Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kornik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pon Gru 06, 2010 10:43 am Temat postu: |
|
|
Pychotka, skoro będzie Ci ten gin robił badania na nfz, więc nawet jeśli sama wizyta będzie droga, to i tak się opłaca
na pewno już jesteś spokojniejsza, kiedy podjęliście decyzję o podjęciu leczenia w klinice pierwszy krok za Wami, teraz już będziecie mieli z górki _________________ Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pychotka28
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Gru 06, 2010 11:12 am Temat postu: |
|
|
Tak, to prawda jestem juz duzo spokojniejsza:) jak to się mowi NAJTRUDNIEJSZY PIERWSZY KROK
Mam przeczucie ze w przyszlym roku zostane mamusia
Grunt to pozytywne nastawienie:)
Sama sie sobie dziwie ze po 7 latach staran o fasolke jeszcze mam nadzieje i sile! _________________ Nadzieja to dobra rzecz. Może nawet najlepsza ze wszystkich, a to co dobre nie umiera nigdy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
|
Wysłany: Pon Gru 06, 2010 11:23 am Temat postu: |
|
|
masz rację, jak podejmie się konkretne kroki do działania, to od razu lżej na sercu i w przyszłość rysuje się w różowo-błękitnej barwie
ja bym 7 lat nie wyczekała prawdę mówiąc... mam nadzieję, że do wiosny będziecie już wiedzieć na czym stoicie i że tak szybko da się podreperować przyczynę niepowodzeń, żebyś już w przyszłym roku zdążyła zostać mamą! )) _________________ Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pychotka28
|
Wysłany: Pon Gru 06, 2010 1:45 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczynki a jak długo Wy juz staracie sie o swoje maleństwa?
Czytalam forum, ale albo nie bylo mowy o tym, albo mi umknelo... _________________ Nadzieja to dobra rzecz. Może nawet najlepsza ze wszystkich, a to co dobre nie umiera nigdy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
|
Wysłany: Pon Gru 06, 2010 2:16 pm Temat postu: |
|
|
ja od kwietnia 2009
ps. na pewno każda z nas pisała od kiedy się stara, tyle, ze w poprzedniej odsłonie tematu, albo i w jeszcze wcześniejszej _________________ Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie.
Ostatnio zmieniony przez Kornik dnia Pon Gru 06, 2010 2:25 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pychotka28
|
Wysłany: Pon Gru 06, 2010 2:19 pm Temat postu: |
|
|
Nie smutkaj, na pewno sie uda:)
Zycze Ci tego - obyś nie musiala czekać tyle lat co ja, bo wtedy to naprawde idzie sie zalamac _________________ Nadzieja to dobra rzecz. Może nawet najlepsza ze wszystkich, a to co dobre nie umiera nigdy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
|
Wysłany: Pon Gru 06, 2010 2:25 pm Temat postu: |
|
|
no nie mam nawet w planie tyle czekać
do 5 IUI, a potem czas na przemyślenie decyzji o adopcji... _________________ Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pychotka28
|
Wysłany: Pon Gru 06, 2010 6:03 pm Temat postu: |
|
|
Wiecie co ja taka rozkojarzona ostatnio chodze
Jednak dobrze ta wizyta wypada. Wiec tak jak bylo 25 stycznia jedziemy na wizyte:)
Rowniutkie 50 dni _________________ Nadzieja to dobra rzecz. Może nawet najlepsza ze wszystkich, a to co dobre nie umiera nigdy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Łobuz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Wto Gru 07, 2010 9:06 am Temat postu: |
|
|
Pychotka28 napisał: | Mam przeczucie ze w przyszlym roku zostane mamusia |
Pychotka, to SUPER, szczerze Ci się przyznam, że też takie miałam jakiś miesiąc - dwa przed zajściem w ciążę!
Pychotka28 napisał: | Dziewczynki a jak długo Wy juz staracie sie o swoje maleństwa? |
Ja starałam się 10 cykli. Niby niewiele, ale moja dobra koleżanka z pracy starała się 8 lat!! Dużo rozmawiałyśmy, zachęcałam ją do badań i leczenia, w końcu się zdecydowała. Parę dni temu dowiedziałam się, że jest w ciąży! Dlatego WARTO podejmować ten trud! A nadzieja zawsze powinna towarzyszyć każdej przyszłej mamie!
Kornik, pisałaś o IUI, a nie chciałabyś spróbować również ICSI?.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
|
Wysłany: Wto Gru 07, 2010 9:14 am Temat postu: |
|
|
Łobuz napisał: | Kornik, pisałaś o IUI, a nie chciałabyś spróbować również ICSI? |
nie, nawet o tym nie myślę, tyle się naczytałam na 28dni pod wykresami dziewczyn, które podchodzą, że na wstępie już wiem, że nigdy się na to nie zdecyduję... (można np. wydać 11.900zł i nie podejść wcale do ICSI, bo zarodki przestaną się dzielić... na 12 tys. mam lepszy pomysł, niż dawać je lekarzom na rozwój nauki...) _________________ Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|