Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
steve
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lis 09, 2008 5:16 pm Temat postu: |
|
|
witam, kochaliśmy się bez zabezpieczenia z dziewczyną 15 października, niedługo po okresie, do wytrysku w środku raczej nie doszło, jako że pojawił się stres, zrobiliśmy bobo test 3 listopada, 2 dni przed planowaną miesiączką, test wyszedł negatywnie, niestety dziewczynie spóźnia się okres już 4 dni, co o tym myśleć? dodam, że był ogromny stres. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Lis 09, 2008 6:30 pm Temat postu: |
|
|
jesli nie doszlo w srodku do wytrysku to nie powinna byc w ciazy nie napisałes jak długie ma cykle... jesli krotkie to po okresie moga byc juz dni płodne... czekam na more info a okres moze sie spozniac jak najbardziej przez stres _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
steve
|
Wysłany: Nie Lis 09, 2008 6:39 pm Temat postu: |
|
|
cykle ma równo miesiąc, tak 30-31 dni, poza tym nie ma jakiś objawów, dalej pali papierosy, zwiększył Jej się troszeczkę ostatnio apetyt. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ewkaa
|
Wysłany: Sob Lis 15, 2008 12:36 am Temat postu: |
|
|
Witam.Ja mam następujący problem:kochałam się z chłopakiem nie 1 raz,ale nigdy nie dochodziło do krwawienia po stosunku.Natomiast wczoraj i dzisiaj po stosunku doszło do krwawienia.Może to przebicie błony?Bo nigdy tak nie miałam,zawsze robiliśmy to delikatnie,ale nie przez te 2 ostatnie dni.Dodam,ze w niedziele powinnam mieć okres,a kochałam się w czwartek i piątek.Co może oznaczać to krwawienie?Przebicie błony?
I na pewno to nie jest okres,bo zawsze boli mnie brzuch,a to krwawienie wystąpiło po stosunku.Proszę o radę |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dragonfly79
|
Wysłany: Pią Lis 21, 2008 1:56 pm Temat postu: |
|
|
Witam,
jestem 7 dni po spodziewanym zapłodnieniu. Dziś rano zrobiłam sobie bobo test i niby jest ta druga kreska, ale trzeba było pod kątem patrzeć, jakoś tak dziwnie. Rozebrałam test na części pierwsze i teraz widzę je dokładnie, ale wydaje mi się, ze ta ciążowa powinna być wyżej, żeby się tak nie wysilać.
Co to może oznaczać? Czy ktoś miał taki problem z bobo testem (strumieniowym)?
Dziękuję z góry za odpowiedź.
Pozdrawiam (i mam nadzieję, ze dzidziuś już u mnie mieszka) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ewkaa
|
Wysłany: Sob Lis 22, 2008 8:20 pm Temat postu: |
|
|
Z tego co wiem,to test jest zrobiony za wcześnie,poprawny wynik ukazuje się od 12 dnia.Więc powtórz go za kilka dni.Ja robiłam bobo test i zawsze miałam 1 kreską i zawsze robię ten test i nigdy mnie nie zawiódł,więc ta 2 kreska która pokazała się u Ciebie,może oznaczać ciążę,powtórz ten sam test za kilka dni. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Lis 23, 2008 2:01 pm Temat postu: |
|
|
Ewkaa, albo za intensywnie było, albo masz nadżerkę albo w ten sposób okres się rozkręcał. tak mi się wydaje, że to któraś z ewentualności ;) _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agiagi
|
Wysłany: Pon Lis 24, 2008 11:35 am Temat postu: |
|
|
hey, jestem tu nowa. chcialam spytac wtajemniczonych o opinie:) kochalismy sie z mezem w 11 dniu cyklu ( 29 -30 caly cykl) bez zabezpieczenia, powinnam dostac okres 2 dni temu, robilam dzis rano test 'BOBO TEST' i wyszedl negatywnie, ale po jakichs 20 min zarozowila sie druga kreseczka ( wczesniej cos takiego mi sie nigdy nie przytrafilo, nawet po godzinie nic sie nie pojawialo na wczesniej robinych testach), rano mierzylam temp, mam 37.1. mam skurcze brzucha i obolale piersi, niby jak przed okresem. czy test nalezy powtorzyc, istenieje mozliwosc ze wyszedl nieprawdziwy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Lis 24, 2008 10:08 pm Temat postu: |
|
|
powtórz _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sweeetka
|
Wysłany: Sro Gru 10, 2008 11:10 pm Temat postu: Pomocy! |
|
|
Miesiączkuję regularnie. Około 16 dnia cyklu kochałam się z moim chłopakiem. Niestety pękła nam prezerwatywa chwilę on został w środku. Do wytrysku doszło poza mną. teraz jest 32 dzień cyklu (zawsze 28 dni) a okresu nie ma. Co jakiś czas pobolewa mnie brzuch tak jak przy okresie. Dziś zrobiłam BOBO-Test płytkowy. Wynik - negatywny. Jednak nie zrobiłam go rano. Czy nadal jest możliwość bycia w ciąży. Dodam, ze czuje się dobrze. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|