Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Lis 05, 2011 8:19 am Temat postu: |
|
|
lizelotka napisał: | Wind... a Ty masz już brzuszek?? |
jak sie najem to mam i to jaki :>
jak pogonie lenia w kąt to zrobie i sie pochwale bo poki co nie chce mi sie zgrywac na kompa
tak na "goło" to jest malutki, ale jak naubieram 3pary bluzek bo mi wiecznie zimno to wtedy juz widac .
Tosiu patrzac na Twoj brzuchol w 10tc ja mam wiekszy, ciezko mi porownac do ktorego tc - chyba bede musiała wkleic i same ocenicie .
Dodano po 39 sekundach:
lala spokojnej podrozy!
Dodano po 30 sekundach:
skoro wiem ze przeziernosc to to samo co genetyczne to mam kolejne pytanie:
czy prenatalne to to samo co genetyczne?
ja tez sie panicznie boje tego badania.. eHH.
no ale musze byc dobrej mysli, nie ma innej opcji! aczkolwiek ciezko, tym bardziej ze sa u nas mamy dzieci z ZE ;/.
---
a my dzisiaj wkroczylismy w 11tc i jak zwykle wymioty z rana to norma
czasem braknie mi sił i wiary ze to sie kiedys skonczy.
nie sa jakos strasznie meczace bo zaledwie 2-3min ale sam fakt ze wstaje z łozka i znow ide do WC pomału mnie wykańcza
---
Tosiu a co dokładnie sie bada oprocz przeziernosci? NT - to własnie przeziernosc, a NB? to kosc nosowa? a oprocz tego cos jeszcze? przepływ krwi czy co??
laski zamilkły a ja wklejam swojego bębenka
prosze szczerze mowic czy jest duzy czy ok, dodam ze jak sie najem to jest o wiele pełniejszy najśmieszniejszy jest pepek taki długi korytarz mam ze mozna palec wsadzic
|
|
|
lalalunia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lis 05, 2011 4:04 pm Temat postu: |
|
|
Ja juz dolecialam;) prawie umarlam, przy ladowaniu myslalam, ze mi glowe i uszy rozsadzi;((( az sie poplakalam tam i blaalam by juz wyladowal!! A to dlatego, ze sie przeziebilam i nic mi nie pomaga!! A to tantum verde moga sobie wsadzic w d... Nic na mnie nie dziala;( pociag do nas mamy za 2.5h ;/ jeszcze tyle czekania, masakra;( Wind- szczeze to nie wiem czy brzuszek maly czy nie;) ja nie pamietam jak bylo u mnie;)) chyba podobnie;) ale kazda z nas jest inna;) mojej kolezance wyskoczyl dopiero w 5 miesiacu i to malutki!! A czy mi sie wydaje czy zrobila Ci sie juz linia? Mi sie szybko pojawila;) a niektorzy w ogole nie maja! Sciskam _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Lis 05, 2011 7:14 pm Temat postu: |
|
|
lalalunia napisał: | A czy mi sie wydaje czy zrobila Ci sie juz linia? |
ja nic nie widze wydaje mi sie ze pod pepkiem ona jest widoczna a nie nad? ale ja sie nie znam
lala wspołczuje lądowania. masakra jakas.
nie lataj wiecej samolotami;/
lizelotko jak wizyta u gin?? jak serducho? widziałas?? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lizelotka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sob Lis 05, 2011 8:12 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny, wróciłam
Serduszko pięknie bije 170/min
Dzidzia ma 18,6mm i gin powiedział, że wszystko wygląda bardzo dobrze )))
Termin porodu: 11 czerwiec
Ależ się cieszę
A maluch wygląda jak mały pajączek, widać już nóżki i rączki, no śliczne to
A M jaki był zachwycony!
Niech mi ktoś napisze jak się wkleja zdjęcia, to i ja sie pochwalę I brzuszkiem i dzidzią _________________
Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Ostatnio zmieniony przez lizelotka dnia Sob Lis 05, 2011 10:07 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Sob Lis 05, 2011 9:56 pm Temat postu: |
|
|
Winda-latac to ja moge,ale masakra jest jak czlowiek przeziebiony,wtedy uszy i glowa napieprzaja strasznie:(
Lizelotka-widzisz,wszystko super,pieknie ladnie:)))
Mysle,ze Wind CI napisze instrukcje jak wklejac zdjecia:))) chociaz jesli masz jeszcze u siebie na pv ta instrukcje to CI wysle:))
Ja juz w domku,na szczescie:) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lizelotka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 12:05 am Temat postu: |
|
|
Dzięki lala )))
No to próbuję....
Dodano po 22 sekundach:
brzuszek
Dodano po 3 minutach:
dzidzia
Dodano po 2 minutach:
ta krecha po środku, to powstała od złożenia kartki, ale poza tym... prawda, ze śliczny mały pajączek?? Wygląda jakby się wczepił w mamusię rączkami i nóżkami
A na środku, jak się dobrze przyjrzycie jest taki jaśniejsze troszkę miejsce, to serduszko!! _________________
Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 2:01 am Temat postu: |
|
|
No i pieknie;)) i malenstwo i brzuszek;)) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 8:36 pm Temat postu: |
|
|
Cytat: | Tosiu a co dokładnie sie bada oprocz przeziernosci? NT - to własnie przeziernosc, a NB? to kosc nosowa? a oprocz tego cos jeszcze? przepływ krwi czy co?? |
Wind bada się przezierność, kość nosową, kośc udową , wszystkie organy, ilosc wód płodowych , pepowine i łozysko a no i serduszko wraz z przepływami ustrojowymi
lizelotka cudne wiadomości i piekna dzidzia a wielkosc brzuszka ..no cóż jestem w szoku
Lalunia ależ zgrabniutki i fajniutki ) No i buźke Twoją widzimy )). Fajnie Cię widzieć _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lalalunia
|
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 8:40 pm Temat postu: |
|
|
Tosia- a co tam sie bede ukrywac:D hihihi:)))
ciesze sie,ze mi pabi doktor dala zdjecia 4d,bo nie mialam robionego filmu itp,bo juz za duzy maly,ale zdjecia dala,wiec sie ciesze:) moj N kocha to zdjecie:) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|