Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kasia p. Gość
|
Wysłany: Wto Wrz 26, 2006 3:47 pm Temat postu: pomocy |
|
|
robilam test ciazowy nie cale 6 dni po stosunku i 3 dni po spodziewanej miesiaczce ktorej nie dostalam.Wynik wyszedl negatywny <robilam rano> ale boje sie ze za wczesnie zrobilam ten tes.20 powiennam dosrac a dzis jest juz 26. Brzuch mnie pobolewa od kilku dni a okresu nie ma i nie wiem co robic i czy wierzyc w ten test. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 26, 2006 5:57 pm Temat postu: |
|
|
Test powinien być wiarygodny. Miesiączka pewnie nadejdzie na dniach. Nie denerwuj się. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kobieta007 Gość
|
Wysłany: Sro Wrz 27, 2006 5:51 pm Temat postu: |
|
|
Czy pewne jest wykrycie przez Bobo-test teoretycznie 7-tygodniowej ciąży? (przy założeniu, że dwa okresy były, z czego ten drugi skąpy, brak jest jakichkolwiek innych objawów ciąży, a test wykonano z pierwszego siusiania) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Wrz 27, 2006 10:52 pm Temat postu: |
|
|
Pewnie, że możliwe. Test może wykryć ciążę w 6 dniu od przypuszczalnego zapłodnienia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kobieta007 Gość
|
Wysłany: Czw Wrz 28, 2006 5:45 am Temat postu: |
|
|
A jeżeli wynik jest negatywny (w warunkach, które opisałam), to jest on pewny, prawda? (bardzo mnie ta jedna kreseczka ucieczyła i wolałabym, żeby była wiarygodna) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Wrz 28, 2006 11:13 pm Temat postu: |
|
|
Ja uważam, że jeżeli test wyszedł negatywny, to raczej nie jesteś w ciaży. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nitka153 Gość
|
Wysłany: Czw Paź 05, 2006 6:28 pm Temat postu: |
|
|
witam mam pytanko w zeszłym miesiącu odstawiłam tabletki poniewaz zdecydowaliśmy się z mężem na dzidziusia,okres dostałam normalnie i potem kochalismy się bez zabezpieczenia oczywiście,tydzien pózniej zaczęły się dziwne objawy straszny ból brzucha ,sutkow,slabniecie,ból brzucha do tej pory się strasznie utrzymuje jest to masakra tak chodzby mi ktos macice sciągał w dół,no jak kazda z nas nie wytrzymałam do okresu a mam dos tać za pare dni dokładnie 10-go we wtorek ale nie wytrzymałam i zrobilam dzisiaj po poludniu test i nietsety wyszedł negatywny jednak jedno mnie zastanawia skad ten ból brzucha i jajnikow?Czy test może się mylić nawet jeśli jest to kilka dni do okkresu?Podkreślę jeszcze że nigdy nie mialam takich bóli przed miesiączką przeważnie nic nigdy mnie nie bolalo przem miesiaczką,więc to bym wykluczyla natomiast brzuch jest tk twardy i napięty że nawet jak nacisnę delikatnie ręką to zaraz do toalety idę siusiać jakbym naciskala na sam pęcherz,jest to dla mnie dziwne. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Paź 05, 2006 6:47 pm Temat postu: |
|
|
możliwe że jest to reakcja organizmu na odstawienie hormonów. |