Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pogaduchy o ciąży, jej przebiegu(part.7)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Lis 05, 2011 8:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lizelotka napisał:
Wind... a Ty masz już brzuszek??

jak sie najem to mam Razz i to jaki :> Embarassed
jak pogonie lenia w kąt to zrobie i sie pochwale bo poki co nie chce mi sie zgrywac na kompa Razz
tak na "goło" to jest malutki, ale jak naubieram 3pary bluzek bo mi wiecznie zimno to wtedy juz widac Razz.
Tosiu patrzac na Twoj brzuchol w 10tc ja mam wiekszy, ciezko mi porownac do ktorego tc - chyba bede musiała wkleic i same ocenicie Razz.

Dodano po 39 sekundach:

lala spokojnej podrozy! Smile

Dodano po 30 sekundach:

skoro wiem ze przeziernosc to to samo co genetyczne to mam kolejne pytanie:
czy prenatalne to to samo co genetyczne? Mr. Green

ja tez sie panicznie boje tego badania.. eHH.
no ale musze byc dobrej mysli, nie ma innej opcji! aczkolwiek ciezko, tym bardziej ze sa u nas mamy dzieci z ZE Neutral ;/.

---
a my dzisiaj wkroczylismy w 11tc i jak zwykle wymioty z rana to norma Sad
czasem braknie mi sił i wiary ze to sie kiedys skonczy.
nie sa jakos strasznie meczace bo zaledwie 2-3min ale sam fakt ze wstaje z łozka i znow ide do WC pomału mnie wykańcza Sad

---
Tosiu a co dokładnie sie bada oprocz przeziernosci? NT - to własnie przeziernosc, a NB? to kosc nosowa? a oprocz tego cos jeszcze? przepływ krwi czy co?? Rolling Eyes

laski zamilkły a ja wklejam swojego bębenka Razz
prosze szczerze mowic czy jest duzy czy ok, dodam ze jak sie najem to jest o wiele pełniejszy Razz najśmieszniejszy jest pepek Razz taki długi korytarz mam ze mozna palec wsadzic Razz

Embarassed

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
lalalunia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Lis 05, 2011 4:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja juz dolecialam;) prawie umarlam, przy ladowaniu myslalam, ze mi glowe i uszy rozsadzi;((( az sie poplakalam tam i blaalam by juz wyladowal!! A to dlatego, ze sie przeziebilam i nic mi nie pomaga!! A to tantum verde moga sobie wsadzic w d... Nic na mnie nie dziala;( pociag do nas mamy za 2.5h ;/ jeszcze tyle czekania, masakra;( Wind- szczeze to nie wiem czy brzuszek maly czy nie;) ja nie pamietam jak bylo u mnie;)) chyba podobnie;) ale kazda z nas jest inna;) mojej kolezance wyskoczyl dopiero w 5 miesiacu i to malutki!! A czy mi sie wydaje czy zrobila Ci sie juz linia? Mi sie szybko pojawila;) a niektorzy w ogole nie maja! Sciskam
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Lis 05, 2011 7:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lalalunia napisał:
A czy mi sie wydaje czy zrobila Ci sie juz linia?

ja nic nie widze Razz wydaje mi sie ze pod pepkiem ona jest widoczna a nie nad? ale ja sie nie znam Smile
lala wspołczuje lądowania. masakra jakas.
nie lataj wiecej samolotami;/

lizelotko jak wizyta u gin?? jak serducho? widziałas??

Powrót do góry
lizelotka

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Sob Lis 05, 2011 8:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny, wróciłam Smile
Serduszko pięknie bije Smile 170/min
Dzidzia ma 18,6mm i gin powiedział, że wszystko wygląda bardzo dobrze Smile)))
Termin porodu: 11 czerwiec Smile
Ależ się cieszę Smile
A maluch wygląda jak mały pajączek, widać już nóżki i rączki, no śliczne to Smile
A M jaki był zachwycony! Smile
Niech mi ktoś napisze jak się wkleja zdjęcia, to i ja sie pochwalę Smile I brzuszkiem i dzidzią Smile

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie

Ostatnio zmieniony przez lizelotka dnia Sob Lis 05, 2011 10:07 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
lalalunia

PostWysłany: Sob Lis 05, 2011 9:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Winda-latac to ja moge,ale masakra jest jak czlowiek przeziebiony,wtedy uszy i glowa napieprzaja strasznie:(

Lizelotka-widzisz,wszystko super,pieknie ladnie:)))

Mysle,ze Wind CI napisze instrukcje jak wklejac zdjecia:))) chociaz jesli masz jeszcze u siebie na pv ta instrukcje to CI wysle:))

Ja juz w domku,na szczescie:)

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Nie Lis 06, 2011 12:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki lala Smile)))
No to próbuję.... Rolling Eyes

Dodano po 22 sekundach:

brzuszek Smile

Dodano po 3 minutach:

dzidzia Smile

Dodano po 2 minutach:

ta krecha po środku, to powstała od złożenia kartki, ale poza tym... prawda, ze śliczny mały pajączek?? Razz Wygląda jakby się wczepił w mamusię rączkami i nóżkami Razz
A na środku, jak się dobrze przyjrzycie jest taki jaśniejsze troszkę miejsce, to serduszko!! Razz

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
lalalunia

PostWysłany: Nie Lis 06, 2011 2:01 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i pieknie;)) i malenstwo i brzuszek;))

PostWysłany: Nie Lis 06, 2011 8:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczynki zdjecia:)

[img=http://img715.imageshack.us/img715/3457/poland291005112011041.th.jpg]
[img=http://img337.imageshack.us/img337/5907/ourweebabyboy002.th.jpg]
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Nie Lis 06, 2011 8:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Tosiu a co dokładnie sie bada oprocz przeziernosci? NT - to własnie przeziernosc, a NB? to kosc nosowa? a oprocz tego cos jeszcze? przepływ krwi czy co??

Wind bada się przezierność, kość nosową, kośc udową , wszystkie organy, ilosc wód płodowych , pepowine i łozysko a no i serduszko wraz z przepływami ustrojowymi

lizelotka cudne wiadomości i piekna dzidzia Wink a wielkosc brzuszka ..no cóż jestem w szoku Very Happy

Lalunia ależ zgrabniutki i fajniutki Wink) No i buźke Twoją widzimy Wink)). Fajnie Cię widzieć Wink

Powrót do góry
lalalunia

PostWysłany: Nie Lis 06, 2011 8:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tosia- a co tam sie bede ukrywac:DVery HappyVery Happy hihihi:)))
ciesze sie,ze mi pabi doktor dala zdjecia 4d,bo nie mialam robionego filmu itp,bo juz za duzy maly,ale zdjecia dala,wiec sie ciesze:) moj N kocha to zdjecie:)
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 7 z 41