przesyłkę chciałam temperaturke mierzyć ale u mnie też się chyba to nie sprawdzi bo nie wstaję o tej samej godzinie poza tym pierwsze co to siusiu rano musze zrobić więc chyba termometr odpada Mam nadzieję że będę miała owulację w tym miesiącu ... Współczuję Ci że taki ci ciągle przekładają tę drożność, ja nie wiem czy oni nie rozumieją ze to dla kobiety i tak samo w sobie jest ciężkie a co dopiero jak robią nadzieję a później wszystko odwołują, paranoja jakaś ... trzymaj się dasz radę ! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 2:54 pm Temat postu: |
|
|
mka poproszę na priva maila )
Madziuska2 to znaczy ,że ewentualnie mogła być owulacja ale nie koniecznie. Ja miałam zawsze prawidłowe wykresy tempek a owulacji nie było . Jeśli nie obserwacja temperatury to może śluz- bardzo ułatwia sprawę
wiki86 cos jest nie tak..... _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiki86
|
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 4:47 pm Temat postu: |
|
|
Tosiu,Dziewczyny zawsze przed hsg kocham się z moim m.w zabezpieczeniu,bo nie chciała bym aby w szpitalu przy badaniu stwierdzili że jakaś tam ilość nasienia jest lub coś takiego!!! Więc może te gumki powodują że coś dzieje się nie tak!!! Bo niby we wtorek było ok.wczoraj się kochaliśmy,a dziś moje ph było 6.1!!! Nie wiem już nic!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anulka_gr
|
Wysłany: Pią Lip 03, 2009 12:17 am Temat postu: |
|
|
I znowu okres.... Chce mi się ryczeć.... A może to i dobrze?? Chociaż wyleczę toxo. Czy któraś z was wie ile może potrwać jej leczenie?? Please help me.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Pią Lip 03, 2009 11:39 am Temat postu: |
|
|
wiki86 przykro mi że tak Cię zwodzą. Spróbuj może nie współżyć około tygodnia przed planowanym zabiegiem i kup sobie płyn do higieny intymnej w aptece z pH 5,5. Może coś pomoże.
anulka_gr wiesz co wydaje mi sie, że to dobrze że okres przyszedł. Tak jak Ci piałam lepiej nie zachodzić w ciąże kiedy ma się stwierdzoną czynną toxo. To jest bardzo niebezpieczne dla dziecka. Duże prawdopodobieństwo poronień itd. Z tego co sobie troszke poczytałam to leczenie trwa zazwyczaj 2-3 tygodnie i później znowu robi się badanie. W zależności od tego czy jest dobrze czy jeszcze nie to albo kontynuuje sie leczenie albo już bedziesz zdrowa. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
anulka_gr
|
Wysłany: Pią Lip 03, 2009 10:46 pm Temat postu: |
|
|
Tosiu dziękuję za informację Jak tylko czegoś się dowiem o swoim stanie zdrowia - dam znać.
Buziaki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Madziuska2
|
Wysłany: Sob Lip 04, 2009 1:26 am Temat postu: |
|
|
a mi dziś przyszły testy owulacyjne więc od niedzieli działam, tylko się tak zastanawiam że wszyscy mówią żeby o tym nie myśleć i sie wyluzować tylko jak tu nie myśleć jak trzeba owulacji pilnować i testy robić no to jak tu nie myśleć ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiki86
|
Wysłany: Nie Lip 05, 2009 6:51 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny jak to jest z tymi testami owulacyjnymi czy ona pokazują dwie kreseczki przed owulacją czy w czasie owulacji też???? bo ja wczoraj miałam zacząć,ale zapomniałam,dziś jest 16 dzień cyklu i zrobiłam test owulacyjny i dwie kreseczki (szkoda że to nie test ciążowy:( )
buziaki.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|