Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Skuteczność BOBO-TEST!

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Ewkaa

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sie 07, 2008 9:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zrobiłam dzisiaj drugi test "pink test" i pokazała się jedna kreska,a nie tj w poprzednim pre-test zrobionym tego samego dnia na którym pokazała sie 1 mocna,a droga jakby bezbarwna jak fabryczna.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Sie 07, 2008 10:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czyli nie jestes w ciazy;/ Confused

Powrót do góry
Ewkaa

PostWysłany: Czw Sie 07, 2008 10:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I b,się ciesze właśnie,bo mam 18lat i nie moge mieć dziecka teraz:(
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pią Sie 08, 2008 10:33 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ok. czyli teraz wyciagnij z tego wnioski i sie zabezieczaj to nie bedzie stresu, wiem cos o tym Smile
Powrót do góry
Ewkaa

PostWysłany: Pią Sie 08, 2008 4:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oj tak:( już dosyć stresu miałam:( zrobiłam dzisiaj kolejny test: Quick Vue (12-ty dzień od stosunku) i wyszla 1 gruba krecha.Chyba mogę być juz spokojna..w końcu do wytrysku nie doszło nawet.(tylko nie daje mi spokoju to,ze mam temp od jakiegoś czasu 37,2)
Powrót do góry
Ewkaa

PostWysłany: Sob Sie 09, 2008 11:06 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Co myślicie o tym 1 teście(pre-test),zrobiłam go rano 11-ego dnia po stosunku(byłam w bieliźnie,nie doszło do wytrysku),mam nieregularny okres,i test pokazał 1mocną kreskę,a drugą jakby bezbarwną,taki cień,tego samego dnia zrobiłam drugi test i ten pokazał tylko 1 mocną kreskę,kolejnego dnia(12-ego) zrobiłam kolejny test,ale w ciągu dnia i też pokazał 1 mocną kreskę.Czy możliwe,ze jestem w ciąży?Mam temp czasami nawet 37,2 ale strasznie sie denerwuje,może to ma wpływ na temp.?Niech ktoś napisze,co o tym myśli:(
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Sie 09, 2008 1:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jaki do cholery stosunek w bieliźnie Cool ?

Ta druga kreska-cień czy jak tam to nazywasz, ona zawsze się będzie pojawiała. A żeby pokazało czy jesteś w ciąży musi sie zabarwić, a nie cieniować Wink
Powrót do góry
Ewkaa

PostWysłany: Sob Sie 09, 2008 1:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja juz sama nie wiem jaka ona była,zabarwiona raczej nie:( a skad ta temp? raz mam 37,2 a raz 36,9
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Sie 09, 2008 4:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ewkaa Ty znow to samo poruszasz... Twisted Evil znasz zasady forum? nie ? to przeczytaj regulamin...;/ Rolling Eyes jesli jeszcze raz poruszysz to samo to ja osobiscie bede usuwała te posty...;/ ile razy mozna tołkowac? Confused Confused blondi czy jaka... Twisted Evil

Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Sie 09, 2008 6:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niech mi ktoś wytłumaczy co to jest stosunek w bieliźnie! Bo szlag mnie trafi.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 32 z 41