Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pierwszy raz

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
NiunCia321

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Wrz 27, 2007 1:45 pm    Temat postu: krwawienie po pierwszym razie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kilka dni temu straciłam dziewictwo od tamtej pory starsznie boli mnie brzuch i mam krwawienia ale mniejsze niz przy okresie , a okres miałm 2 tyg temu. Zabezpieczylismy sie. Czy to normalne?

-----edited by emilka----
zmieniłam tytuł na bardziej sugerujący problem a cały temacik przeniosłam do działu "Dolegliwości intymne" i przyłączyłam do odpowiedniego tematu Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mikmik

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Czw Wrz 27, 2007 3:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

najprawdopodobniej ciężko przechodzisz przebicie błony dziewiczej jak krwawienia będą się utrzymywały to radze udać się do lekarza
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Wrz 27, 2007 7:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie z kolega Smile. krwawienie to normalny objaw..radze wstrzymac sie narazie z sexem..pozwol rankom zagoic sie Smile wszystko jest ok :]

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Wrz 27, 2007 7:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie z kolega Smile. krwawienie to normalny objaw..radze wstrzymac sie narazie z sexem..pozwol rankom zagoic sie Smile

Powrót do góry
pankusia27

PostWysłany: Wto Paź 16, 2007 2:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a moj pierwszy raz byl bardzo mily. przez caly tydzien przed moj chlopak bawil sie ze mna paluszkiem i musial juz wtedy blone nieco naruszyc. ale nic mnie nie bolalo. jak juz nadszedl ten dzien to ja sie strasznie balam. mielismy dluga rozgrzewke. polozyl mnie na poduszce, kazal podcignac kolana do siebie. umowilismy sie ze na 3 wejdzie(wczesniej wchodzil troche zeby rozciagnac ja) policzyl do 2 i wszegl. poczulam leciutkie uklucie w podbrzuszu. bylam bardziej przestraszona niz mnie bolalo. nic mnie nie bolalo ani nie bylo krwi. bardzo sie cieszylam i moj chlopak tez:) moim zdaniem wszystko zalezy od ksztaltu blony i podejscia partnerow:)
Powrót do góry
She

PostWysłany: Pią Gru 07, 2007 8:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mój był dosyć ciężki....bylam bardzo zestresowana i "zacisnięta" hehe. Dlugo nie umialam sie rozluznic, bo strasznie bolalo. W ogole to chcialam to odlozyc...co ja mowie chcialam w tedy zwiac! ale powoli, powoli jakos chłopak mnie rozluznil, chociaz i tak bolalo.... No i krwawilam. Zostawilam mu na pamiątke sliczną kałuże krwi na przescieradle Razz a i po przebiciu długo sie nie bawilismy, bo niestety nie czułam zbyt wielkiej przyjemnosci . Za to odczuwalam straszną ulgę, że jes już po (teraz to jest miodzio Very Happy).
Powrót do góry
exullt
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Gru 07, 2007 9:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kurcze, moj pierwszy raz tez byl potworny.. Niby sie nie stresowalam ani nic z tych rzeczy ale bylam tak zacisnieta ze nie bylo szans wlozyc nawet paluszka Rolling Eyes Moj chlopak naprawde baaaaaaardzo sie staral czasem nasza zabawa "przed" trwala nawet ponad godzine ale nic z tego i tak nie wychodzilo Rolling Eyes Po miesiacu takiej meki poszlismy razem do ginekologa i powiedzielismy o naszym problemie. Okazalo sie ze mam pochwice (mimowolny zacisk miesni pochwy) Rolling Eyes Naszczescie dzieki kilku radom i preparatom od lekarza wszystko znalazlo szczesliwe zakonczenie i teraz seks jest dla mnie najwieksza z mozliwych przyjemnosci Very Happy
Powrót do góry
kasiulka2008

PostWysłany: Czw Sty 29, 2009 12:12 am    Temat postu: Jak długo boli po przebiciu błony dziewiczej?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie robiłam to pierwszy raz i terz mnie boli tam około 5 dni czy to jest normalny objaw?? Sad

przylaczylam do tematu, dotyczacego pytan, zwiazanych z pierwszym razem. emilka
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Czw Sty 29, 2009 1:45 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak ponieważ rana musi się zagoić. A to różnie trwa u różnych kobiet Smile Wszystko jest ok. Nie ma się czym martwić Smile
agatka222

PostWysłany: Wto Cze 16, 2009 11:30 am    Temat postu: krew a dziewictwo Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie.kochalam sie z chlopakiem pierwszy raz i chwile potem pojawilo sie delikatne krwawienie.ale podczas stosunku odczuwalam duzy bol wiec jego penis nie wszedl calkiem do srodka gdyz ciagle musielismy przerywac.wiec czy moja blona dziewicza zostala przerwana?skoro byla krew...a moze przerwana ni do konca?czy to mozliwe?prosze o odpowiedzi:)

przylaczylam do tematu, dotyczacego pytan, zwiazanych z pierwszym razem. emilka
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 5 z 6