Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

sex poczas okresu

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Sty 02, 2009 8:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to moim zdaniem jestes w ciazy.... poniewaz jak ma sie krotkie cykle to odrazu po okresie wystepuja dni plodne a sama piszesz ze jak sie kochalas mialas ostatni dzien okresu wiec pewnie plemniki przetrwaly bo w ostatnim dniu krwawienie jest bardzo skape... proponuje wizyte u lekarza
pozdrawiam Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Anna 33

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Sty 02, 2009 8:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziekuje za odpowiedz jestem troszke spokojniejsza Smile Pozdrawiam
Powrót do góry
costa23

Wysłał podziekowań: 9
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Pią Sty 02, 2009 10:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pierwsza dziewczyna zadowolona z ciąży odkąd jestem na forum:)powodzenia
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Sty 03, 2009 3:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Costa widac planowała Smile ja tez bym był happy..ale coz - musze czekac;/

Powrót do góry
costa23

Wysłał podziekowań: 9
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Sob Sty 03, 2009 4:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja też bym już chciała mieć dzidziusia no ale cóż...trzeba jeszcze poczekać-gratuluję Anna 33
niewiedząca

PostWysłany: Sob Lut 28, 2009 2:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy dzień lub dwa przed miesiaczką można zajść w ciążę? wiem ze dla każdej jest inaczej ale tak w przyblizeniu?
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Sob Lut 28, 2009 2:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

teoretycznie, o ile masz regularne miesiączki.
musisz obliczyc sobie dni plodne, wtedy bedziesz miec pewnosc.
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Lut 28, 2009 2:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niewiedząca jezeli cykle sa regularne i nie krotsze niz 25 dni to 2 dni przed miesiaczka sa to dni nieplodne....

anna198019 owszem w ciaze mozna zajsc podczas okresu ale jak ma sie cykle nieregularne i krotsze niz 25 dni... wtedy jak konczy sie krwawienie momentalnie sa dni plodne, a wiadomo ze plemniki moga przetrwac kilka dni a zadnas z nas na dobra sprawe nie wie dokladnie kiedy skonczy krwawic wiec jezeli ktos ma takie cykle to radze uwazac nawet podczas okresu...
Powrót do góry
yxia

PostWysłany: Wto Lip 07, 2009 10:34 am    Temat postu: stosunek podczas okresu i nagle znikło plamienie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam:) mam pytanie mianowicie... podczas okresu kochalam sie z facetem. okres dostalam w pt 3.07. br ; w sob 4.07 doszlo do zblizenia. zazwyczaj okres trwal 5 dni. a teraz skonczyl sie w niedziele 5.07. ;/ i to mnie martwi. Czy jest to normalne? cykle trwaja 28 dni u mnie i sa regularne. nie mialam dotad tak krotkiego okresu Sad . Prosze o jakies wyjasnienie co mogloby byc przyczyna ? moze sie to wydawac glupie pytanie ale to byl moj pierwszy raz ... i juz mam myslenice Smile dziekuje za odp. Pozdrawiam
Powrót do góry
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Wto Lip 07, 2009 2:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może być spowodowany stresem związanym z pierwszym razem. Razz poza tym- nawet jeśli zaszłaś w ciążę to nie miałoby to odbicia w okresie- za krótki czas po prostu. policz sobie czy miałaś dni płodne czy niepłodne i będziesz wiedzieć czy się martwić. a na drugi raz- zabezpieczcie się Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 32 z 41