Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
aneta8702
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 9:23 pm Temat postu: witam |
|
|
dziewczyny nie bagatelizujcie takich spraw jak jestescie w ciazy.
Ja jestem w 29 tygodniu ciazy, zaczelam krwawic w sobote o krwawilam 3 dni poszlam do lekarza i od razu mnie do szpitala skierowal bo grozi mi poronienie takze pilnujcie sie co prawda do szpitala nie poszlam mam nadzieje ze nie popelnilam bledu w ten sposob gdyz bylam jeszzce prywatnie ic lekarza dal mi leki rozkurczowe i kazal lezec jakby sie krwawienie powtorzylo to od razy szpital |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anioolek_15
|
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 9:31 pm Temat postu: |
|
|
aneta8702 i Ty też miałaś tylko małe plamy krwi na bieliźnie? _________________ Weronika |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aneta8702
|
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 10:12 pm Temat postu: |
|
|
tak teraz mam takie plamy niestety, to znaczy mialam przez 3 dni, moja lekarka skierowala mnie do szpitala a ja nie poszlam tylko poszlam prywatnie do lekarza zrobil mi USG i nawet powiedzial mi ile dziecko wazy i plec, a niewiedzialam tego. No i ten doktor kazal mi lezec w lozku i dal mi leki rozkurczowe no i dzisiaj nie krwawilam zobaczymy co bedzie dalej
w pierwszy dzien w nocy dosc duzo krwawilam pozniej juz niewiele
-----edited by emilka-----
posty połączyłam. nie pisz dwóch postów bezpośrednio pod sobą |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 10:44 pm Temat postu: |
|
|
a co Ty nie wiedzialas ze za kase to gotowi sa po nogach całowac? nie ma zadnego porownania z lekarzami panstwowymi ktorzy traktuja ludzi jak
"zbedny smiec".załatwiaja szybko i byle jak a potem sa kłopoty w ciazy itp.
zawsze jest o 1000% lepiej wydac wiecej kasy ale spac spokojnie, z mysla ze maluszek czuje sie dobrze i nic mu nie zagraza. ja rowniez chodze prywatnie i moja gin nawet ze mna herbatke wypije a ma ponad 45 latek _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
aneta8702
|
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 11:24 pm Temat postu: |
|
|
lekarze panstwowi wysylaja od razu do szpitala jak sie cos dzieje bo sie boja ze cos zlego sie stanie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka18
|
Wysłany: Pon Sty 05, 2009 1:04 pm Temat postu: pomocy:( |
|
|
witam mam taki problem 24.12.08 mialam miesiaczne biore tabletki anty i 30 mialam zaczac nowe opakowanie ale mialam tylko 2 tabl;etki i wzielam 30 i 31 w sylwka kochalam sie ze swoim facetem kilka razy on skonczyl we mnie ale to byly dni nie plodnie dni plodne zaczynaly mi sie 2.01.09 i w niedziele 3.01.09 kochalismy sie z prezerwatywa i ona sie zeslizgnela i zostala we mnie a on skonczyl i wszystko teoretycznie bylo w prezerwatywie a ona zostala we mni ale chyba nic sie nie wylalo bo do srodka od wczoraj wieczorem czyli od 4.01.09 mam plamienia wrecz krwawie tak srednio zdarzylo sie to 1 raz i nie wiem co robic boje sie ze wlasnie poraniam ciaze bo boli mnie przy tym podbrzysze pomocy:( czekam na odp |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Sty 05, 2009 4:12 pm Temat postu: |
|
|
dziewczyno, jakie dni płodne i niepłodne? przy tabletkach nie ma cyklu !
teoretycznie szanse na ciążę były, ale jeżeli dostalaś teraz krwawienie z odstawienia (bo pewnie to coś takiego skoro nie wzięłaś kolejnych tabletek), to nie doszło do ciąży _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Agie25
|
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 11:41 pm Temat postu: Konsternacja |
|
|
Witam
Mam na imię Ania i mam 25 lat.
Z narzeczonym staramy?staraliśmy się o maleństwo. I tu mam problem, którego nie umiem wytłumaczyć.
Ostatnią miesiączke miałam 10 grudnia. 10 stycznia zrobiłam test - wynik pozytywny. 16 stycznia miałam wizyte u lekarza, który powiedział, że przyszłam za szybko bo nie ma jeszcze pęcherzyka. Po tej wizycie zrobiłam test , gdzie wynik był negatywny.
umówiliśmy się z lekarzem ponownie na czwartek 22.01.
W niedziele zaczęłam plamić i tak trwa do dziś. W czwartek lekarz po wykonaniu usg powiedział mi, że jest "coś" w macicy na 4 mm. I są 3 wersje. Albo ciąza, albo poronienie albo poprostu zbliżająca się miesiączka, ale dodał, że nie widzi krawienia. Ponowną wizytę mam w piątek 30 stycznia.
Czy ktoś może mi poradzić co mam myslec ? zgłupiałam kompletnie.
A jedyne objawy moje to niesamowity ból piersi, brak miesiączki ( plamienie skąpe- nie moge go nazwac krwawieniem)
Oprócz tego na początku stycznia przszeszłam przeziębienie( żadnych leków nie brałam ). Na chwilę obecną biorę wit.C, Luteinę dopochwowo i Feminatal Matafolin 800.
Z góry dziękuje za odpowiedzi.
Pozdrawiam
Ania |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 11:45 pm Temat postu: |
|
|
Jak dla mnie wyglada to na ciaze.Moze zrob jeszcze jeden test ? Trzymam kciuki. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Agie25
|
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 11:48 pm Temat postu: |
|
|