Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Skuteczność BOBO-TEST!

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Sie 09, 2008 10:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bueheheheheeee Razz Razz Yaliii nie dowiesz sie chyba...to wiedza tylko niedoswiadczone dzieci.... Neutral... wRrrrrrr Rolling Eyes Rolling Eyes jzu przymierzam sie do kasowania tych bzdur.. Rolling Eyes

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Yalissea
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Sie 09, 2008 10:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spoko... i ja jej doradzałam. To ja nie wiem jak oni się seksili.
Wykasuj i mój jak będziesz to czyściła. Wink
Powrót do góry
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Nie Sie 10, 2008 12:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ewka.
rozumiem, że możesz się niepokoić. rozumiem też że testy czasem się mylą.
ale nie wierzę żeby tyle testów które wskazują na to, że w ciąży nie jesteś się pomyliło.
to chyba jest niemożliwe żeby tyle testów nagle. wpadło w paranoję i pokazywało Ci coś przeciwnego do tego co jest.
tym bardziej, że nie doszło nawet do normalnego stosunku.
a skoro nie było stosunku to nie ma i ciąży.
jednak jeśli nadal nie ufasz testom idź do ginekologa.
pozdrawiam
G.
Powrót do góry
Ewkaa

PostWysłany: Nie Sie 17, 2008 8:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To znowu ja,jednak okres nadszedłSmile) a mam takie pytanie jeszcze:czy mogło dojść do zapłodnienia jeśli kochałam sie z chłopakiem z prezerwatywą tylko i nie doszło do wytrysku,gumka sie nie ściągnęła ani nie pękła,czy możliwe jest zapłodnienie?
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Sie 17, 2008 8:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

daje 100% ze nie doszlo do zaplodnienia Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Sie 18, 2008 6:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tez Smile mowiłam ze to nie ciaza Smile nie doszukuj sie objawow na siłe Cool

Powrót do góry
sprezyna

PostWysłany: Pon Sie 18, 2008 7:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ewcia proponuję ci żebyś jednak poszła do ginekologa i porozmawiała o tym że rozpoczynasz współżycie ale boisz się zajścia w ciąże. Niech ci przepisze plastry albo tabletki antykoncepcyjne, będziesz spokojna i przestaniesz takie głupoty na forum wypisywać Wink

PostWysłany: Wto Sie 26, 2008 9:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,
potrzebuje odpowiedzi na bardzo martwiace mnie pytanie... mianowicie jakis miesiac temu uprawialem seks z moja kobieta, uprawialismy seks bez zabezpieczenia, do wytrysku raczej nie doszlo, robilismy to z piatku na sobote, a tabletke zarzyła dopiero w poniedzialek wieczorem, teraz okres spoznia sie jej 12 dni i panikujemy obydwoje, dzisiaj rano zrobila test ciazowy (bobo test) i wynik wyszedl taki ze nie jest w ciazy, lecz martwi nas wczorajsze zdarzenie, mianowicie bez przyczyny zaczela wymiotowac jadac samochodem (poza auto) Prosze o pomoc i odpowiedzi....jestem zdruzgotany tym...
Powrót do góry
sprezyna

PostWysłany: Wto Sie 26, 2008 6:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A jaką tabletkę zażyła? Zwykłą antykoncepcyjną czy przeciw poczęciu? Bobo-test jest raczej bardzo czuły i w dniach kiedy powinna być miesiączka pokazuje już prawdziwy wynik. Być może jest to zbieg okoliczności z tymi wymiotami a brak okresu wynika np ze zmian hormonalnych. To możliwe scenariusze. Nie wiem czy mogło dojść do zapłodnienia, nie wiem który dzień cyklu wypadał, ale załóżmy że jeśli faktycznie trafiliście w dni płodne powtórzcie test, albo jeszcze lepiej wykonajcie w laboratorium test z krwi.
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Sie 26, 2008 10:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sprezyna, a czym sie różni antykoncepcyjna od tej przeciw poczęciu? przecież to to samo. ja bym się spytała regularna anty czy anty "po" stosunku ;)
orbitki, jeżeli była to tabletka "po"i zmieściliście się w 72h to powinno być ok, ale dla pewności mozecie powtorzyć test
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 33 z 41