Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pierwszy raz

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
GISA

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sty 03, 2007 9:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gdy kochalam sie z facetem pierwszy raz bolało potwornie ale tylko przez chwiel nie próbolaliśmy kilka razy za pierwszym razem przerwał moja błone dziewiczą,bolalo cholernie ale tylko przezchwile.Póżniej już bylo coraz leiej. Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
taleńka

PostWysłany: Sro Sty 03, 2007 2:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm... mnie z kolei nic nie bolało ani nie było krwawienia ni nic Smile że tak to ujme miałam szczęście i pamiętam że pytałam sie wtedy lekarza czy to tak może być? (było to sporo czasu temu) i powiedział że i takie rzeczy sie zdarzająSmile także Anka 18--> pierwszy raz nie zawsze boli Very Happy
Powrót do góry
Sandrusia1989

PostWysłany: Czw Sty 04, 2007 8:40 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale to jest tak ostry bol ze nie da sie wy3mac juz gdy wchodzi we mnie moj chlopak choc troszke to ja siadam bo nie wy3muje ;/
Powrót do góry
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Sty 04, 2007 5:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a masz pewność ze błona dziewicza jest juz przebita ?? może należy to zrobić zabiegowo w twoim przypadku.
Powrót do góry
Sandrusia1989

PostWysłany: Pią Sty 05, 2007 11:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie blona nie jest przebita. Zabiegowo eh wolalabym zeby moj chlopak przebil ale ten bol jest nie do wy3mania
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Pią Sty 05, 2007 3:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to musisz sie zdecydowac - albo chlopak albo lekarz.

po co niepotrzebnie,cały czas cierpieć i dołować sie wzajemnie ze nie wychodzi nic ??
Powrót do góry
Sarcia000

PostWysłany: Czw Sty 18, 2007 11:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam; ja taż odczuwam straszny ból przy każdej próbie, ale z tym wyjatkiem że już pierwszy raz mam za sobą i nie był tak bolesny...tylko przy przebiciu błony później już nic mnie nie bolałoSmile No ale przy kolejnych próbach (oczywiście była doś długa przerwa:/) czułam piekacy ból i niestety sie nie udawało, i nie wiem z jakiego powodu, jeśli możecie doradźcie mi coś, z góry dziękuje wszystkim za pomoc, pozdrawiam buźka:**
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Czw Sty 18, 2007 6:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może doszło do zrośnięcia błony - ponownego
Powrót do góry
Sarcia000

PostWysłany: Czw Sty 18, 2007 8:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak jasne zarosła;/ bardzo ciekawe:)
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Sty 18, 2007 9:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

agusia39 tak szczerze mowiac to sie nigdy nie spotkalam z takim czyms ze blona zarosla Wink a ty slyszalas kiedys o takim czyms?? powiedz mi:) czlowiek w koncu uczy sie cale zycie Smile pozdrawiam
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 2 z 6