Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Gru 10, 2008 8:42 pm Temat postu: |
|
|
sadze ze nie grypa ... poprostu nerwy daja swoje znac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
magnum23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Gru 13, 2008 4:28 pm Temat postu: witam mam mały problem |
|
|
witam niewiem czy jestem w ciąży mam nieregularne miesiączki. pierwsza miesiaczke mialam 18 wrzesnia trwa okolo 5 dni, druga miesiaczke dostalam 2 listopada i tez trwal 5 dni. gdy sie kochalam z chlopakiem 2 dni przez okrem czyli 30 listopada a okres dostalam 3 grudnia, kochalam sie w czasie miesiaczki okolo 7 grudnia i kochalismy sie bez zabezpieczenia i mi puscil dwa razy . niewiem czy jestem w ciąży . dziwne mam przeczucie, bol brzucha, i chodze jakos ostatnio wczesniej spac i chec duzo sexu. czekam na odpowiedz czy bede w ciazy?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
prinsess
|
Wysłany: Nie Gru 14, 2008 1:10 pm Temat postu: |
|
|
malutka23 napisał: | Zrob w razie czego test ciazowy, albo z krwi, bo rozne przypadki chodza po ludziach Aha, przede wszystkim przestan o tym myslec, bo te nerwy tylko opozniaja okres. Powodzenia |
nie musiałam robić,przedświąteczne zamieszanie tak mnie pochłoneło,że zapomniałam o reszcie i w międzyczasie pojawił sie okres a z nim wieelka ulga. Miałaś racje, to pewnie stres,ale to sie tylko tak łatwo mówi żeby spać spokojnie. Dostałam niezłą nauczkę i mam nadzieję że w końcu się czegoś nauczę.
Dzięki za wsparcie i Wesołych Świąt! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malutka23
|
Wysłany: Nie Gru 14, 2008 2:23 pm Temat postu: |
|
|
Nie ma za co dziekowac!!! Ciesze sie, ze wszystko skonczylo sie dobrze. Rowniez zycze Wesolych Swiat! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Thereisl0llip0p24
|
Wysłany: Pon Gru 15, 2008 5:22 pm Temat postu: czy podczas okresu mozna zajesc w ciąze |
|
|
czy podczas okresu mozna zajesc w ciąze? kochałam sie bez zabezpiecznia, ale chłopak wyciągnął przed spuszczeniem się. Dokonczył sobie sam okres miałam od tego piątku, i mam go zazwyczaj 5-6 dni;))) okres miałam 10.11.08i teraz rowniez dostalam 10.12.08;))). I za co kilka minut chodzil myć członka? Mogę byc w ciązy?
---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Thereisl0llip0p24
|
Wysłany: Pon Gru 15, 2008 6:14 pm Temat postu: |
|
|
kochałam sie z chłopakiem podczas okresu bez zabezpieczenia , mam zazwyczaj okres 5 max 6 dni. dostalam okres 11-11-08;)) czyli w piątek. Przed spuszczeniem się wyciągnął i dokonczył sobie reką)).
zamykam temat, bo istnieje specjalny do tego przeznaczony. emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Gru 15, 2008 6:55 pm Temat postu: |
|
|
mało prawdopodobne ;) _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anna 33
|
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 6:53 pm Temat postu: |
|
|
Witam, mam pytanie kochalam sie z chlopakiem podczas okresu (4-dnia) i doszlo dwa razy do wytrysku w srodku. Po tym zdazeniu okres spoznil mi sie 6 dni i mialam go zaledwie dwa dni,A co mnie bardzo zdziwilo po tygodniu dostalam jeszcze raz czy to jest ciaza? Jezeli to jest ciaza czy to jest normalne? Prosze o odpowiedz Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 6:57 pm Temat postu: |
|
|
anna a twoje cykle sa regularne i ile trwaja?? i czy w ten dzien co byl wytrysk w sordku okres sie skonczyl czy trwal jeszcze?? i czy w czasie tego ostatniego miesiaca byl stres czy tez bralas jakies antybiotyki lub czy stalo sie cos takiego co moglo zaklocic cykl?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anna 33
|
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 7:32 pm Temat postu: |
|
|
cykl byl regularny trwal co 25 dni, a okres mi sie konczyl. Zrobilam dwa razy test i wyszlo na nim ze jestem w ciazy,tylko ze mam problem z pecherzem i bralam antybiotyki od sierpnia. Czy to moze byc spowodowane tymi antybiotykami czy to jest ciaza?
Dodano po 24 minutach:
I dodam jeszcze ze w drugim dniu pojawily sie tak jagby skrzepy krwi prosze o odpowiedz pilne! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|