Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Lis 14, 2011 1:33 pm Temat postu: |
|
|
wyobrazam sobie Tobie juz blizej niz dalej
Ty nie mozesz sie doczekac porodu a ja kolejnego usg kiedy go zobacze, 1wszych ruchow, kopniakow no i płci _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
doroti
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lis 14, 2011 2:00 pm Temat postu: |
|
|
Wind juz niedlugo sie doczekasz pierwszysch ruchow i bedziesz zachodzic w glowe czy to to czy nie to, ale przeczucie bedzie Ci mowic: tak to jest to!
a nastepnym razem upomnij sie o zdjecie USG:) i sie nie szczyp w tym temacie:) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Pon Lis 14, 2011 2:38 pm Temat postu: |
|
|
Wind-doczekasz sie,doczkeasz,wiesz jak to szybko leci? ja az nie wierze,ze za dwa miesiace powinnam miec malego przy sobie:) jesli sie urodzi w terminie oczywiscie:)
SZok,ze niedawno przeciez zastanawialam sie,czy to ciaza,czy nie,a tu prosze:)))
Ja sluchajcie dalej inwalidka...masakra jakas!! gdyby nie moj rogal,z ktorym spie,to chyba bym zwariowala i spala na siedzaco...
wszystko boli,dodatkowo jeszcze kregoslup!! dzis mialam prasowac rzeczy malego,ale chyba nie dam rady!!
Wind,a jak mama? juz sie przyzwyczaila do mysli o wnuku/wnuczce?
Doroti-ciekawa jestem kiedy urodzisz:)) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Lis 14, 2011 2:47 pm Temat postu: |
|
|
lalalunia napisał: | Wind,a jak mama? juz sie przyzwyczaila do mysli o wnuku/wnuczce? |
lala dzieki ze pytasz
tak, juz chyba dociera pomału do niej fakt ze zostanie babcia wczoraj miałam ochote na chipsy Lays paprykowe i jak zobaczyła ze wsuwam to od razu wyrzuciła je do kosza i powiedziala ze nie moge tej chemii jesc nagotuje mi zupy i mam zupa sie zywic a nie chrupkami
myslałam ze bedzie gorzej, zarowno u mnie jak i u R, mylilismy sie i b.dobrze
lala a ten rogal to chyba wygodna rzecz co? jest jakas roznica jakbys spała bez niego? czym to sie rozni? mnie dzis wzieło na sałatke z białej kapusty i zjadłam prawie cały słoik
a wiecie ze moja waga stoi w miejscu.
w 7tc wazyłam tyle samo ile teraz..
hm..
to chyba dobrze
aczkolwiek denerwuja mnie juz moje dzinsy. chodze nie zapieta, tylko sam rozporek bez guzikow. czasem boje sie ze mi zleca z tyłka hehe
a spodni ciazowych boje sie kupowac bo nie wiem czy za pare tyg nie poszerze sie na posladkach,biodrach itp..
a tak bym chciała miec te z pasem elastycznym ... ehhh
Dodano po 1 minutach:
doroti napisał: | bedziesz zachodzic w glowe czy to to czy nie to, ale przeczucie bedzie Ci mowic: tak to jest to! |
przeczucie to ja bym chciała aby mnie nie zawiodło na podglądanku .
tylko kiedy to bedzie..niektore laski ponoc juz w 13tc widziały co nosza pod sercem..
