Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Sie 09, 2008 10:31 pm Temat postu: |
|
|
bueheheheheeee Yaliii nie dowiesz sie chyba...to wiedza tylko niedoswiadczone dzieci.... ... wRrrrrrr jzu przymierzam sie do kasowania tych bzdur.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sie 09, 2008 10:54 pm Temat postu: |
|
|
Spoko... i ja jej doradzałam. To ja nie wiem jak oni się seksili.
Wykasuj i mój jak będziesz to czyściła. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Nie Sie 10, 2008 12:24 am Temat postu: |
|
|
Ewka.
rozumiem, że możesz się niepokoić. rozumiem też że testy czasem się mylą.
ale nie wierzę żeby tyle testów które wskazują na to, że w ciąży nie jesteś się pomyliło.
to chyba jest niemożliwe żeby tyle testów nagle. wpadło w paranoję i pokazywało Ci coś przeciwnego do tego co jest.
tym bardziej, że nie doszło nawet do normalnego stosunku.
a skoro nie było stosunku to nie ma i ciąży.
jednak jeśli nadal nie ufasz testom idź do ginekologa.
pozdrawiam
G. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ewkaa
|
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 8:07 pm Temat postu: |
|
|
To znowu ja,jednak okres nadszedł) a mam takie pytanie jeszcze:czy mogło dojść do zapłodnienia jeśli kochałam sie z chłopakiem z prezerwatywą tylko i nie doszło do wytrysku,gumka sie nie ściągnęła ani nie pękła,czy możliwe jest zapłodnienie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 8:08 pm Temat postu: |
|
|
daje 100% ze nie doszlo do zaplodnienia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 6:11 pm Temat postu: |
|
|
ja tez mowiłam ze to nie ciaza nie doszukuj sie objawow na siłe _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
sprezyna
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 7:32 pm Temat postu: |
|
|
Ewcia proponuję ci żebyś jednak poszła do ginekologa i porozmawiała o tym że rozpoczynasz współżycie ale boisz się zajścia w ciąże. Niech ci przepisze plastry albo tabletki antykoncepcyjne, będziesz spokojna i przestaniesz takie głupoty na forum wypisywać _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
orbitki
|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 9:54 am Temat postu: |
|
|
Witam,
potrzebuje odpowiedzi na bardzo martwiace mnie pytanie... mianowicie jakis miesiac temu uprawialem seks z moja kobieta, uprawialismy seks bez zabezpieczenia, do wytrysku raczej nie doszlo, robilismy to z piatku na sobote, a tabletke zarzyła dopiero w poniedzialek wieczorem, teraz okres spoznia sie jej 12 dni i panikujemy obydwoje, dzisiaj rano zrobila test ciazowy (bobo test) i wynik wyszedl taki ze nie jest w ciazy, lecz martwi nas wczorajsze zdarzenie, mianowicie bez przyczyny zaczela wymiotowac jadac samochodem (poza auto) Prosze o pomoc i odpowiedzi....jestem zdruzgotany tym... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sprezyna
|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 6:58 pm Temat postu: |
|
|
A jaką tabletkę zażyła? Zwykłą antykoncepcyjną czy przeciw poczęciu? Bobo-test jest raczej bardzo czuły i w dniach kiedy powinna być miesiączka pokazuje już prawdziwy wynik. Być może jest to zbieg okoliczności z tymi wymiotami a brak okresu wynika np ze zmian hormonalnych. To możliwe scenariusze. Nie wiem czy mogło dojść do zapłodnienia, nie wiem który dzień cyklu wypadał, ale załóżmy że jeśli faktycznie trafiliście w dni płodne powtórzcie test, albo jeszcze lepiej wykonajcie w laboratorium test z krwi. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 10:22 pm Temat postu: |
|
|
sprezyna, a czym sie różni antykoncepcyjna od tej przeciw poczęciu? przecież to to samo. ja bym się spytała regularna anty czy anty "po" stosunku ;)
orbitki, jeżeli była to tabletka "po"i zmieściliście się w 72h to powinno być ok, ale dla pewności mozecie powtorzyć test _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|