Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 8:02 pm Temat postu: |
|
|
no to moim zdaniem jestes w ciazy.... poniewaz jak ma sie krotkie cykle to odrazu po okresie wystepuja dni plodne a sama piszesz ze jak sie kochalas mialas ostatni dzien okresu wiec pewnie plemniki przetrwaly bo w ostatnim dniu krwawienie jest bardzo skape... proponuje wizyte u lekarza
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anna 33
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 8:06 pm Temat postu: |
|
|
Dziekuje za odpowiedz jestem troszke spokojniejsza Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
costa23
Wysłał podziekowań: 9 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 10:48 pm Temat postu: |
|
|
pierwsza dziewczyna zadowolona z ciąży odkąd jestem na forum:)powodzenia _________________ powrót..na jak długo??where is sens??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 3:59 pm Temat postu: |
|
|
Costa widac planowała ja tez bym był happy..ale coz - musze czekac;/ _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
costa23
Wysłał podziekowań: 9 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 4:01 pm Temat postu: |
|
|
ja też bym już chciała mieć dzidziusia no ale cóż...trzeba jeszcze poczekać-gratuluję Anna 33 _________________ powrót..na jak długo??where is sens??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
niewiedząca
|
Wysłany: Sob Lut 28, 2009 2:10 pm Temat postu: |
|
|
czy dzień lub dwa przed miesiaczką można zajść w ciążę? wiem ze dla każdej jest inaczej ale tak w przyblizeniu? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
eyesonfire Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Sob Lut 28, 2009 2:34 pm Temat postu: |
|
|
teoretycznie, o ile masz regularne miesiączki.
musisz obliczyc sobie dni plodne, wtedy bedziesz miec pewnosc. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sob Lut 28, 2009 2:58 pm Temat postu: |
|
|
niewiedząca jezeli cykle sa regularne i nie krotsze niz 25 dni to 2 dni przed miesiaczka sa to dni nieplodne....
anna198019 owszem w ciaze mozna zajsc podczas okresu ale jak ma sie cykle nieregularne i krotsze niz 25 dni... wtedy jak konczy sie krwawienie momentalnie sa dni plodne, a wiadomo ze plemniki moga przetrwac kilka dni a zadnas z nas na dobra sprawe nie wie dokladnie kiedy skonczy krwawic wiec jezeli ktos ma takie cykle to radze uwazac nawet podczas okresu... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
yxia
|
Wysłany: Wto Lip 07, 2009 10:34 am Temat postu: stosunek podczas okresu i nagle znikło plamienie |
|
|
Witam:) mam pytanie mianowicie... podczas okresu kochalam sie z facetem. okres dostalam w pt 3.07. br ; w sob 4.07 doszlo do zblizenia. zazwyczaj okres trwal 5 dni. a teraz skonczyl sie w niedziele 5.07. ;/ i to mnie martwi. Czy jest to normalne? cykle trwaja 28 dni u mnie i sa regularne. nie mialam dotad tak krotkiego okresu . Prosze o jakies wyjasnienie co mogloby byc przyczyna ? moze sie to wydawac glupie pytanie ale to byl moj pierwszy raz ... i juz mam myslenice dziekuje za odp. Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Wto Lip 07, 2009 2:19 pm Temat postu: |
|
|
może być spowodowany stresem związanym z pierwszym razem. poza tym- nawet jeśli zaszłaś w ciążę to nie miałoby to odbicia w okresie- za krótki czas po prostu. policz sobie czy miałaś dni płodne czy niepłodne i będziesz wiedzieć czy się martwić. a na drugi raz- zabezpieczcie się |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|