Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Nie mogę zajść w ciążę part 5

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lizelotka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pią Gru 10, 2010 10:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nadzieja, faktycznie pomyliły mi się ale nie osoby a nicki, przepraszam Smile
jeżeli możesz prześlij mi kontakt na ten oddział, bo szczerze mówiąc boję się bardzo tego zabiegu bez znieczulenia Sad
dziękuję, że o mnie pomyślałaś Smile
mam nadzieję, że u Ciebi będzie wszystko ok i niedługo będziecie mogli znów próbować!

Dodano po 4 minutach:

Pychotka, Ciebie też przepraszam Smile

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Pychotka28

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Gru 11, 2010 2:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lizoletko nie ma za co przepraszac:)

Dodano po 15 godzinach 13 minutach:

Skusilam sie i zrobilam test... I upka Sad
Jedna krecha Sad
Zrobilam go, bo nigdy nie liczylam tak cyklu jak Korniczku mi pisalas. Po prostu zawsze mialaz co 29 - 30 dni, a z tego co mi wiadomo to problemy z owulka mialam i mimo to zawsze miescilam sie w tych dniach.
Żaluje ze zrobilam ten test, bo fajnie bylo miec mala iskierke nadziei...
No nic czekam w takim razie na @ Sad
Kornik

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Sob Gru 11, 2010 8:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nadzieja super, że mogłaś wyjść w dni zabiegu już :* teraz już będzie z górki i niedługo opuścisz ten dział na dłuuuugie 9 m-cy, co ja mówię, w ogóle nas opuścisz i więcej nie będziesz tu musiała wracać Smile

Pychotka, to że masz cykle regularne nie daje gwarancji, że występuje w nich owu, ba - nawet gdybyś mierzyła tempkę i miała książkowy skok to też nie dawałoby pewności, ze jest wszystko ok Wink tak to już z nami, babeczkami jest, że nigdy nic nie wiadomo hihi Smile
a ja mam nadal nadzieję, że @ nie przyjdzie a testy robisz za wcześnie :*
Pychotka28

PostWysłany: Nie Gru 12, 2010 9:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kupilam wczoraj dwa Wink
@ nadal nie mam Very Happy
Jak nie dostane do nastepnego poniedzialku to powtórze test. Narazie brak jakichkolwiek objawow sygnalizujacych nadejscie @ Smile
Czekamy dalej...
Dziekuje za slowa pociechy Korniczku Smile
lizelotka

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Nie Gru 12, 2010 11:59 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pychotka, jestem z Tobą Smile Nadzieję zawsze trzeba mieć! Trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła tym razem:)

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Pychotka28

PostWysłany: Nie Gru 12, 2010 12:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Trzymaj Lizoletko, trzymaj Wink
Kornik

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Nie Gru 12, 2010 9:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja zapomniałam o jednej rzeczy - Nadziejko, chciałam Ci już wcześniej podziękować za info o tym pregnylu dla panów Wink wiesz, rozjaśniłaś mi decyzję naszego gina, żeby M brał lek na żylaki Very Happy bo nie powiedział DLACZEGO ma go brać, tylko żeby sobie wykupił i łykał, bo to może pomóc - a teraz widzę, że ma on taki sam mechanizm działania (czy może podobny raczej) jak Pregnyl Smile
nadzieja83

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Gru 13, 2010 12:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

och dziewczynki tyle naskrobałyście w ostatnich dniach, że nie sposób na wszystko odpisać Wink

Lizelotko już wysyłałam CI na pw namiary. Fakt, że u was i tak jest już dużo przeciwności więc trzeba mieć nadzieję, że endo u Ciebie nie ma !!!
Ja czytałam sporo o endo ale nigdy nie natrafiłam na na takie info jakie napisała tu Kornik : Shocked

Jak teraz sobie tak to wszystko analizuję to niektóre z tych objawów miałam:
wzdęcia (ale to raczej nie tylko w fl)
ból przy stosunku (hmmm ale o jaki ból tu chodzi? bo mnie boli tylko przy określonych pozycjach)
bolesne @

Po laparo wzdęcia przeszły Shocked a ja się zastanawiałam co zmieniłam w sposobie żywienia że nareszcie udało mi się ich pozbyć Smile do głowy by mi nie przyszło że to dzięki temu że usunęli mi endo!
Teraz znów wzdęcia się pojawiają Sad zastanawiam się czy to nie przez odrastające ogniska endo Sad ???
lekarz po poronieniu dął mi skierowanie na CA125. i ja to zrobiłam i wyszło 34.9 gdzie norma jest od 0-35 Shocked i teraz znów nie wiem czy to jest z powodu endo czy to jest wynik poronienia?
Kurcze no tyle pytań bez odpowiedzi Sad

Korniczku ja też proszę ślicznie o ten formularz na PW. Nie ma za co dziękować bo po to tu jesteśmy żeby sobie pomagać Smile a czy Twój M miał robione USG jąder? czy lekarz na podstawie dotyku stwierdził, że M może mieć problemy z żylakami? No a jak tam Twoja @??? przyszła w takim czasie, że zdążycie przed świętami na IUI ???

Pychotka Ty dziś test robisz tak??? 3mam mocno zaciśnięte kciuki !!!
Pychotka28

PostWysłany: Pon Gru 13, 2010 12:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zrobilam test Sad wynik negatywny Sad tempka dzis 37...
Sama nie wiem o co tu chodzi. Dzis 36 dc.
nadzieja83

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Gru 13, 2010 1:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pychotka przypomnij mi Ty masz regularne cykle zazwyczaj??? Jedyne co mi przychodzi do głowy to to że po prostu owulka Ci się przesunęła. i dlatego @ się spóźnia lub jeśli doszło do zapłodnienia to dlatego test wciąż wychodzi negatywny.

Dodano po 48 minutach:

Kasiu zaglądałam na dział ciąża i poród aby zobaczyć czy skoro u nas zniknęłaś to pojawiłaś się tam. liczyłam na jakieś wieści co u Ciebie. ale nie ma Cie ani tu ani tam... napisz co słychać?

Łobuz ale laska z Ciebie no!!! piękny brzusio!!!
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 17 z 42