Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 07, 2010 6:24 pm Temat postu: |
|
|
Kamila111 - a współżyłaś ? _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kamila111
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 07, 2010 8:18 pm Temat postu: |
|
|
niby tak, dzien po okresie
Dodano po 13 minutach:
bez wytrysku w srodku, przez ostatnie dwa tyg brałam dwa rozne rodzaje antybiotykow, mialam zapalenie pecherza no i dodac stres |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 07, 2010 9:55 pm Temat postu: |
|
|
skoro nie było wytrysku to i ciazy nie bedzie. nie ma mowy mozesz byc spokojna. a okresu nie masz dlatego ze zazywałas antybiotyki a one powoduja opoznienia. w najblizszym czasie napewno doczekasz sie ciotki spokojnie. wszystkie objawy na to wskazuja _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Sro Wrz 08, 2010 1:33 pm Temat postu: |
|
|
Kamila111 - no to to w ogóle zmienia postać rzeczy tak jak pisze wind
bez tego żadnej ciąży nie będzie, a dzień po okresie jest zazwyczaj dniem niepłodnym (teoretycznie, bo zalezy od długości cykli), także śpij spokojnie _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kamila111
|
Wysłany: Sro Wrz 08, 2010 5:10 pm Temat postu: |
|
|
ale nawet moj sluz nie jest taki jak przed okresem co wycyztałam powinien być, jest troche gesty i bialawy, galaretowaty, nie wiem jaki miewałam wczesniej bo nigdy nie obserwowalam tego za bardzo. Z tego co wiem przed okresem powinno byc sucho...martwie sie co mi jest. Brałam antybiotyki w cigu ostatnich 2 tygodni, stres zwiazany ze szkolą, prawem jazdy, przypuszczalna ciazą, ale to chyba na sluz nie powinno wpynac.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Sro Wrz 08, 2010 5:32 pm Temat postu: |
|
|
Kamila111 - nie ma reguły na to czy śluz powinien byc przed okresem czy powinno byc sucho, każda kobieta ma indywidualny organizm i jedna go ma, a druga nie ma, jedna ma biały, druga żółty, a trzecia przeźroczysty .. ja np. mam przed @ śluz, raz biały, raz inny .. nauczyłam się obserwowac organizm i wiem kiedy mam jaki i jakim się powinnam martwic ..
a antybiotyki, stres, alkohol, leki, ciężki wysiłek fizyczny, niedożywienie mogą wpłynąc na cykl kobiety przez co miesiączka może się przesunąc .. a stres i leki są chyba główną przyczyną opóźnien .. nie jesteś w żadnej ciąży. _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kamila111
|
Wysłany: Sro Wrz 08, 2010 5:42 pm Temat postu: |
|
|
a piersi? bolały mnie przez okolo tydzien i teraz przestaly.. jakby czekaly na okres;p bo w czasie okresu nigdy nie bolały, a okresu nie ma. Podbrzusze tez pobolewa czesto, no nic muszę czekać. Dziękuję za pomoc:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Czw Wrz 09, 2010 4:21 pm Temat postu: |
|
|
Kamila111 - czekaj na okres, ale w ciąży nie jesteś, więc się nie stresuj. _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 09, 2010 10:30 pm Temat postu: |
|
|
nie ma zadnej ciazy.
antybiotyk Ci przesunał okres i tyle. nie doszukuj sie na siłe.
a to ze powinno byc sucho przed okresem to roznie z tym bywa. zalezy od organizmu. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
inanna
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 20, 2010 8:19 pm Temat postu: |
|
|
witam mam maly problem
28sierpnia powinnam miec okres i do tej pory nic
ostatni mialam 30 lipca
ciaza jest wykluczona bo chyba bylam bym w 6-7 miesiacu heh ale test byl i tak zrobiony wynik negatywny
nigdzie nie wyjezdrzalam stres owszem troche byl byly tez dosc silne leki przeciw bolowe mala zmiana diety i pomagacze w odchudzaniu oraz cwiczenia ale to wszystko stosowalam tylko do konca lipca
do ginekologa narazie nie pojde bo moj wyjechal na 3 tyg:( a do innego jakos nie chce isc heh wole poczekac ale moze doradzcie co o tym wszystkim myslicie bo ja juz troche wariuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|