Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pogaduchy o maluchach, cz.3

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dziecko
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Łobuz

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Sob Lis 30, 2013 9:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A co tu takie pustki?

U mnie gorący okres w pracy, więc i czasu mniej. Zaczęłam chodzić na rehabilitację na plecy 2 x w tygodniu. Czuję się świetnie, plecy nie bolały, odkąd tam wylądowałam, grupa fajna, prowadzący rehabilitant przystojny - żyć nie umierać! Razz

Adaś już spał bez pampka, ale od paru nocy doi w łózko, aż miło, więc dziś dostał pampka na pupę na noc, bo dość mam już tego prania kołder, pościeli, piżamek...
Niedługo zrobimy drugie podejście.

Staranka o dzidzię w tym m-cu wstrzymujemy. Przyjeżdżają znajomi i szykuje się czadowy sylwester - więc chcę go spędzić na luzie i się wyszaleć.

lala no to mamie kamień z serca, jeśli synio tak świetnie się z tatą czuje podczas Twojej nieobecności Wink

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
anetka
Przyjaciel forum

Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Sob Gru 07, 2013 11:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

My pampersy mamy odstawione już w ogóle ale w nocy muszęgo wysikać bo inaczej budzimy się zlani Wink
No i odstawiliśmy smoczka co było moją zmorą. Czekałam aż sam będzie gotowy, nie chciałam na siłę. W smoczku pojawiły się jakieś czarne kropki (pleśń?) więc mówię Michałkowi że to jakieś robaki a on wyrzucił bez problemu do kosza i temat zamknięty. Noce bez problemu, zasypia bez niego ... Wink

Powrót do góry
Łobuz

PostWysłany: Sob Gru 14, 2013 8:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

O matko, czarne kropki... Shocked No raczej jakaś pleśń.
Dobrze, że maluch tak szybko zrozumiał.

Śpimy bez pampersa. Adaś robi w nocy siusiu do WC i nie ma już problemów z siusianiem. Na wszelki wypadek śpi na podkładzie nieprzemakalnym.

Ja zagoniona - pracy w szkole dużo, do tego organizuję szkolne jasełka i muszę pracować z moją klasą często po godzinach... Ale niedługo święta - odpocznę choć odrobinkę.

A tak w ogóle to chciałam napisać, że biomedical jest już do reszty PRZEŁADOWANY reklamami, teraz nawet post anetki wyświetla mi się na jakiejś reklamie i ciężko cokolwiek przeczytać.
NIE PODOBA MI SIĘ TO!

Nie można kliknąć żadnej strony, aby nie wskoczyło kilka reklam! Zanim się cokolwiek przeczyta, czy napisze, najpierw trzeba powyłączać miliony niepotrzebnych okienek! Nie wiem, czy te reklamy spełniają swoją funkcję, mnie raczej drażnią i spowalniają...

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Gru 14, 2013 10:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

łobuz jaka masz przegladarke?
jak mozille to zainstaluj sobie adblokera.
skutecznie wyłacza wszystkie reklamy.
mi nic sie nie wyswietla.. Wink)
a na nowa wersje sobie poczekamy.
jak to sie mowi: obiecanki,cacanki..;/;/
moze zastrajkujmy i odejdźmy wszyscy? Rolling Eyes

Powrót do góry
Łobuz

PostWysłany: Nie Gru 22, 2013 9:41 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie korzystam z firefoxa. Confused

Doczekałam się wreszcie wolnego! Very Happy Very Happy
Moje jasełka szkolne wyszły rewelacyjnie, wszyscy śpiewali z nami kolędy (wcześniej młodzież ograniczała się raczej do oglądania...), pani dyrektor wzruszona do łez, najprawdopodobniej wystawimy nasze jasełka jeszcze na jakiejś niedzielnej mszy w kościele w styczniu.

Dziś z Adasiem wyjeżdżamy do mojej mamy, wracamy w 1 dzień świąt i od razu do teściów, więc życzę Wam rodzinnych, zdrowych, szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia, szampańskiej zabawy w noc sylwestrową, postanowień noworocznych, które uczynią nas lepszymi i spełnienia marzeń w Nowym Roku 2014!!!

Powrót do góry
anetka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Gru 28, 2013 11:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny najlepszego po świętach Smile

Wind co mała dostała na roczek i czym się najlepiej bawi ? Muszę coś kupić dla dziewczynki na roczek ...

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Sty 01, 2014 12:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mnóstwo dobrego szampana,
super zabawy do rana,
a w roku tym co będzie
niech radość gości wszędzie !!!

Anetko...ojej tak dawno to było..wiem ze pieniązki, ubrania,ksiazeczki z odgłosami zwierząt,klocki megablocks (różowe z ksieżniczka i konikiem).
tak naprawde wtedy jeszcze sie tym nie interesowała,dop teraz zaczyna .
a Ty nad czym myslisz?

Powrót do góry
anetka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Sty 01, 2014 10:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku Smile

Wind myślałam o tym domku http://www.smyk.com/kiddieland-odkrywczy-domek-zabawka-edukacyjna,p1045718570,zabawki-gry-dla-dzieci-p
Albo o jezdziku. Też chcemy dać jakies pieniądze.

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Sty 01, 2014 11:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Anetko mozesz kupic karte podarunkowa z dowolna kwota Smile
tez bedzie dobry prezent, rodzic sam kupi to co uzna za stosowne./

a oni mieszkaja w domu,bloku? maja duzo miejsca?
domek fajny.
pewnie bedzie sie nim bawiła pozniej Smile

a moze szczeniaczek uczniaczek albo garnuszek na klocuszek?
cos edukacyjnego? Smile))

sporym zainteresowaniem cieszy sie tez skoczek.
http://allegro.pl/fisher-price-skoczek-zebra-bujak-melodie-rodeo-hit-i3824851381.html

Smile

zalezy ile kasy mozecie wydac

Powrót do góry
Łobuz

PostWysłany: Nie Sty 12, 2014 8:13 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzień dobry!

Wpadam z newsem, który mnie trochę zwalił z nóg:

[linki nie działa - usuwam]

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dziecko Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 28 z 41