Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pogaduchy o maluchach, cz.3

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dziecko
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Sty 12, 2014 12:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gratulacje Smile
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Sty 12, 2014 9:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

łobuz a mnie nie zwalił Razz
przeciez chciałas byc mama po raz 2gi!!!!

gratuluje po raz kolejny !!! :****

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
anetka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Pon Sty 13, 2014 12:29 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Łobuz gratuluję Smile i zazdroszczę Smile

Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Sty 13, 2014 12:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gratuluje i bardzo się cieszę Wink)))

Powrót do góry
marta3432

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sty 16, 2014 2:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ooo gratulacje! Smile Smile
Powrót do góry
lalalunia

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Sty 18, 2014 12:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

AAAA wiedzialam kiedy wejsc na biomedical:)))
Gratuluje Lobuz,mega sie ciesze i po cichu zazdroszcze:)) ale u nas jszcze troszke musimy poczekac:)))Ja dalej mega zapracowana,mam dosc czaseale musze wytrzymac:) najgorsze,ze troszke zestresowan jestem i wszystkie choroby swiata niemalze mi sie przypaletywuja,a to przeziebienia,a to migreny,opryszczki....musze zwolnic,ale dopiero od lutego bede robila mniej godzin. I te urlop bedzie,mo brat pzyjedzie,wiec sie ciesze:))Jamie ok,niedlugo 2 latka konczy,dalej w pampersach jest:P miesza polski z angielskim i umie zaspiewac piosenke po portugalsku haha:DVery Happy mowie Wam,czad:D ale jest z niego maly rebel:D ubziaki
Moderator

PostWysłany: Sob Sty 18, 2014 11:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lala myslałam ze juz zapomniałas o bio Wink
...
fajnie ze sie Wam tak wszystko układa, ze mozesz dopasowac sie z męzem godzinami i opieka nad Jamim.
starajcie sie o core tym razem Wink))

Powrót do góry
Łobuz

Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Nie Sty 19, 2014 7:27 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki kobietki. Smile
Wychodzi na to, że wkroczyłam w 6 tc, w następny poniedziałek mam wizytę u gina. Czuję się trochę inaczej, niż przy Adasiu, wtedy była przede wszystkim dzika radość, a teraz jestem pełna obaw... Oby tylko wszystko poszło dobrze i dzidzia urodziła się zdrowa...

lala widzę, że wpadłaś w wir pracy. Niedługo odetchniesz. Wink Adaś w wieku Jamiego też jeszcze nosił pamki, dopiero, gdy skończył 2 latka - zdjęłam. Z tym, że mi było łatwiej, bo puściłam Kurdupla na podwórze i gdy się obsiusiał - to przynajmniej nie miałam problemu z wycieraniem podłóg, dywanów, czy mebli...

Anetko co u Was? Jak Michaś? Jak mąż się sprawuje?..

tosia a jak Wasze staranka?
Zuzia polubiła już przedszkole? Nieługo Dzień Babci/ Dziadka i pewnie będzie brała udział w jakimś przedstawieniu?.

wind weź napisz, jak się stara o córę. Cool Very Happy
Mi mąż i moja mama obstawiają właśnie córcię tym razem, a ja się dziwnie czuję przy takich rozmowach, bo po pierwsze: co za różnica? A po drugie: to dopiero sam począteczek, wszystko może się zdarzyć i mam poczucie, że NIE WOLNO mi rozmawiać jeszcze o takich sprawach...

Powrót do góry
lizelotka

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Nie Sty 19, 2014 3:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Łobuz, wieeelkie gratulacje Razz Very Happy
Ależ Ci zazdoszczę! Cool

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Sty 19, 2014 9:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Łobuz napisał:
wind weź napisz, jak się stara o córę.

łobuz przytulanko przed owulacja i masz coreczke Razz

hehe
a tak szczerze to nie wiem..chyba zalezy od plemnika..
my staralismy sie w owu, po owu i nic nie wychodziło a za 3cim razem pamietam ze przytulałam sie w 10,12,13dc i wyszła córa, ACZKOLWIEK przez wiele tyg bylismy przekonani ze bedzie chłopak bo tak mowiła gin, dopiero na połowkowym sie zmieniło a nam szczeki opadły - ze zdziwienia.. jak z Mateuszka zrobiła sie Zuzia? Razz
a i pamietam ze mąż od razu jak sie dowiedzial o ciazy to obstawiał córke a ja szłam w zaparte i nawet mowiłam do fasolki Mateusz Razz
jak widac moje przeczucia poszły w las.
smaki tez mialam rozne. ogromną chec mialam na smietane ,pomidory i sól... Neutral
sledzia zjadłam 1x przez całą ciaze,ogorki kiszone tez rzadko..
słodycze - tez sporadycznie.
pomarancze mi smakowały i pomidory o ktorych wspomniałam
a no i żyganko...
od 6tc do 16... Sad
ponoc przy dziewczynkach sie sprawdza..
a jak juz mineły "pawiki" to zaczeły sie migreny ktore tez doprowadzały mnie do płaczu,mdlosci i wymiotow..i tak wkołko Razz

jak sie przytulałas przed owulka to moze faktycznie bedzie córka?

a pamietam jeszcze ze poprawiły mi sie włosy, były lsniące, nie wypadały,z cera tez 0 problemow.
kolejny zabobon to pępek.. był w srodku, schowany - jak na dziewczynke Razz
porost włosow na nogach - jesli rosna szybko to cora, jak wolno - syn.
u mnie sie potwierdzilo Razz

ciekawe kto siedzi u Ciebie pod serduchem?
ale masz racje..oby zdrowe!
a moze bliźniaki? Razz

LIzelotko! hej co u Ciebie????? jak Adaś? co juz umie?

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dziecko Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 29 z 41