Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Nie Paź 10, 2010 2:38 pm Temat postu: |
|
|
sama dobrze wiesz, że różnie jest z tym okresem, raz kolor jest bardziej czerwony, raz brązowy, przez różne rzeczy też może trwać krócej... spokojnie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Nie Paź 10, 2010 4:34 pm Temat postu: |
|
|
nastja, wiem, wiem .. dziś okropnie się czuję, jajniki bardzo mnie kują (szczególnie prawy), mam zawroty głowy i bóle, a na dodatek chodzę do łazienki co 5 minut (siusiu), a okresu już jest malutko .. _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Łobuz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Nie Paź 17, 2010 9:32 am Temat postu: |
|
|
plus, okres będzie się zmieniał wraz z naszym wiekiem. To normalne, że nagle, bez żadnego ostrzeżenia, Twój okres wygląda inaczej, niż wszystkie inne w przeszłości. Ja też tak miałam już kilka razy w życiu, od dwóch miesięcy mój @ znów się zmienił i wygląda inaczej, niż jeszcze przed 3 miesiącami. Konultowałam to oczywiście z lekarzem, który uspokoił mnie dokładnie w taki sposób, jak tu teraz pisałam. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
agne8190
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Wto Paź 19, 2010 1:44 pm Temat postu: |
|
|
Witajcie
Mam drobne pytanie. Od jakichś 3 cykli zauważyłam u siebie dość "inne" krwawienia miesiączkowe. Od pewnego czasu w ów okresie zaczęły się pojawiać u wyjścia w pochwie skrzepy i im bardziej zaczynam tam oczyszczać tym coraz więcej mi ich się tam pojawia. Schodzą po prostu razem z krwią miesięczną.
Uważacie że należałoby to skonsultować z ginekologiem? _________________ Aguś |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Wto Paź 19, 2010 2:01 pm Temat postu: |
|
|
agne8190, skrzepy to nic strasznego, jednak, jeśli jest ich dużo należy skonsultować się z lekarzem ginekologiem .. słyszałam też, że kobiety robią przeróżne zabiegi "wyczyszczenia" macicy, aby przestały pojawiać się skrzepy, ale to tylko w tych wypadkach, kiedy jest ich naprawdę sporo .. _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
manierka99
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lis 14, 2010 1:14 am Temat postu: Okres nie taki jak zawsze |
|
|
Witam forumowiczki! Od jakiegos czasu niepokoje sie troche swoim okresem. Otoz kiedy zaczynamy miesiaczkowac krew jest zapewne u was wszystkich brazowa a nie czerwona i tak powinno byc. Ja tez zawsze tak mialam i gdzies czytalam ze tak wlasnie jest. Ale od jakiegos czasu tak nie mam. Od poczatku okresu krew jest czerwona. Troche mnie to niepokoi. Czy slusznie? Czy tez nie mam sie czego bac? Prosze pomozcie.
temat przeniosłam. emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Lis 14, 2010 5:36 am Temat postu: |
|
|
Raczej nie. Krwawienie się zmienia wraz z wiekiem, stanem hormonalnym organizmu itp. U jednych rozpoczyna się plamieniem u innych od razu widać "żywą" krew...A u niektórych raz jest tak a raz tak...Nie masz się czym przejmować jeśli ma "normalną" obfitość i przychodzi mniej więcej o czasie _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Nie Lis 14, 2010 11:03 am Temat postu: |
|
|
JA nigdy nie miałam brązowej i wszystko jest ok. KAżda z nas to indywidualny przypadek a wszystko zależy od stanu i grubości błony śluzowej. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
manierka99
|
Wysłany: Nie Lis 14, 2010 12:42 pm Temat postu: |
|
|
Dziekuje za te odpowiedzi Juz jestem spokojniejsza choc pewnie nie zaszkodzi jak zapytam o to mojego lekarza W kazdym razie dziekuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
awaria
|
Wysłany: Sob Sty 15, 2011 7:18 pm Temat postu: |
|
|
czesc wszystkim . ogolnie to wiem ze cos ze mna jest nie tam . okres mi sie wydluza przewaznie mialam co 30 dni , a raz sie zdarzylo ze mialam 41 dni . i jak ja moge sie dowiedziec jakie dni mam ?? czy koniecznie musze isc do lekarza ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|