Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Madziuska2
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Cze 30, 2009 1:23 pm Temat postu: |
|
|
Mam nadzieję że i mi Metformax pomoże, a miałaś może po nim jakieś objawy? bo ja niestety biegunkę mam po nim. Zakupię siemię i może to choć trochę pomoże. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Wto Cze 30, 2009 1:42 pm Temat postu: |
|
|
Oj biegunka straszna to standard ) przyzwyczaisz się . Później lekko przechodzi ale ogólnie miałam cały czas. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiki86
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Wto Cze 30, 2009 1:57 pm Temat postu: |
|
|
Tosi widziałam....ślicznie,ale nie myślałam że co dwa tygodnie,aż tak bardzo zmieniał będzie się brzuszek,ale już naprawdę słodko się zaokrągla:))))
A ja zaraz do ginekologa i jestem ciekawa czy mnie będzie badał,bo chyba go zaszczelę jak nie sprawdzi czy zapalenie minęło!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Wto Cze 30, 2009 2:05 pm Temat postu: |
|
|
wiki86 na początku to i tak mało rośnie. Zacznie się dopiero teraz ))). Zmienił sie w taki szpiczasty bardziej
Trzymam kciuki za wizytę i oby zapalenia juz nie było. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiki86
|
Wysłany: Wto Cze 30, 2009 5:43 pm Temat postu: |
|
|
Tosiu za jakiś czas czekam na kolejne fotki jak brzusio rośnie ))
No zapalnie nie ma i ponoć miesiąc temu jak byłam w szpitalu też nie było,tylko badał mnie jakiś wróg mojego gin.i robi mu na złość i jego pacjentki traktuje na odpierdol,wysyłając do domu,ale już mój gin.załatwił aby w czwartek drożność jajowodów robił mi jego kolega,wię raczej dojdzie do skutku:)
Kurcze przez głupi konflikt lekarzy jestem kolejny miesiąc w plecy a najgorsze jest to że znowu muszę się przekonywać psychicznie!!! Gdy już byłam nastawiona,i było ok.to wysłali mnie do domu,a teraz znowu muszę się nastawiać
Dodano po 1 minutach:
a tak apropo Tosiu czy już wiecie co wam dało szczęście:) widać ogonek na badaniach,czy dziureczkę i czy wogóle chcecie wiedzieć:)buziaki.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Cze 30, 2009 8:45 pm Temat postu: |
|
|
ja tez chce zobaczyc brzuchaa !!! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Madziuska2
|
Wysłany: Wto Cze 30, 2009 11:34 pm Temat postu: |
|
|
Aha, no tak też myślałam że ta biegunka to normalne, no cóż trzeba przeboleć a jak będę to siemię lniane brała to nie nasilą mi sie dolegliwości biegunkowe ?? Chciałabym funkcjonować troche a nie tylko na kibelku siedzieć |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 12:21 pm Temat postu: |
|
|
wiki86 nie ma sprawy kolejne fotki będą na pewno ). Jeszcze nie znamy płci ale za miesiąc juz lekarz postara się określić czy dzidzia ma "siusię" czy " wacusia" ))
Zachowanie lekarzy zwala z nóg ale cóż można poradzić ....Mam nadzieję ,że teraz juz nic nie stanie na przeszkodzie.
wind_of_hope nie ma sprawy ) tylko muszę mieć Twojego maila )
Madziuska2 siemie nie powinno nasilić biegunki. Przynajmniej u mnie nic takiego sie nie stało. Musisz spróbować bo każdy organizm reaguje inaczej . _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mka
|
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 3:02 pm Temat postu: |
|
|
tosiu ja też poproszę chcę wiedzieć co mnie czeka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiki86
|
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 6:42 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny jutro drożność!!! Boję się ponownie jak cholera,ale muszę dać radę bo to w końcu dla naszego szczęścia:)))Życzę wam miłego czwartku i odezwie się w piątek po szpitalu!!!!!! trzymajcie kciuki,aby nie bolało,a było wszystko już ok.......buziaki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|