Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Problem z okresem - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Nie Paź 10, 2010 2:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sama dobrze wiesz, że różnie jest z tym okresem, raz kolor jest bardziej czerwony, raz brązowy, przez różne rzeczy też może trwać krócej... spokojnie Smile

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Nie Paź 10, 2010 4:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nastja, wiem, wiem .. dziś okropnie się czuję, jajniki bardzo mnie kują (szczególnie prawy), mam zawroty głowy i bóle, a na dodatek chodzę do łazienki co 5 minut (siusiu), a okresu już jest malutko .. Rolling Eyes
Łobuz

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Nie Paź 17, 2010 9:32 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

plus, okres będzie się zmieniał wraz z naszym wiekiem. To normalne, że nagle, bez żadnego ostrzeżenia, Twój okres wygląda inaczej, niż wszystkie inne w przeszłości. Ja też tak miałam już kilka razy w życiu, od dwóch miesięcy mój @ znów się zmienił i wygląda inaczej, niż jeszcze przed 3 miesiącami. Konultowałam to oczywiście z lekarzem, który uspokoił mnie dokładnie w taki sposób, jak tu teraz pisałam. Wink

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
agne8190

Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Wto Paź 19, 2010 1:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witajcie
Mam drobne pytanie. Od jakichś 3 cykli zauważyłam u siebie dość "inne" krwawienia miesiączkowe. Od pewnego czasu w ów okresie zaczęły się pojawiać u wyjścia w pochwie skrzepy i im bardziej zaczynam tam oczyszczać tym coraz więcej mi ich się tam pojawia. Schodzą po prostu razem z krwią miesięczną.
Uważacie że należałoby to skonsultować z ginekologiem?
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Wto Paź 19, 2010 2:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

agne8190, skrzepy to nic strasznego, jednak, jeśli jest ich dużo należy skonsultować się z lekarzem ginekologiem .. słyszałam też, że kobiety robią przeróżne zabiegi "wyczyszczenia" macicy, aby przestały pojawiać się skrzepy, ale to tylko w tych wypadkach, kiedy jest ich naprawdę sporo ..
manierka99

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lis 14, 2010 1:14 am    Temat postu: Okres nie taki jak zawsze Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam forumowiczki! Od jakiegos czasu niepokoje sie troche swoim okresem. Otoz kiedy zaczynamy miesiaczkowac krew jest zapewne u was wszystkich brazowa a nie czerwona i tak powinno byc. Ja tez zawsze tak mialam i gdzies czytalam ze tak wlasnie jest. Ale od jakiegos czasu tak nie mam. Od poczatku okresu krew jest czerwona. Troche mnie to niepokoi. Czy slusznie? Czy tez nie mam sie czego bac? Prosze pomozcie.

temat przeniosłam. emilka
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Lis 14, 2010 5:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Raczej nie. Krwawienie się zmienia wraz z wiekiem, stanem hormonalnym organizmu itp. U jednych rozpoczyna się plamieniem u innych od razu widać "żywą" krew...A u niektórych raz jest tak a raz tak...Nie masz się czym przejmować jeśli ma "normalną" obfitość i przychodzi mniej więcej o czasie Smile
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Nie Lis 14, 2010 11:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

JA nigdy nie miałam brązowej i wszystko jest ok. KAżda z nas to indywidualny przypadek a wszystko zależy od stanu i grubości błony śluzowej.

Powrót do góry
manierka99

PostWysłany: Nie Lis 14, 2010 12:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziekuje za te odpowiedzi Smile Juz jestem spokojniejsza choc pewnie nie zaszkodzi jak zapytam o to mojego lekarza Smile W kazdym razie dziekuje Smile
Powrót do góry
awaria

PostWysłany: Sob Sty 15, 2011 7:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc wszystkim . ogolnie to wiem ze cos ze mna jest nie tam . okres mi sie wydluza przewaznie mialam co 30 dni , a raz sie zdarzylo ze mialam 41 dni . i jak ja moge sie dowiedziec jakie dni mam ?? czy koniecznie musze isc do lekarza ?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37  Następny
Strona 33 z 37