Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Postinor- zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Sie 23, 2007 3:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to dobrze Smile mam nadzieje ze u mnie tez tak bedzie..nie mam zadnych objawow procz czasami klucia w brzuchu. Chcialabym zeby wszystko bylo ok i zeby ta tabletka zadziala...pozdrawiam cieplusio i serdecznie wszystkich na tym portalu :* Wink
Powrót do góry
Sonia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Sie 24, 2007 1:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spokojnie bedzie wsio ok;) badz dobrej mysli:)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pinezka
Gość

PostWysłany: Pon Sie 27, 2007 4:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam :* no wiec od jakiejs godziny dostalam takiego malego plamienia..w sensie ze jest to takie plamienie jakby oznaczalo okres (ale nie chce sobie robic nadzieji Sad....) od rana boli mnie w dole brzucha okropnie. I ten bol znam bo on zawsze zwiastuje u mnie okres. Ale jak np zalatwiam w ubikacji swoje potrzeby to na papierze nic nie ma. Tylko na majteczkach..dzis wbylby moj 26 dzien cyklu. Wsumie to czytalam tu na forum ze po escapelle moze przyjsc okres szybciej lub pozniej Exclamation wiec jak myslicie: te bole i te plamienia ozznaczaja zblizajacy sie okres, czyli ze na dniach sie on pojawi juz Question Question bo wiem ze moze to byc wywolane tez ta tabsa..pozdrowki Smile i czekam na odp Wink

P.S. A i jest chyba domieszka krwi. Wsumie napewno jest..tak mi sie wydaje Sad

chcialabym zeby to byl okres Sad mam nadzieje ze to sa zblizajace sie jego objawy ..zreszta poczekam az eksperci mi cos napisza ;*

-----edit by emilka-------
jeżeli coś dodajesz, to staraj się korzystać z opcji "zmień". znajduje sie ona w prawym górnym rogu każdego Twojego posta
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pon Sie 27, 2007 5:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hm... ciężko wyczuć szczerze mówiąc. rzeczywiście jest tak, że co organizm to inaczej reaguje. wiele kobiet po escapelle w ogóle nie ma plamień tylko od razu normalny okres. tak więc myślę, że powinnaś poczekać. krwawienie po tabletce różni się od normalnego okresu. a powiedz jeszcze, jak tam z Twoimi cyklami? regularne w miarę? kiedy powinnaś planowo dostać miesiączki?
pinezka
Gość

PostWysłany: Pon Sie 27, 2007 5:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ostatni cykl trwal 29 dni... a tak to moje cykle wachaja sie od 29 do 32 dni..ten ostatni przyszedl wczsniej bo bylam nad morzem. I mysle ze to przez zmiane klimatu przyszedl wczesniej. Czyli jesli przyjme te obliczenia to okres powinnam dostac mniej wiecej 1 wrzesnia lub 2. Wsumie tydzien minal od wziecia tej tabletki. jak dotad to zadnych objawow nie mialam (procz klucia w dole brzucha). Narazie nie mam zasnego krwawienia. Tylko te plamienie. Brzuch boli nadal Confused wiec nie wiem mam nadzieje ze dostane okres niedugo..albo to plamienie jest zwiazane z ta tabletka. Sama juz nie wiem Crying or Very sad

P.S. Kilka miesiecy temu moje cykle byly regularne co do godziny i dnia praktycznie. Ale w maju tosie zmienilo noi wlasnie wachaly sie od 29 do 32 dni..
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pon Sie 27, 2007 5:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

e tam, 2, 3 dni wahania, to jeszcze regularny okres wg mnie Wink to musisz po prostu poczekać i zobaczyć, jak się będzie rozwijać sytuacja. ale okres na pewno prędzej czy później się pojawi. główka do góry!
pinezka
Gość

PostWysłany: Pon Sie 27, 2007 5:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki :* mam nadzieje ze pojawi sie.. w sumie to dopiero dzis tak boli mnie brzuch (chodzi mi o te bole takie jak przed samym okresem) a ta wydzielina..przypominam sobie przed czesniejszymi okresami no to byla najpierw ta wydzielina a potem odrazu okres. No nic poczekam sobie. Za to dostalam full pryszczy na twarzy i piersi tez juz mnie pobolewaja Sad ale wiem ze piersi to tez akurat bola po tej tabise. Pozdrawiam Wink
Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Wto Sie 28, 2007 8:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ewelka 01 na moje oczko okres się zbliżaSmile i to wielkimi krokami... wszystko bedzie dobrze
Gość

PostWysłany: Wto Sie 28, 2007 10:50 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No wiec..w nocy dostalam juz na 100% okres Exclamation Tak wogole to cala noc bolal mnie brzuch i jestem niewyspana Sad bo tabletki przeciwbolowe mi nie pomagaja Crying or Very sad dzis mam 27 dzien cyklu (czyli okres przyszedl chyba 2 dni wczesniej wedlug moich obliczen) ale to mozliwe po escapelle prawda zeby okres mogl przyjsc troche wczesniej Question leje sie ze mnie i ze tak powiem brzyddko..jak jestem w ubikacji to caly papier toaletowy jest we krwi..pozdrawiam :* Smile i odpszcie prosze co o tym sadzicie..
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Sie 28, 2007 12:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ewela_01 tu juz nie ma co pisac hehe.. okres dostalas i juz Smile wiec juz sie niczym nie martw, tabletka zadzialala Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Następny
Strona 10 z 13