FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ely13
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 14, 2012 7:09 am Temat postu: Odsprzedam kropelki SabSimplex Phizer |
|
|
Kupiłem dla mojej córki i już nie są mi potrzebne, bo pozbyła się kolek bardzo szybko - właśnie dzięki Sab Simplex, bo tylko one Jej pomagały.
"Przerobiliśmy" z żoną wszystko co dostępne w polskich aptekach i bywało różnie - lepiej, gorzej.
Sab Simplex już od drugiej doby podawania zaczął przynosić bardzo widoczną poprawę, od trzeciej kolki ustąpiły i po 4 tygodniach podawania córka pozbyła się zupełnie kolek.
W związku z tym mogę odsprzedać kropelki, które dla Niej zamówiliśmy (mam kilka buteleczek).
Oczywiście nowe, nie otwierane, oryginalnie zapakowane, sprowadzone z Niemiec, firmy Pfizer.
----REGULAMIN!---- |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Jacek1337
|
Wysłany: Sro Paź 16, 2013 8:17 pm Temat postu: |
|
|
Polecamy rewelacyjne krople na kolki Sab Simplex niemieckie
----REGULAMIN--- |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gipsonTHEone
|
Wysłany: Sob Mar 14, 2015 4:26 pm Temat postu: Re: sab simplex |
|
|
qqww12 napisał: | KOBIETY słynny Sab Simplex zawiera w składzie aspartam - substancję rakotwórczą. Myślicie że gdyby był taki wspaniały to nie zarejestrowano by go w Polsce. jest to bardzo stary lek dawno temu zarejestrowany w Niemczech gdy jeszcze nie było badań dowodzących właściwości rakotwórczych aspartamu. Współczuję Waszym dzieciom !!! |
Witam
a skąd taka wiadomość - zapewne z przed lat
aktualny skład Sab Sipmex
Der Wirkstoff ist: Simeticon (Dimeticon 350
-Siliciumdioxid im Verhältnis 92,5: 7,5) 1 ml (ca. 25 Tropfen) Suspension zum Einnehmen enthält 69,19 mg Simeticon (Dimeti-con 350 –
Siliciumdioxid im Verhältnis 92,5: 7,5). Die sonstigen Bestandteile sind:
Carbomer 974, Citronensäure- Monohydrat, Hypromellose,
wasserfreies Natriumcitrat, Natriumbenzoat, Natriumcyclamat, Macrogolstearylether (Ph.Eur.), Saccharin - Natrium,
Sorbinsäure (Ph.Eur.), Himbeeraroma 60373 H&R, Vanille -
aroma 200817, gereinigtes Wasser
Reasumując preparat jest słodzony sacharyną. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|