Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Problem z okresem - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 35, 36, 37  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Wto Wrz 21, 2010 1:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

inanna - no to bez ginekologa się jednak nie obejdzie .. skoro ciąża wykluczona to coś musi być nie tak .. może po prostu za dużo się odchudzałaś i to spowodowało zanik miesiączki ?
inanna

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Wrz 21, 2010 7:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

do ginekologa pojde ale czekam az moj wroci
a za duzo hmm pewnie tak bo 15kg w 2miesiace wiem ze to za duzo w takim krodkim czasie
ale zobaczymy co ginekolog stwierdzi
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Plus123

PostWysłany: Sro Wrz 22, 2010 8:30 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

inanna - bardzo możliwe, taki spadek wagi może źle wpłynąć na @, skonsultuj się jak najszybciej z ginekologiem.
inanna

PostWysłany: Sro Wrz 22, 2010 6:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiem wiem mosze isc do niego jak najszybciej
ale jak narazie okres chyba sie zbliza bo zaczely sie male plamienia i klucie w podbrzuszu czyli nie dlugo @ mnie odwiedzi przynajmiej tak bylo do tej pory ale i tak na badania musze isc
pozdrawiam Smile i dziekuje Smile
Powrót do góry
Plus123

PostWysłany: Sro Wrz 22, 2010 7:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

inanna - no plamienia zazwyczaj świadczą, że @ tuż, tuż ..
ale masz rację - lepiej dmuchac na zimne i odwiedzic ginekolga, chociażby ze względu na spóźniający się okres ..

nie ma za co, serdecznie pozdrawiam Wink
mojra3

PostWysłany: Pią Wrz 24, 2010 1:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

też kiedyś tak miałam w LO odchudzałam się przed studniówką, a potem panikowałam, że może jestem w ciąży, skoro 2 miesiąc okresu nie mam, a to okazało się być dietą! Polecam spokój i bardziej racjolanlą dietę, lepsze miśenie niż kości Smile
Powrót do góry
Łobuz

Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Sob Wrz 25, 2010 7:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

inanna napisał:
15kg w 2miesiace

o kurcze... To za dużo w zbyt krótkim czasie. Okres miał prawo jak najbardziej "zastrajkować". Twój organizm będzie się bardzo mocno domagał "zwrotu" jego wagi i na dodatek będzie chciał ją uzupełnić o nieco więcej, niż było przed schudnięciem-tak to już jest pierwotnie zapisane w naszych genach. inanna, prócz problemów z okresem możesz mieć ponadto problemy z paznokciami i włosami. Całkowicie zgadzam się z mojrą3 tzn.
mojra3 napisał:
lepsze miśenie niż kości
Racjonalną dietę najlepiej wspomóc wysiłkiem fizycznym, a organizm będzie za to wdzięczny. A tymczasem piszesz, że
inanna napisał:
zaczely sie male plamienia i klucie w podbrzuszu

więc pewnie miesiączka tuż tuż.

Powrót do góry
Plus123

PostWysłany: Nie Paź 10, 2010 12:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczynki, mam pytanie:

mój okres zazwyczaj trwa 6-7 dni .. od czwartku mam okres, na początku jak zawsze był obfity i bolesny, a wczoraj (czyli w 3 dzień) już prawie go nie było, a dziś jest taki brązowawy i jest go mało dość jak na 4 dzień .. czy to normalne Rolling Eyes ?

chciałam się upewnić Wink
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Nie Paź 10, 2010 12:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nic się nie martw (znam Twoją obecną sytuację z wcześniejszych postów) jest dobrze Smile

PostWysłany: Nie Paź 10, 2010 1:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nastja, myślisz ? bo zawsze miałam długo i teraz jakoś mi się skrócił, zaniepokoiło mnie to lekko, bo tak wcześniej nie miałam i wolałam się upewnic na forum Wink

dziękuję nastja za odpowiedź i dobre słowo Wink ;* !
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 35, 36, 37  Następny
Strona 32 z 37