Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pogaduchy o ciąży, jej przebiegu itp. (part.4)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
anetka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Sro Lut 09, 2011 11:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Super brZuszek Smile taki zgrabniutki Wink

Dziewczyny a jakie macie typy wózków ?

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Lut 10, 2011 3:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja ma jedo bartatine i jestem zadowolona . Teraz wiosną przesadzamy się na spacerówkę większą coneco juppi

Powrót do góry
Łobuz

Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Czw Lut 10, 2011 5:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja myślę o Bugaboo.

Powrót do góry
Mmmadzia

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Czw Lut 10, 2011 7:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No my zastanawiamy się między Tako jumper a Comarelo model Q12 Very Happy
Ale skłaniamy się ku temu drugiemu bo ma większą gondole i jest dostępny w wielu ciekawych kolorach. Ap-ropo myślicie że do pomarańczowego będą lecieć muszki?? Razz
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Czw Lut 10, 2011 9:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny co mogę Wam poradzić to wózek musi spełniac kilka funkcji aby wygodnie było dziecku i Wam Wink
- pompowane koła - to chyba pierwsza najważniejsza rzecz. Na pompowanych kołach przejedziecie swobodnie każdą nierównosc , każde podłoże np. piach na plaży, trawa, błoto itd. Zwykłe koła piankowe czy jeszcze gorzej plastikowe zupełnie nie zdaja egzaminu. Do tego dzidzia sie trzęsie jak galaretka na każdym wyboju. ważne tez aby koła były w miarę dużę bo lepiej amortyzują nierówności.Proszę zwróccie na to uwagę
- gondola duża o ile rodzicie jesienią . Dziecko bedzie grubo ubranę i musi miec sporo miejsca aby nie cisnąc sie jak sardynka w puszce.
- nie kupujcie nie wiadomo jak wypasionej gondoli bo dziecko w niej pojeździ maksymalnie do 6 miesiąca. Lepiej zaoszczędzić i kupić wypasioną spacerówkę w której bobo spędzi 2-3 latka .
- dobrze osłaniająca budka z wywietrznikiem i okienkiem. Cicho składająca się
- kosz na zakupy spory i wysoko nad ziemią. łatwy dostep
- regulowana wysokośc raczki
..hmm to chyba najważniejsze

Do pomarańczu zależy jakiego

Powrót do góry
Justyna88

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lut 10, 2011 10:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rzeczywiście pompowane koła to błogosławieństwo na nierównościach Smile w zasadzie jedyną wadą tych wózków jest ich waga z reguły są dość ciężkie Smile i jeśli ktoś mieszka w bloku bez windy to warto też wagę wziąć pod uwagę a jak winda jest to wymiary wózka Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Lut 10, 2011 10:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to zostaw wozek na klatce Razz u mnie sasiadka urodziła 2 dziecko i mieszka na 3 pietrze, windy brak a wozek normalnie stoi na klatce i tak od paru ładnych lat i nikt nie ukradł Wink Wink po co nosic sie 10x tam i spowrotem, zabierz to co najwazniejsze i go "zaparkuj" Razz chyba sasiadom nie bedzie przeszkadzał.

Powrót do góry
anetka
Przyjaciel forum

Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Czw Lut 10, 2011 11:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No my Chcemy tako jamper Wink

Powrót do góry
Justyna88

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lut 11, 2011 11:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja akurat nie mam tego problemu garaż duży mieści się wszystko oprócz samochodu Smile a sąsiadów się nie wybiera i nie każdy ma tyle szczęścia co Twoja sąsiadka Wind Smile bo muszę przyznać że to rzeczywiście najlepsze i najprostsze rozwiązanie. A Wam dziewczyny życzę udanych zakupów
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Pią Lut 11, 2011 11:39 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiecie wolę cięższy wózek niż mordęgę na "zwykłych" kołach. Zresztą róznica wagowa czasami jest naprawdę nieznaczna.

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 15 z 41