Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sob Sty 20, 2007 11:31 am Temat postu: |
|
|
Hahaha fajne:) tak ze 2 - 3 razy stracic dziewictwo - ja slyszalem ze dziewictwo traci sie raz:)
Daj zrodlo - w przeciwnym razie wszyscy uznaja to za totalna bzdure - bo skads sie musialas o tym dowiedzice chyba ze zrodlem sa porady intymne w Brawo Girl |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sty 20, 2007 11:52 am Temat postu: |
|
|
agusia39 napisał: | (...) a nie tylko udajecie geniuszy - czepiając sie co chwila |
Jeżeli jest ktoś kto udaje geniusza, to tylko Ty.
agusia39 napisał: | daj wicej kolorów - może ktoś to zauważy... |
Najbardziej zależy mi na tym, byś Ty mogła to zauważyć.
agusia39 napisał: | pogadaj z prawnikiem do czego macie prawo bo chyba niezbyt sie orjentujecie - a chyba należało by wreszcie |
Niektóre prawa rozporządzające na naszym forum, są ustalane przez nas samych, m.in. to, że należy swoje zdanie w razie sprzeczności potwierdzić.
W czasie jakiejkolwiek kłótni, wychodzi na to, że masz pełno zastrzeżeń zarówno do naszego forum jak i do nas samych, więc pytam, po co tu nadal jesteś, jeżeli nic Ci nie pasuje?
Jeżeli użytkownikowi nie pasują zasady panujące na forum, po prostu odchodzi a nie stara się je kwestionować.
agusia39 napisał: | jak moderator chce to niech sobie sam szuka ( skoro ma za dużo wolnego czasu - bo ja nie mam ) albo przestanie sie mądrzyć i wyśmiewać w swoich wypowiedziach... |
Ja tylko poprosiłam o potwierdzenie tego co napisałaś. Nie potrafisz tego zrobić, więc się oburzasz? Niezbyt dobry pomysł.
Nie masz czasu? Ciekawe... przynajmniej raz dziennie gościsz na naszym forum, walisz po kilka postów. Tyle samo czasu by Ci zajęło szukanie tej informacji, o którą prosiłam.
Temat zamykam. Wiadomości pod nazwą tego tematu, będzie można umieszczać w nowym, o takiej samej nazwie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Sty 20, 2007 11:55 am Temat postu: Pierwszy stosunek |
|
|
Tutaj mozna umieszczać swoje problemy odnośnie "Pierwszego stosunku".Temat wznowiony.
Ostatnio zmieniony przez Yalissea dnia Sob Sty 20, 2007 12:18 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Sty 20, 2007 12:02 pm Temat postu: |
|
|
Moja dziewczyna miala szczescie jej nie bolala choc bardzo sie bala:)
Znowu kolezanka miala pecha i barrdzo ja bolalo - ale mowi oplacalo sie - potem juzz byla tylko przyjemnosc:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Sty 20, 2007 12:14 pm Temat postu: |
|
|
Sort ze sie dopisuje
Wiec tak nie ona ma odejsc a wladze powinny jej podziekowac jesli nie potrafi dostowac sie do innych ludzi tutaj i zasad panujacych na forum
Wiec prosze o rozwazenie usuniecia tejo osoby z forum lub wpisania jej jakichs ostrzezen
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sob Sty 20, 2007 11:42 pm Temat postu: |
|
|
a jezeli chodzi o mnie to nic a nic mnie nie bolalo , czulam tak jakby przez chwilke "rozprezanie" nie krwawilam ani nic.... moze mialam szczescie hehe a moze to zalezy od podejscia chlopaka jak i dziewczyny kto wie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Sty 21, 2007 10:03 am Temat postu: |
|
|
Hm wielu radzi szybki ruch, szybko to zrobi krotki bol, bo slyszalem ze jak facet sie z tym patyczkuje to tylko zwieksza bol :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Sty 21, 2007 11:41 am Temat postu: |
|
|
no a ja znowu slyszalam ze lepiej powoli ale najpierw dluga gra wstepna zeby dzieczyna sie rozluznila na maxa:D najpier jeden paluszek, potem drugi, trzeci i na koncu "ciulik" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Sty 21, 2007 11:51 am Temat postu: |
|
|
Szybki ruch? Zabójstwo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dobry_duszek
|
Wysłany: Pią Mar 09, 2007 1:26 am Temat postu: Pierwszy stosunek |
|
|
Szybki ruch to chyba nie najlepszy pomysl. Chyba lepsza zasada, ze ,,jak sie popiesci to sie wszystko zmiesci'' Mnie bolalo i posciel tez trzeba bylo zmienic , ale pomimo tego wszystkiego moj pierwszy raz byl super, bo moj partner byl delikatny a to mnie nawet troche dopingowalo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|