Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Skuteczność BOBO-TEST!

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kasia p.
Gość

PostWysłany: Wto Wrz 26, 2006 3:47 pm    Temat postu: pomocy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

robilam test ciazowy nie cale 6 dni po stosunku i 3 dni po spodziewanej miesiaczce ktorej nie dostalam.Wynik wyszedl negatywny <robilam rano> ale boje sie ze za wczesnie zrobilam ten tes.20 powiennam dosrac a dzis jest juz 26. Brzuch mnie pobolewa od kilku dni a okresu nie ma i nie wiem co robic i czy wierzyc w ten test.
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Wrz 26, 2006 5:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Test powinien być wiarygodny. Miesiączka pewnie nadejdzie na dniach. Nie denerwuj się.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kobieta007
Gość

PostWysłany: Sro Wrz 27, 2006 5:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy pewne jest wykrycie przez Bobo-test teoretycznie 7-tygodniowej ciąży? (przy założeniu, że dwa okresy były, z czego ten drugi skąpy, brak jest jakichkolwiek innych objawów ciąży, a test wykonano z pierwszego siusiania)
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Wrz 27, 2006 10:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pewnie, że możliwe. Test może wykryć ciążę w 6 dniu od przypuszczalnego zapłodnienia.
Powrót do góry
Kobieta007
Gość

PostWysłany: Czw Wrz 28, 2006 5:45 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A jeżeli wynik jest negatywny (w warunkach, które opisałam), to jest on pewny, prawda? (bardzo mnie ta jedna kreseczka ucieczyła i wolałabym, żeby była wiarygodna)
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Wrz 28, 2006 11:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja uważam, że jeżeli test wyszedł negatywny, to raczej nie jesteś w ciaży.
Powrót do góry
nitka153
Gość

PostWysłany: Czw Paź 05, 2006 6:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam mam pytanko w zeszłym miesiącu odstawiłam tabletki poniewaz zdecydowaliśmy się z mężem na dzidziusia,okres dostałam normalnie i potem kochalismy się bez zabezpieczenia oczywiście,tydzien pózniej zaczęły się dziwne objawy straszny ból brzucha ,sutkow,slabniecie,ból brzucha do tej pory się strasznie utrzymuje jest to masakra tak chodzby mi ktos macice sciągał w dół,no jak kazda z nas nie wytrzymałam do okresu a mam dos tać za pare dni dokładnie 10-go we wtorek ale nie wytrzymałam i zrobilam dzisiaj po poludniu test i nietsety wyszedł negatywny jednak jedno mnie zastanawia skad ten ból brzucha i jajnikow?Czy test może się mylić nawet jeśli jest to kilka dni do okkresu?Podkreślę jeszcze że nigdy nie mialam takich bóli przed miesiączką przeważnie nic nigdy mnie nie bolalo przem miesiaczką,więc to bym wykluczyla natomiast brzuch jest tk twardy i napięty że nawet jak nacisnę delikatnie ręką to zaraz do toalety idę siusiać jakbym naciskala na sam pęcherz,jest to dla mnie dziwne.
Powrót do góry
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Paź 05, 2006 6:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

możliwe że jest to reakcja organizmu na odstawienie hormonów.
Powrót do góry
nitka153
Gość

PostWysłany: Czw Paź 05, 2006 7:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czyli lepiej nie robić sobie nadziei?
Powrót do góry
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Paź 05, 2006 7:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nadzieje zawsze mieć należy Smile nic nie jest przesądzone Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 5 z 41