Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Nie moge zajść w ciążę part 2

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Madziuska2

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Cze 30, 2009 1:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam nadzieję że i mi Metformax pomoże, a miałaś może po nim jakieś objawy? bo ja niestety biegunkę mam po nim. Zakupię siemię i może to choć trochę pomoże.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Wto Cze 30, 2009 1:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oj biegunka straszna to standard Wink) przyzwyczaisz się Wink. Później lekko przechodzi ale ogólnie miałam cały czas.

Powrót do góry
wiki86

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Wto Cze 30, 2009 1:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tosi widziałam....ślicznie,ale nie myślałam że co dwa tygodnie,aż tak bardzo zmieniał będzie się brzuszek,ale już naprawdę słodko się zaokrągla:))))
A ja zaraz do ginekologa i jestem ciekawa czy mnie będzie badał,bo chyba go zaszczelę jak nie sprawdzi czy zapalenie minęło!!!!
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Wto Cze 30, 2009 2:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiki86 na początku to i tak mało rośnie. Zacznie się dopiero teraz Wink))). Zmienił sie w taki szpiczasty bardziej Wink
Trzymam kciuki za wizytę i oby zapalenia juz nie było.

Powrót do góry
wiki86

PostWysłany: Wto Cze 30, 2009 5:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tosiu za jakiś czas czekam na kolejne fotki jak brzusio rośnie Smile))
No zapalnie nie ma i ponoć miesiąc temu jak byłam w szpitalu też nie było,tylko badał mnie jakiś wróg mojego gin.i robi mu na złość i jego pacjentki traktuje na odpierdol,wysyłając do domu,ale już mój gin.załatwił aby w czwartek drożność jajowodów robił mi jego kolega,wię raczej dojdzie do skutku:)
Kurcze przez głupi konflikt lekarzy jestem kolejny miesiąc w plecy a najgorsze jest to że znowu muszę się przekonywać psychicznie!!! Gdy już byłam nastawiona,i było ok.to wysłali mnie do domu,a teraz znowu muszę się nastawiaćSad

Dodano po 1 minutach:

a tak apropo Tosiu czy już wiecie co wam dało szczęście:) widać ogonek na badaniach,czy dziureczkę i czy wogóle chcecie wiedzieć:)buziaki....
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Cze 30, 2009 8:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tez chce zobaczyc brzuchaa !!! Razz

Powrót do góry
Madziuska2

PostWysłany: Wto Cze 30, 2009 11:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aha, no tak też myślałam że ta biegunka to normalne, no cóż trzeba przeboleć Smile a jak będę to siemię lniane brała to nie nasilą mi sie dolegliwości biegunkowe ?? Chciałabym funkcjonować troche a nie tylko na kibelku siedzieć Smile
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sro Lip 01, 2009 12:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiki86 nie ma sprawy kolejne fotki będą na pewno Wink). Jeszcze nie znamy płci ale za miesiąc juz lekarz postara się określić czy dzidzia ma "siusię" czy " wacusia" Wink))
Zachowanie lekarzy zwala z nóg ale cóż można poradzić ....Mam nadzieję ,że teraz juz nic nie stanie na przeszkodzie.
wind_of_hope nie ma sprawy Wink) tylko muszę mieć Twojego maila Wink)
Madziuska2 siemie nie powinno nasilić biegunki. Przynajmniej u mnie nic takiego sie nie stało. Musisz spróbować bo każdy organizm reaguje inaczej .

Powrót do góry
mka

PostWysłany: Sro Lip 01, 2009 3:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tosiu ja też poproszę chcę wiedzieć co mnie czeka Very Happy
Powrót do góry
wiki86

PostWysłany: Sro Lip 01, 2009 6:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny jutro drożność!!! Boję się ponownie jak cholera,ale muszę dać radę bo to w końcu dla naszego szczęścia:)))Życzę wam miłego czwartku i odezwie się w piątek po szpitalu!!!!!! trzymajcie kciuki,aby nie bolało,a było wszystko już ok.......buziaki
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 31 z 42