Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Skuteczność BOBO-TEST!

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Dziewczynka88

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sie 01, 2007 8:44 am    Temat postu: Poprawność testu...? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak wiec zrobiłam test w 15 dzień po stosunku i był to dzień w którym powinien pojawić się okres ( przeczytałam na ulotce testu ze jest to najbardziej korzystny dzień do zrobienia testu), test zrobiłam po południu ale było tam napisane że test jest na tyle czuły że pora dnia nie ma znczenia i dodam jeszcze że był to bobo test. Wynik wyszedł degatywny. Ale okres spóźnia mi sie już trzeci dzień. Co o tym myślicie?

---edit by emilka---
zemat został przyłączony do tematu, dotyczącego danego testu ciążowego
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sro Sie 01, 2007 10:18 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem już jest wiarygodny, a okres spóźnia Ci się z innej przyczyny. dla pewności powtórzyła bym jeszcze za 6 dni. a zabezpieczyliście się jakoś? bo to chyba było blisko Twojej owulacji...
Dziewczynka88

PostWysłany: Sro Sie 01, 2007 1:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak to bylo dzien przed owulacja, albo w dniu owulacji ale ja nie uprawialam seksu tylko petting i mosliwe ze mialam na reku sperme i sie tam dotknelam, tzn tylko na zewnatrz i zaraz potem weszlam do wanny a woda przeciaz zabija plemniki, czyli nawet jesli bym je miala np. na lechtaczce to by do niczego nie doszlo prawa?

mam jeszcze takei pytanko, czy to mozliwe ze okres spoznia mi sie dla tego ze dwa miesiace temu odstawilam tabletki anty? bo wlasnei slyszalam ze po dwuch meisiacach od odstawiania okres moze sie sporo spoznic

---edit by Wind_of_hope---
Staraj się nie pisać kilku tematów pod rząd. Jeżeli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień" jest w prawym górnym rogu każdego twojego posta
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Sie 01, 2007 1:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczynka88 nawet bardzo mozliwe Exclamation tabsy to duza dawka hormonow wiec po ich odstawieniu organizm musi sie na nowo przyzwyczaic do sytuacji Wink nie stresuj sie tak Very Happy

Powrót do góry
Dziewczynka88

PostWysłany: Sro Sie 01, 2007 2:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja mam jeszcze pytanko czy grzybica pochwy lub przyjmowanie lekow (globulki) moze wplynac na opoznienie okresu?

wogle dziwne jest to ze juz od paru dobrych dni czuje sie jak przed okresem (napiecie przedmiesiaczkowe - zawsze mnie meczy :/ i bol brzucha) tylko nie wiem czemu okresu nie ma :/ moze to przez to ze codziennie pilam po pare wapien bo jestem alergikiem a wapno podobno moze opoznic nawet o tydzien, a ja wczoraj i przedwczoraj po 4 wapna wypilam. co o tym myslicie?

---edit by emilka---
jeżeli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień"
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Sie 01, 2007 2:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

raczej leki przeciwgrzybicze nie wpływają. chyba, że antybiotyki, ale antybiotykami się grzybicy raczej nie leczy. co do wapna - też słyszałam, że może opóźnić miesiączkę.
Dziewczynka88

PostWysłany: Sro Sie 01, 2007 8:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zrobilam dzisiaj kolejny bobo test i wynik znow wyszedl negatywnie....chyba moge byc spokojna??
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Sie 01, 2007 9:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie rob juz wiecej testow Wink jesli im nie ufasz to polecam test krwi- wynik w 100% wiarygodny Wink

Powrót do góry
Dziewczynka88

PostWysłany: Sro Sie 01, 2007 11:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale myslicie ze po dwuch testach moge miec pewnosc?
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Sie 02, 2007 12:10 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

myślę, że tak. one bardzo rzadko się mylą w tą stronę Wink pewnie spóźnia Ci się po odstawieniu tabletek.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 12 z 41