wg mnie to za wczesnie.. chociaz kto wie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
doroti
|
Wysłany: Pon Lis 14, 2011 2:57 pm Temat postu: |
|
|
Wind mi lekarz w 13 tygodniu juz powiedzial owszem tak na 99%, a w 18 potwierdzil na 100%, wiec mysmy sie dosc szybko dowiedzieli
Lala wspolczuje Ci ja to juz mam takie problemy ze spaniem ze brak slow, a do tego tak mi reka prawa dretwieje ze nie moge nic w niej utrzymac zbyt dlugo.... no coz...jeszcze chwilka:) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Pon Lis 14, 2011 3:34 pm Temat postu: |
|
|
Wind- no widzisz:) to super:))))
Mama dba o Ciebie i bardzo dobrze:) ale jak masz czasem ochote na te chipsy,to sobie je zjedz,ale sie ukrywaj:D hihi:)))
Rogal rzecz boska,w nocy wkladam go pomiedzy nogi i przytulam sie do niego:) a w ciagu dnia mam o pod plecami jak siedze badz leze i cudooooooo )))))))) nigdy nie bylo mi tak wygodnie:))) po ciazy tez bedzie super:)))
Co do spodni to ja kupilam sobie teraz na zime legginsy z H&M mama,sa grubsze,takie ala spodnie,z pasem i sa super:)) rozciagliwe,wiec nie sadze,zeby zrobily sie za male:D mam nadzieje:)
a co do wagi to sie ciesz:))
No moze sie dowiesz czy to fasolka,czy fasolek:Dhihi:)) u mnie nie bylo widac w 15 tyg...bo dzidziak mial pepowine pomiedzy nozkami,ale niektore dziewczyny dowiaduja sie bardzo wczesnie:))
No Doroti mowie Ci masakra w nocy,ale w dzien tez,no ale takie urokic iazy,mam tylko nadzieje,ze nie bedzie gorzej!! tlumacze sobie to tak,ze mdlosci nie mialam,wymiotow nie,zgagi ( jeszcze) nie,to mam bol spojenia lonowego... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Lis 15, 2011 7:52 am Temat postu: |
|
|
zobaczymy jak to bedzie z ta płcia
nie nastawiam sie na to ze w nast poniedziałek sie dowiemy
oby pomiar zrobiła - i tak bede happy ze go zobacze .
a mam do Was pytanko: w jakiej bieliznie chodzicie? chodziłyscie na poczatku ciazy?
mi "tesciowa" suszy głowe ze nie powinnam nosic stringow a ja nie umiem w innych majtalonach.. tym bardziej jak cos dotyka mi do posladkow.. az mnie to denerwuje.
moze jak brzuch zacznie mi rosnac to wtedy pomysle nad figami..
teraz nie ma bata nie wiem w czym stringi moga przeszkadzac
lala widziałam ten rogal.. moze i ja sie skusze chociaz R bedzie poszkodowany,bo zamiat tulic sie do niego to bede do poduchy _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
doroti
|
Wysłany: Wto Lis 15, 2011 10:10 am Temat postu: |
|
|
Wind ja dosc dlugo chodzilam w normalnej bieliznie i byly to i stringi i normalne figi, jakos nie slyszalamz eby figi szkodzily. Jedynie co no to mniej chronia narządy rodne i mozna je w zimnie szybciej przeziebic wiec uwazaj poprostu.
Takie majteczki ciazowe pod brzuszek zaczelam kupowac jak zaczal brzucholek wystawac i normalne majtki mi przeszkadzaly albo sie zwijaly, wiec kupilam takie zwykle bawełniane z Canpola pod brzuszek i w nich jest mi najwygodniej, ale tez tesknie za normalnymi majteczkami i stringami:) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Lis 15, 2011 1:33 pm Temat postu: |
|
|
ok dzieki Doroti, uwazam cały czas.
nie dam rady nosic innych majtek okropnie sie odznaczaja z tyłu.. jak u starej babci ;/
poki co dalej bede sie stringowała a te majtki z canpola to drogie sa? gdzie je mozna kupic?? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Wto Lis 15, 2011 2:08 pm Temat postu: |
|
|
Wind- ja za to neinawidze stringow,niecierpie jak mi cos w tylek wchodzi,hihi:D no ale kazdy ma inaczej:))
Ja tak samo jak Doroti,jak zaczal mi brzuszek wychodzic,to kupilam sobie takie specjalne majtki pod brzuszek,mam nawet dwie pary takie na brzuch,ale sa cholernie niewygodne,dostaniesz je wszedzie:)
Nienawidzilam jak mi sie cos rolowalo i zawijalo.
Co do rogala,to mi teraz jest tak niewygodnie,ze nie mam ak sie przytulac do N,wiec rogal to zbawienie:))))
Sluchajcie wyswietla Wam sie takie gowienko za przeproszeniem jakbyscie mialy film ogladac i jest download unlimited movies for free?? przeszkadza mi to w ogladaniu postow,czytaniu,pisaniu itp...wkurza mnie to COS!! cholerna reklama!!:/ i nie da sie zamknac!! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|