Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Żanetta
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Paź 11, 2007 9:24 am Temat postu: |
|
|
Witam Was - po krótkiej przerwie. Pierwsza wizyta u lek potwierdziła pęcherzyk (mam zdjęcie z usg z taką małą kropeczką - ponad 7 mm). Ponieważ jest zbyt wcześnie, żeby coś więcej powiedzieć - pod koniec przyszłego tyg. będę miała robione kolejne usg - na potwierdzenie, że wszystko jest OK |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Lizka_92
|
Wysłany: Czw Paź 11, 2007 9:20 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope No dziękuje max xD poprawiłąś mi humorek ) jestes pewna że max 2min?;> I na pewno nie działo się NIC więcej hehe.. wszystko pamiętam... tylko martwi mnie ten spóźniający się okres.. ale chyba jest looz... bo wczoraj rano zrobiłam drugi Bobo-test I wyszedł negatywny tylko martwi mnie to, ze czasem pobolewa mnie brzuch tak jak na okres.. a wcale go nie dostaję ( Bziuuum :**** |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Paź 11, 2007 9:29 pm Temat postu: |
|
|
player jak 3 testy negatywne sa to wydaje mi sie ze ciazy brak
Lizka ja sie zgadzam z Wind, ciazy nie ma na bank w taki sposob nigdy nie dojdzie do zaplodnienia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Paź 11, 2007 10:02 pm Temat postu: |
|
|
Lizka tak tak jestem pewna na 10000% mamusia nie bedziesz. zeby tak sie zachodzilo w ciaze to szpitale nie wyrabialyby sie z porodami pozdrofffki _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Lizka_92
|
Wysłany: Czw Paź 11, 2007 10:13 pm Temat postu: |
|
|
ahhh.. no to sii..=)) a ja juz miałam chętnych na chrzestnych hehehe... SZKOODA.. Bobo nie bedzie heheh Dzięki max dziewczynki za porade :*** jak dostane okres to się zgłoszęD hehe.. Buzii:* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
marry
|
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 7:53 pm Temat postu: |
|
|
a ja chcialabym sie dowiedziec czy jezlei test pokazuje dwie kreski to sa one podobnego koloru? czy jezeli w okienku kontrolnym c pojawia mi sie mocna czerwona kreska a w okienku t w ogogle praktycznie nie widoczna? mi ososbiscie sie wydaje ze one fabrycznie sa tak zaznaczone zbey pozniej mogly sie zabarwic. prosze o jak najsyzbsza odp
-----edited by emilka----
nie pisz dwóch identycznych postów. temat kasuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 10:36 pm Temat postu: |
|
|
czasami jedna kreska może być lekko bledsza, ale obie są bardzo dobrze widoczne jak jest pozytywne. jak negatywny, to jest tylko jedna linia w obszarze c i tej drugiej prawie nie widać, tylko takie zaznaczenie fabryczne, ale krecha nie jest zabarwiona. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
marry
|
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 10:40 pm Temat postu: |
|
|
no bo wlansie zrobilam dzisiaj test i sie troche pzrestraszylam (bo niestety w ciazy jak naarzie byc nie chce) a pojawila mi sie jedna kreska bardzo czerwona w okienku kontrolnym c i przyjrzalam sie dokladnie temu testowi i wydawalo mi sie ze ta w okienku t jest jakby widoczna ale mozliwe ze to tlyko moja psychika |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 10:41 pm Temat postu: |
|
|
nie nie nie. zapewniam Cię, że ta druga byłaby wyraźna i nie mogłabyś się tutaj pomylić. wynik był negatywny _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
marry
|
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 10:45 pm Temat postu: |
|
|
dziekuje z tym ze poprostu pzrerazilo mnie jedno zdanie w ulotce testu na temat wyniku pozytywnego ze jedna kreska w okienku moze sie roznic od drugiej i moz ebyc slabo widoczna |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|