Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Problem z okresem - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 35, 36, 37  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
joanna_m

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Paź 20, 2007 4:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A może to jakaś infekcja? Codziennie odkąd się przeprowadziłam na bieliźnie mam trochę śluzu białego, zawsze taki miałam przed okresem ale jak wiadomo okresu wciąż nie dostaję... A dziś zauważyłam śladowe plamki krwi z odbytu na papierze toaletowym Confused A co do mylności testów ciążowych, czy jest możliwe, żeby po dwóch miesiącach test się mylił? Bo mnie się wydaje, że nie, ale jedna znajoma pielęgniarka zaczęła mi robić taką wodę z mózgu, że już mi się w głowie miesza od tych wszystkich podejrzeń . A od ponad dwóch miesięcy nei współżyłam no i jak już pisalam, nie mam żadnych typowych objawów i wydawała mi się opcja ciąży niemozliwa, dopóki właśnie ta pielęgniarka nie zaczeła mi wmawiać Rolling Eyes Do lekarza pojdę dopiero za miesiąc, eh Crying or Very sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Paź 20, 2007 6:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

myśle, że w drugim miesiącu ciąży, to zauważyłabyś pewne objawy. testy rzadko kiedy się mylą jeżeli są wykonane w odpowiednim czasie, ale zdarzają się i takie przypadki. może zrob test beta hcg z krwi?
joanna_m

PostWysłany: Sob Paź 20, 2007 7:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no mam tylko ten śluz. testu krwi teraz nie zrobię, bo wyjeżdzam jutro na jakiś czas. Ostatni test ciążowy zrobiłam w potencjalnym 8-9 tygodniu i był z porannego moczu. Czytałam gdzieś, że po takim czasie testy daja juz niemalze 100% pewność, poza tym do ostatniego zbliżenia seksualnego doszło w 1 dniu ostatniej miesiączki, był to więc czas niepłodny,na jakiej podstawie więc pielęgniarka mogła mi powiedzieć, że mogę być w ciąży? Rolling Eyes
Powrót do góry
justyna1993

PostWysłany: Sob Paź 27, 2007 3:53 pm    Temat postu: justyna Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dlaczego okres się spużnia?mam 14lat mam okres od 10miesięcy już nie weim co robic okres mi sie spużnia 2dni

-----edited by emilka-----
temat przeniosłam do odpowiedniego działu i tematu
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Sob Paź 27, 2007 4:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a masz powody do obaw Question odbylas stosunek Question bo jesli nie to poprostu pewnie Ci sie spoznia przez stres..w Twoim wieku miesiaczki nie sa jeszcze unormowane co do dni, pozdrawiam Wink
Powrót do góry
justyna1993

PostWysłany: Nie Paź 28, 2007 12:46 pm    Temat postu: problem z okresem Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie nie robiłam tego ale czemu to sie tak robi:((co mam dalej robic czekac??grzuch mie boli co dzieniie

---edit by Wind_Of_Hope---
prosze nadawac tytuly tematom bardziej sugerujace problem.
temat przenosze do odp. działu. prosze nie zakładac nowego tematu tylko pisac w tym samym.
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Paź 28, 2007 3:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hm.. jesli nie mialas zadnego stosunku z facetem to porpsotu spoznia Ci sie okres z innych przyczyn. Mysle i jestem prawie pewna ze w tym wieku to poprostu masz jeszcze nieuregulowany i tyle. Moze ostatnio mialas duzo stresu albo baralas jakies lekarstwa. Na forum gdzies jest napisane jakie czynniki maja wplyw na przesuniecie okresu (jesli powodem nie jest np ciaza) co w Twoim wypadku jest niemozliwe Wink takze glowa do gory i napewno dostaniesz go w najblizszych dniach Wink a co do bolu.. noz coz, niestety kazda dziewczyna tak ma Sad
Powrót do góry
justyna1993

PostWysłany: Nie Paź 28, 2007 6:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no nie wiem co ejst troche kości mie dzis zaczeły bolec i brzuch czy to am cos wspulnego??prosze o szybki kontakt Sad
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Paź 28, 2007 9:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

brzuch boli Cie napewno dlatego ze jestes przed okresem Smile a bol kosci to nie wiem z jakiego powodu Rolling Eyes moze na zmiane pogody (mnie tak czesto np bola kosci jak zmienia sie pogoda) albo jest inny powod. Poczekaj az ktos inny sie wypowie na temat Twojego postu Wink nadal upieram sie ze moim zdaniem wszystko jest ok Exclamation i poprostu okres Ci sie spozni bo sie stresujesz Sad
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Paź 29, 2007 6:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

justyna jestes jeszcze mloda i twoj cykl na pewno sie nie uregulowal wiec takie spoznienia sa normalne Wink
poprosu czekaj cierpliwie Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 35, 36, 37  Następny
Strona 6 z 37