Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Skuteczność BOBO-TEST!

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
AniaH

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Wrz 22, 2008 11:33 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Co do testów, to mi wychodzą same ujemne, a podejrzenie ciąży mam. Powiem wam jutro, czy wszystkie się pomyliły. Sprawdziłam - robiłam coś co się nazywa "pink"

Ginekolog powiedział, że te testy to strata kasy i jak już, to lepiej od razu się nakłuć. Płaciłam za kłucie 31 zł.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
daga___=)

PostWysłany: Sro Paź 22, 2008 2:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam

Czytałam wasze odpowiedzi i powiem tak kochałam się ze swoim facetem 2 dni po okresie wrześniowym oczywiście mieliśmy prezerwatywe i orgazm był po za mną. Sprawdzalismy tez prezerwatywe nie pękła a ni nic sie jej innego nie stało, teraz miałam dostać okres 13 - 14 października ( a dodam że od 3 do 8 października miałam takie delikatne krawienie ale nie wiem czy można to było nazwać okresem ) ale nie dostałam dziś ( 22.10 ) zrobiłam bobo - test wyszło że nie jestem w ciaży. Oststnio prze to też sie stresowałam i troche mniej jadłam to pewnie przez to się przesuwa okres. Ale dziś po jego zrobieniu troche się odstresowałam. Mam nadzieje że już nie mam się czego bać...
Proszę skometujcie moją widomość
Powrót do góry
malutka23

PostWysłany: Sro Paź 22, 2008 2:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma zagrozenia. a okres sie spoznia bo sie denerwujesz
Powrót do góry
daga___=)

PostWysłany: Sro Paź 22, 2008 3:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

też tak wałsnie myśle...a po drugie jeszcze chorowałam oststnio na angine i brałam antybiotyki więc też dlatego może się opóźniać
Dziś mnie bolą troche jajniki i dolne podbrzusze więc może już dostane

DZiękuję za odpowiedź Smile
Powrót do góry
kasia0075

PostWysłany: Czw Paź 23, 2008 7:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kiedy byłam w ciąży z pierwszym dzieckiem wykonałam 6 testów róznych firm,,wszystkie były negatywne,,a badanie krwi wykazało 10 tc,wiec ja testom nie ufam,
Powrót do góry
małaJA

PostWysłany: Wto Paź 28, 2008 1:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam:)

Kochalam sie z moim chlopakiem bez zabezpiecznia w dni plodne. Dostalam okres 4 dni przed spodziewanym terminem miesiaczki, mimo to zrobilam tes (pre test) ktory pokazal wynik negatywny:) Okres byl raczej skapy ale jego dlugosc byla prawidlowa. Po zakonczeniu miesiaczki zrobilam tak dla pewnosci kolejny test (quick vue) i tez pokazal wynik negatywny. Teraz spoznia mi sie okres 10 dni ( zrobilam test pre test ktory rtowniez pokazal wynik negatywny). Wszystkie testy robilam z porannego moczu, zgodnie z instrukcja. Dodam ze od tamtego stosunku bez zabepiecznia w ktorym moglo dojsc do zaplodnienia nie uprawialam seksu. Teraz bylby ok 7 miesiac ciazy. nie mam zadnych subiektywnych objaow typu wymioty, sennosc, po za zaciemnieniem obwódek w okół brodawek i tego spozniajacego sie okresu.

Czy moge zaufac testom i czekac spokojnie na okres? Jak myslicie?:> prosze o rade bo teraz juz mam metlik w glowie;)

pozdrawiam i dziekuje za rady:)
Powrót do góry
kasia0075

PostWysłany: Wto Paź 28, 2008 9:44 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy ja dobrze czytam? 7 miesiąc ciąży by był??? to juz bys wiedziała ze jestes Smile
Powrót do góry
daga___=)

PostWysłany: Wto Paź 28, 2008 4:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hehe jakbyś była w 7 miesiącu ciąży to już byś dawno wiedziała o tym że jesteś w ciąży. A dla pewności to zawsze możesz iśc do ginekologa... Smile

pozdrawiam Wink
Powrót do góry
Fever

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Paź 28, 2008 6:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chyba 7 tydzień, albo 7 dzień hehe Wink
Powrót do góry
małaJA

PostWysłany: Wto Paź 28, 2008 7:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

uppps;) 7 tydzinen...Wink taka "mala"pomyleczka:)

wiec jak myslicie?:> mozliwe zeby te testy pokazaly zly wynik?:> zrobic jeszcze jeden? martwia mnie troche te zaciemnienia w okół brodawek bo wiem ze to jeden z objawow ciazy i spozniajacy sie okres, chociaz on moze byc spowodowany zmiana klimatu i stresem a przynam ze teraz go bylo duzo;/ do gin jestem umowiona po koniec przyszlego tygodnia;/

dzieki wielkie za odpowiedz;)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 35 z 41