Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sty 18, 2007 9:35 pm Temat postu: |
|
|
agusia39 napisał: | może doszło do zrośnięcia błony - ponownego |
Powodów może być kilka (brak wystarczającego nawilżenia, nadżerka lub inna choroba) ale napewno nie jest to "ponowne zrośnięcie się błony dziewiczej". Teoria co prawda ciekawa, ale bardzo mało prawdopodobna Agusiu możesz nam to szerzej opisać? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sarcia000
|
Wysłany: Czw Sty 18, 2007 11:21 pm Temat postu: |
|
|
A czy moze to być poprostu zwykłe zapalenie?? a i także chciała bym się dowiedzieć coś więcej od Agusi;) na temat tej błony:P |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Sty 18, 2007 11:51 pm Temat postu: |
|
|
dla tych co chcą wiedzieć naprawde - i tych co tylko wyśmiewają...
jeżeli nie dojdzie do całkowitego przebicia błony - może nastapić ponowne jej zrośnięcie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Sty 19, 2007 9:37 am Temat postu: |
|
|
agusia39 napisał: | dla tych co chcą wiedzieć naprawde - i tych co tylko wyśmiewają...
jeżeli nie dojdzie do całkowitego przebicia błony - może nastapić ponowne jej zrośnięcie |
ja chyba naleze do tych co wiedziec chca na prawde hehe
i szczerze mowiac nie slyszalam o takich przypadkach ale jezeli mowisz ze tak bywa to musi cos w tym byc - pewnie gdzies wyczytalas albo ktos ci powiedzial o tym czlowiek w koncu uczy sie cale zycie
a tak z innej beczki to ciekawe jakby to bylo jakby wszystkie blony ktore nie sa calkowicie przebite ponownie zarastaly, bylas dziewica i znowu jestes ciekawe..... pozdrowki agus |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
|
Wysłany: Pią Sty 19, 2007 9:43 am Temat postu: |
|
|
nie wszystkie sie tach zachowuja - to bardzo żadki przypadek ale jest
u dorosłych a raczej dorastających zdaża sie bardzo żadko - najczęsciej występuje u dzieci. Jednak nie da sie powiedzieć ze nie może sie pojawić taki problem nawet u dorosłego... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Sty 19, 2007 9:50 am Temat postu: |
|
|
mhm.... jak bede miala chwilke to postaram sie poszukac cos na ten temat zeby juz wiecej watpliwosci nie bylo
ale teraz to nie bardzo bo jade do Poznania - zjazd mam huh....
pozdrowki:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Sty 19, 2007 10:41 am Temat postu: |
|
|
Agusia39:prosze o podanie wiarygodnego źródła, lub książki w której można przeczytać o tym co mówisz, czyli o "samozrośnięciu się błony dziewiczej". To uwaga już od moderatora. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
|
Wysłany: Sob Sty 20, 2007 12:41 am Temat postu: |
|
|
nie jestem tutaj od porad - zatrudnjcie sobie lekarza to wam będzie wklejał teksty źródłowe - odemnie nie macie prawa tego żądać - moja informacja to gest dobrej woli ( choć czasem odechciewa sie czegokolwiek po komentarzach tzw "prowadących" )
jest taka zasada na świecie - za szczegółowe informacje sie płaci - więc sobie załatwcie specjalistów a jak na razie cieszcie sie ze wogóle ktoś chce za friko komus pomagać a nie tylko udajecie geniuszy - czepiając sie co chwila
jak moderator chce to niech sobie sam szuka ( skoro ma za dużo wolnego czasu - bo ja nie mam ) albo przestanie sie mądrzyć i wyśmiewać w swoich wypowiedziach... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Sty 20, 2007 1:11 am Temat postu: |
|
|
Słuchaj Agusiu, nie mam zamiaru się tu wykłócać z Tobą, ale jeżeli podajesz informację, o której rzadko kto słyszał i nawet sama założycielka tematu delikatnie zakpiła z Twojego twierdzenia, to daj dowód na to, że jest ono prawdziwe. A nie pisz sobie czegokolwiek ot tak.
agusia39 napisał: | nie jestem tutaj od porad - zatrudnjcie sobie lekarza to wam będzie wklejał teksty źródłowe - odemnie nie macie prawa tego żądać - moja informacja to gest dobrej woli |
Jeżeli informacja podana przez użytkownika forum budzi jakieś kontrowersje czy sprzeczności, oczywistą sprawą jest podanie wiarygodności informacji. Jeżeli takiego potwierdzenia, kiedy ktoś prosi o nie, to ową teorię można uznać za bzdurę. Proste.
Rozumiem, że ludzie wypowiadają sie tu tylko i wyłącznie z dobrych chęci, ale nikt z nas nie pozwoli na pisanie niczym niepodpartych teorii na naszym forum. Część wypisywanych tu informacji uważa się za zupełnie oczywiste.
Jakieś problemy proszę zgłaszać. A ja mam też prywatne wiadomości.
Jeżeli kolejny Twój post w tym temacie będzie odnosił się do tego, mojego postu, zostanie on usunięty. Podkreślam dla jasności sprawy, że tak samo bym postąpiła z innym użytkownikiem jak i z Tobą. Więc nie twierdź, że to kolejny zamach na Ciebie.
Więc jeżeli chcesz coś napisać, napisz do mnie, do admina lub innego moderatora.
Koniec offtopic'u. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
|
Wysłany: Sob Sty 20, 2007 10:54 am Temat postu: |
|
|
daj wicej kolorów - może ktoś to zauważy...
nie mam ochoty zwracać sie do twojej osoby indywidualnie - szkoda mi nerwów i czasu
pogadaj z prawnikiem do czego macie prawo bo chyba niezbyt sie orjentujecie - a chyba należało by wreszcie
usuwaj sobie te wiadomości a ta co wyśmiewa niech ma za swoje - TYLKO BEZMYSLNI IGNORANCI WYSMIEWAJA TO O CZYM NIE MAJA ZIELONEGO POJECIA...[/list] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|