Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

sex poczas okresu

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Gru 10, 2008 8:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sadze ze nie grypa ... poprostu nerwy daja swoje znac
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
magnum23

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sob Gru 13, 2008 4:28 pm    Temat postu: witam mam mały problem Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam niewiem czy jestem w ciąży mam nieregularne miesiączki. pierwsza miesiaczke mialam 18 wrzesnia trwa okolo 5 dni, druga miesiaczke dostalam 2 listopada i tez trwal 5 dni. gdy sie kochalam z chlopakiem 2 dni przez okrem czyli 30 listopada a okres dostalam 3 grudnia, kochalam sie w czasie miesiaczki okolo 7 grudnia i kochalismy sie bez zabezpieczenia i mi puscil dwa razy . niewiem czy jestem w ciąży . dziwne mam przeczucie, bol brzucha, i chodze jakos ostatnio wczesniej spac i chec duzo sexu. Sad czekam na odpowiedz czy bede w ciazy??
Powrót do góry
prinsess

PostWysłany: Nie Gru 14, 2008 1:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

malutka23 napisał:
Zrob w razie czego test ciazowy, albo z krwi, bo rozne przypadki chodza po ludziach Smile Aha, przede wszystkim przestan o tym myslec, bo te nerwy tylko opozniaja okres. Powodzenia

nie musiałam robić,przedświąteczne zamieszanie tak mnie pochłoneło,że zapomniałam o reszcie i w międzyczasie pojawił sie okres a z nim wieelka ulga. Miałaś racje, to pewnie stres,ale to sie tylko tak łatwo mówi żeby spać spokojnie. Dostałam niezłą nauczkę i mam nadzieję że w końcu się czegoś nauczę.
Dzięki za wsparcie i Wesołych Świąt!
Powrót do góry
malutka23

PostWysłany: Nie Gru 14, 2008 2:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma za co dziekowac!!! Laughing Ciesze sie, ze wszystko skonczylo sie dobrze. Rowniez zycze Wesolych Swiat! Very Happy
Powrót do góry
Thereisl0llip0p24

PostWysłany: Pon Gru 15, 2008 5:22 pm    Temat postu: czy podczas okresu mozna zajesc w ciąze Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy podczas okresu mozna zajesc w ciąze? kochałam sie bez zabezpiecznia, ale chłopak wyciągnął przed spuszczeniem się. Dokonczył sobie sam okres miałam od tego piątku, i mam go zazwyczaj 5-6 dni;))) okres miałam 10.11.08i teraz rowniez dostalam 10.12.08;))). I za co kilka minut chodzil myć członka? Mogę byc w ciązy?

---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile
Powrót do góry
Thereisl0llip0p24

PostWysłany: Pon Gru 15, 2008 6:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kochałam sie z chłopakiem podczas okresu bez zabezpieczenia , mam zazwyczaj okres 5 max 6 dni. dostalam okres 11-11-08;)) czyli w piątek. Przed spuszczeniem się wyciągnął i dokonczył sobie rekąWink)).

zamykam temat, bo istnieje specjalny do tego przeznaczony. emilka
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pon Gru 15, 2008 6:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mało prawdopodobne ;)
Anna 33

PostWysłany: Pią Sty 02, 2009 6:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, mam pytanie kochalam sie z chlopakiem podczas okresu (4-dnia) i doszlo dwa razy do wytrysku w srodku. Po tym zdazeniu okres spoznil mi sie 6 dni i mialam go zaledwie dwa dni,A co mnie bardzo zdziwilo po tygodniu dostalam jeszcze raz czy to jest ciaza? Jezeli to jest ciaza czy to jest normalne? Prosze o odpowiedz Pozdrawiam
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Sty 02, 2009 6:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

anna a twoje cykle sa regularne i ile trwaja?? i czy w ten dzien co byl wytrysk w sordku okres sie skonczyl czy trwal jeszcze?? i czy w czasie tego ostatniego miesiaca byl stres czy tez bralas jakies antybiotyki lub czy stalo sie cos takiego co moglo zaklocic cykl??
Powrót do góry
Anna 33

PostWysłany: Pią Sty 02, 2009 7:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cykl byl regularny trwal co 25 dni, a okres mi sie konczyl. Zrobilam dwa razy test i wyszlo na nim ze jestem w ciazy,tylko ze mam problem z pecherzem i bralam antybiotyki od sierpnia. Czy to moze byc spowodowane tymi antybiotykami czy to jest ciaza?

Dodano po 24 minutach:

I dodam jeszcze ze w drugim dniu pojawily sie tak jagby skrzepy krwi prosze o odpowiedz pilne!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 31 z 41