Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Nie mogę zajść w ciążę part 5

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kornik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pon Gru 06, 2010 10:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pychotka, skoro będzie Ci ten gin robił badania na nfz, więc nawet jeśli sama wizyta będzie droga, to i tak się opłaca Smile
na pewno już jesteś spokojniejsza, kiedy podjęliście decyzję o podjęciu leczenia w klinice Smile pierwszy krok za Wami, teraz już będziecie mieli z górki Smile
Pychotka28

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Gru 06, 2010 11:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak, to prawda jestem juz duzo spokojniejsza:) jak to się mowi NAJTRUDNIEJSZY PIERWSZY KROK Wink
Mam przeczucie ze w przyszlym roku zostane mamusia Smile
Grunt to pozytywne nastawienie:)
Sama sie sobie dziwie ze po 7 latach staran o fasolke jeszcze mam nadzieje i sile!Smile
Kornik

PostWysłany: Pon Gru 06, 2010 11:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

masz rację, jak podejmie się konkretne kroki do działania, to od razu lżej na sercu i w przyszłość rysuje się w różowo-błękitnej barwie Wink
ja bym 7 lat nie wyczekała prawdę mówiąc... Surprised mam nadzieję, że do wiosny będziecie już wiedzieć na czym stoicie i że tak szybko da się podreperować przyczynę niepowodzeń, żebyś już w przyszłym roku zdążyła zostać mamą! Smile))
Pychotka28

PostWysłany: Pon Gru 06, 2010 1:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczynki a jak długo Wy juz staracie sie o swoje maleństwa?
Czytalam forum, ale albo nie bylo mowy o tym, albo mi umknelo...
Kornik

PostWysłany: Pon Gru 06, 2010 2:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja od kwietnia 2009 Sad
ps. na pewno każda z nas pisała od kiedy się stara, tyle, ze w poprzedniej odsłonie tematu, albo i w jeszcze wcześniejszej Wink

Ostatnio zmieniony przez Kornik dnia Pon Gru 06, 2010 2:25 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Pychotka28

PostWysłany: Pon Gru 06, 2010 2:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie smutkaj, na pewno sie uda:)
Zycze Ci tego - obyś nie musiala czekać tyle lat co ja, bo wtedy to naprawde idzie sie zalamac Sad
Kornik

PostWysłany: Pon Gru 06, 2010 2:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no nie mam nawet w planie tyle czekać Wink
do 5 IUI, a potem czas na przemyślenie decyzji o adopcji...
Pychotka28

PostWysłany: Pon Gru 06, 2010 6:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiecie co ja taka rozkojarzona ostatnio chodze Smile
Jednak dobrze ta wizyta wypada. Wiec tak jak bylo 25 stycznia jedziemy na wizyte:)
Rowniutkie 50 dni Smile
Łobuz

Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Wto Gru 07, 2010 9:06 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pychotka28 napisał:
Mam przeczucie ze w przyszlym roku zostane mamusia

Pychotka, to SUPER, szczerze Ci się przyznam, że też takie miałam jakiś miesiąc - dwa przed zajściem w ciążę!

Pychotka28 napisał:
Dziewczynki a jak długo Wy juz staracie sie o swoje maleństwa?

Ja starałam się 10 cykli. Niby niewiele, ale moja dobra koleżanka z pracy starała się 8 lat!! Shocked Dużo rozmawiałyśmy, zachęcałam ją do badań i leczenia, w końcu się zdecydowała. Parę dni temu dowiedziałam się, że jest w ciąży! Very Happy Very Happy Dlatego WARTO podejmować ten trud! Very Happy A nadzieja zawsze powinna towarzyszyć każdej przyszłej mamie!

Kornik, pisałaś o IUI, a nie chciałabyś spróbować również ICSI?..

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kornik

PostWysłany: Wto Gru 07, 2010 9:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Łobuz napisał:
Kornik, pisałaś o IUI, a nie chciałabyś spróbować również ICSI?

nie, nawet o tym nie myślę, tyle się naczytałam na 28dni pod wykresami dziewczyn, które podchodzą, że na wstępie już wiem, że nigdy się na to nie zdecyduję... (można np. wydać 11.900zł i nie podejść wcale do ICSI, bo zarodki przestaną się dzielić... na 12 tys. mam lepszy pomysł, niż dawać je lekarzom na rozwój nauki...)
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 11 z 42