Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Wto Cze 16, 2009 12:30 pm Temat postu: |
|
|
Być może tylko naderwana. Przy pierwszym razie to jest tak, ze nigdy nie jest on dla dziewczyny przyjemny. Należałoby mimo bólu całkowicie włożyć penisa. Najlepiej zrobić to szybko.
Ja się przez długi czas męczyłam, bo właśnie bolało i mój ówczesny partner nie chciał mi sprawiać bólu...Aż któregoś razu miałam na tyle dość, że kazałam mu robić swoje i nie zwracać uwagi na mnie. O dziwo pomogło...Pierwsze 3-4 pchnięcia bolały...A później było baaardzo ok
Przeczytaj regulamin forum! nie ma potrzeby zakładania 2 takich samych tematów w 2 różnych miejscach. I wypadałoby najpierw poszukać, czy nie ma tematu pokrewnego...A do tego tematu jest... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agatka222
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Cze 16, 2009 1:54 pm Temat postu: |
|
|
wlasnie bardzo sie staram ale dy juz jest tak blisko to naprawde nie moge zniesc tego bolu i przerywam , odpycham partnera...potem jeszcze chwileczke boli po wyjeciu i probojemy od nowa i tak w kolko...
chcialabym zeby wkoncu sie udalo
Dodano po 4 minutach:
aha i przepraszam bardzo:)zalozylam 2 takie same posty bo nie wiedzialm gdzie go umiescic....a wszukalam podobnych tematow ale tego jest tak wiele...bardzo przepraszam:)
prosze o dalsze odpowiedzi a jesli ktos wie gdzie znajduje sie ten pokrewny temmat to bd wdzieczna za link:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
moniawwa
|
Wysłany: Sro Sie 04, 2010 3:08 pm Temat postu: Dziwne plamienie po stosunku |
|
|
Witam,
na wstępie przepraszam jeśli zrobię coś źle ale jest to mój pierwszy post..
Bardzo się czegoś wstydzę dlatego szukam pomocy w internecie..
Otóż mam 20 lat, około 3 tygodni temu straciłam dziewictwo ze swoim chłopakiem.
Heh wiem, trochę późno ale lepiej późno niż wcale.. ;p
wszystko było ok.. oprócz tego, że bardzo bolało. Ale nie było żadnej krwi jak się mówi, że być powinna po przebiciu błonki.
Więc może nie straciłam dziewictwa ale to był mój pierwszy raz..
Zabezpieczyliśmy się prezerwatywami plemnikobójczymi.
Dwa tygodnie później dostałam normalnie okresu, trwał 4-5 dni.
Ale od jakiegoś czasu odczuwam dziwny ból w okolicy hmm jajników,
a od 2 dni wystąpiło u mnie jakieś dziwne plamienie.. Takie brązowe plamy z odrobiną krwi. Nie mam pojęcia co to.. Strasznie się boję.
Do tego podczas kąpieli postanowiłam się "skontrolować".. i wyczułam, że jestem w środku dziwnie nabrzmiała..
Czy ktoś może wie o co chodzi?
boję się, że jestem jakoś w ciąży choć rozsądek mówi, że to niemożliwe.. po prostu panikuje i nie wiem co mam robić.. może to jakaś infekcja?
Jutro z rana chce zrobić test ciążowy. Powiedziałam o tym chłopakowi..
A i nigdy nie byłam u ginekologa bo uważałam, że to mnie nie dotyczy..
Aż się spontanicznie stało..
Proszę powiedzcie czy to może być jakimś cudem ciąża?
czy jakaś infekcja?
proszę o pomoc..
---------edited by emilka----------
przyłączyłam temat do tematu, dotyczącego pierwszego stosunku, przebijania błony itp |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Sie 04, 2010 3:33 pm Temat postu: |
|
|
ciąża odpada.
infekcja - może.
naderwana błona dziewicza - możliwe.
wizyta u lekarza ginekologa - obowiązkowa, nie tylko dlatego, że rozpoczęłaś współżycie ale w ogóle w celach kontroli. już masz 20 lat - to najwyższa pora. najważniejsza w takich sprawach (jak i w większości) to profilaktyka i regularne wizyty u ginekologa. nie ma się czego wstydzić czy bać, a ginekolog dotyczy każdej kobiety _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
moniawwa
|
Wysłany: Sro Sie 04, 2010 3:38 pm Temat postu: |
|
|
proszę napisz to jeszcze ze 3 razy, że na pewno odpada.. ;p
bo przez ostatnią godzine stoje przed lustrem i wypycham brzuch i mam wrazenie, ze mi faktycznie urosl..
jest taki mega twardy heh i jak naciskam to boli..
wpadam w paranoje!
a chłopak świruje bardziej ode mnie ;p |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Sie 04, 2010 7:17 pm Temat postu: |
|
|
to nie jest temat, dotyczący zapewnień, że ciąży nie ma, więc powiem ostatni raz: to na pewno nie ciąża.
ale z tymi plamieniami i w ogóle na kontrolę musisz iść. obowiązkowo! _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|