Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Sab simplex - kolki

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dziecko
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ely13

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Kwi 14, 2012 7:09 am    Temat postu: Odsprzedam kropelki SabSimplex Phizer Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kupiłem dla mojej córki i już nie są mi potrzebne, bo pozbyła się kolek bardzo szybko - właśnie dzięki Sab Simplex, bo tylko one Jej pomagały.
"Przerobiliśmy" z żoną wszystko co dostępne w polskich aptekach i bywało różnie - lepiej, gorzej.
Sab Simplex już od drugiej doby podawania zaczął przynosić bardzo widoczną poprawę, od trzeciej kolki ustąpiły i po 4 tygodniach podawania córka pozbyła się zupełnie kolek.
W związku z tym mogę odsprzedać kropelki, które dla Niej zamówiliśmy (mam kilka buteleczek).

Oczywiście nowe, nie otwierane, oryginalnie zapakowane, sprowadzone z Niemiec, firmy Pfizer.
----REGULAMIN!----
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Jacek1337

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Sro Paź 16, 2013 8:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Polecamy rewelacyjne krople na kolki Sab Simplex niemieckie
----REGULAMIN---
Powrót do góry
gipsonTHEone

PostWysłany: Sob Mar 14, 2015 4:26 pm    Temat postu: Re: sab simplex Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

qqww12 napisał:
KOBIETY słynny Sab Simplex zawiera w składzie aspartam - substancję rakotwórczą. Myślicie że gdyby był taki wspaniały to nie zarejestrowano by go w Polsce. jest to bardzo stary lek dawno temu zarejestrowany w Niemczech gdy jeszcze nie było badań dowodzących właściwości rakotwórczych aspartamu. Współczuję Waszym dzieciom !!!

Witam
a skąd taka wiadomość - zapewne z przed lat
aktualny skład Sab Sipmex

Der Wirkstoff ist: Simeticon (Dimeticon 350
-Siliciumdioxid im Verhältnis 92,5: 7,5) 1 ml (ca. 25 Tropfen) Suspension zum Einnehmen enthält 69,19 mg Simeticon (Dimeti-con 350 –
Siliciumdioxid im Verhältnis 92,5: 7,5). Die sonstigen Bestandteile sind:
Carbomer 974, Citronensäure- Monohydrat, Hypromellose,
wasserfreies Natriumcitrat, Natriumbenzoat, Natriumcyclamat, Macrogolstearylether (Ph.Eur.), Saccharin - Natrium,
Sorbinsäure (Ph.Eur.), Himbeeraroma 60373 H&R, Vanille -
aroma 200817, gereinigtes Wasser

Reasumując preparat jest słodzony sacharyną.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dziecko Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strona 9 z 9