Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Pychotka28
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Gru 22, 2010 8:04 pm Temat postu: |
|
|
Lizoletko zgadzam się z Toba. Bardzo duzo zalezy od psychiki, ale jak tu sie nie przejmowac jak przez tyle czasu nie wychodzi... Nie da sie, po prostu się nie da...
Nadziejko ja tez tak mam, ze brzuszek wysadza i tak jak Lizoletce przybywa mi 3 kg juz z 4 dni przed @ i brzuchol mam taki jakbym byla co najmniej w 4,5miesiacu hehehe...
Zaglądam do Was co troche, ale pisze dopiero teraz, bo caly czas to cos sprzatam, to zakupy, to kosmetyczka. Zaraz znow uciekam do sprzatania i moze jeszcze dzis ubiore choinke przy kolendach...
A jutro gotowanie;)
Achhhh te ŚWIĘTA _________________ Nadzieja to dobra rzecz. Może nawet najlepsza ze wszystkich, a to co dobre nie umiera nigdy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nadzieja83
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Gru 23, 2010 11:29 am Temat postu: |
|
|
No właśnie z tym tyciem przed @ to jest przekichane... mam nadzieję, że mi do świąt zejdzie ten bęben...
Kochane to ja teraz tak świątecznie...
Chciałam Wam, życzyć aby czas tych świąt minął Wam w atmosferze ciepła rodzinnego. Żeby spełniły sie Wam wszystkim te najskrytsze marzenia, żeby mikołaj przyniósł Ci Kornik ślicznego dzidziusia, Lizelotce spóźniony @ co by HCG wyszło przed 12 dc, Pychotce piękną owulację, agz ślicznego i zdrowego żołnierzyka, Łobuzowi święta bez mdłości i byc może już jakiegoś małego kopa od dzidzi , Tosieńce najpiękniejsze słowo na świecie od swojej Zuzi czyli "MAMA"
mam nadzieję, że nie zapomniałam o nikim.
dziewczyny wklejam Wam tu linki: pierwszy do mojej ukochanej pastorałki i drugi do wg mnie najpiękniejszej piosenki świątecznej.
Oczywiście mam jeszcze wiele innych wspaniałych nut świątecznych ale chyba te dwie przebijają wszystkie
Będę się bardzo cieszyć jak je sobie posłuchacie i być może będą Was one napawać optymizmem i chęcią do dosłownie wszystkiego tak jak i mnie napawają
ściskam Was mocno :* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Gru 23, 2010 2:44 pm Temat postu: |
|
|
nadzieja linki na forum nie pochadzace z bio m sa zabronione. kwalifikujesz sie do ostrzezenia.. (3x = ban IP). chyba nie warto co? radze poczytac regulamin forum.
ps do opiekuna działu... pozwoliłam sobie usunac link _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Czw Gru 23, 2010 3:07 pm Temat postu: |
|
|
kochane i ja tak światecznie już chciałam Wam i waszym bliskim złożyć najserdeczniejsze życzenia Świąteczne, abyście spędzili je w gronie najukochańszych osób w miłej i ciepłej atmosferze. By choinka pachniała lasem a wieczerza była tak pyszna, że ciężko będzie odejść od stołu
Niech spełniają się Wasze najskrytsze marzenia a wszelkie smutki odejdą daleko, daleko
Może jeszcze nie pod choinką ale w najbliższym czasie niech Mikołaj da Nam prezent w postaci pięknych II kreseczek
Całuję Was bardzo mocno i ściskam
Nadziejko, dziękuję za życzenia napisz nam może tytuły kolędy i pastorałki, a my sobie znajdziemy z wujkiem google, posłuchamy i poślemy Ci cieplutką myśl :*** _________________ Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nadzieja83
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Gru 23, 2010 5:38 pm Temat postu: |
|
|
Proszę uprzejmie
Kolęda płynie z wysokości - Pospieszalscy i Steczkowska
Biały śnieg i Ty - Rubik Piotr
ściskam.
posłuchajcie koniecznie bo są naprawdę piękne :* _________________ Pozwól mi Boże nie tęsknic do tego, co być nie może... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Czw Gru 23, 2010 11:06 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczynki kochane Wy wiecie czego Wam życzę . Wierzę ,że każdej z Was spełnią się największe marzenia. Trzymam za Was kciuki .
Nadziejko - buziaczki Słoneczko _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Pią Gru 24, 2010 1:10 pm Temat postu: |
|
|
Moje Drogie dziewczynki życzę by każdej z Was zaświeciło słoneczko a za rok spędzili święta w większym gronie, mając przy sobie najpiękniejszy prezent -Dziecko
Dużo sił, pokonywania przeciwności losu a przede wszystkim nadziei _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pychotka28
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Gru 24, 2010 5:13 pm Temat postu: |
|
|
Kochane ja tez dołączam się do zyczeń Nadziejki, Korniczka i pozostałych dziewczyn...
Życzę Wam i sobie, abyśmy przyszłe święta spedziły już z naszymi upragnionymi maleństwami:)
I tak standardowo, życze wszystkim zdrowych i spokojnych Świąt w gronie najblizszych
WESOŁYCH ŚWIĄT!! _________________ Nadzieja to dobra rzecz. Może nawet najlepsza ze wszystkich, a to co dobre nie umiera nigdy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Łobuz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Nie Gru 26, 2010 12:27 pm Temat postu: |
|
|
Witajcie, kochane moje!!
Ja tak późno, ponieważ wcześniej byłam u mamy, a tam internet chodzi tak powoli, że najpierw popróbowałam, ale po półgodzinnych, nieudanych próbach poddałam się.
Z całego serca życzę Wam wszystkim rodzinnych, zdrowych, spokojnych dni świątecznych, a w Nowym Roku 2011 sukcesów i tego najważniejszego - już Wy dobrze wiecie, czego!! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pon Gru 27, 2010 11:50 am Temat postu: |
|
|
a ja moje drogie już poświątecznie uwalniam Wasze kciuki - @ idzie wieeeelkimi krokami i znowu szykuje mi się mega krótki cykl... _________________ Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|