Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
siwy i moje kochanie
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2007 8:13 pm Temat postu: Prosze o pomoc |
|
|
Mam problem i mam nadzieje ze ktoś mi pomoże: Chodzi o to ze ze swoja dziewczyna kochalismy sie bez zabezpieczenia ostatnio (9 marca) ale wytrysk nastapil juz po za nią. Okresu powinna dostac 21 marca z tego co wyliczała i do tej pory okresu nie ma:( Okres ma nieregularny i wychodził tak ze wczesniej miała co 23dni, 26 i 24dni. Dzis mija 30 dzień od ostatniego okresu. Zrobiła dzisiaj Bobo Test i wynik wyszedł negatywny (jedna kreseczka) tylko ze robila go o 14ej a nie z rana tak jak pisze na ulotce. Czy ktoś mi może pomóc bo dalej to martwi moją dziewczyne, ale juz chyba nie powinno. z Gory dziekuje wszystkim za pomoc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2007 8:17 pm Temat postu: |
|
|
Przeciętna długość okresu to 28dni. Ale możliwe są opóźnienia i przyspieszenia bez porblemów hormonalnych czy ciąży. Nie martwcie się dopuki nie będzie 100% pewności że to ciąża.
Osobiście uważam, że powinna wykonać jeszcze jeden test na potwierdzenie wyniku.
a wolno mi zapytać ile twoja dziewczyna ma lat? co jeżeli ma mniej niż 19 lat to jej gospodarka hormonalna może się jeszcze kształtować i okresy nie muszą być rególarne _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
siwy i moje kochanie
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2007 8:23 pm Temat postu: |
|
|
Moja dziewczyna ma 17 lat a ja 20. A co do testu to kiedy nalepiej go powtórzyc i kiedy? Dodane: Czy odchudzanie 2 tygodniowe tez mogą mieć wpływ na opóznienie okresu i do kiedy maksymalnie pokaże sie okres?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2007 9:12 pm Temat postu: |
|
|
słuchaj, bardzo dużo różnych czynników może mieć w pływ na opóźnienie miesiączki: stres, odchudzanie, przytycie, zmiana klimatu itp.
A okres w tym wieku nie jest jeszcze uregulowany i naprawde może go długo nie być. Jednak skoro już współżyje powinna chodzić na rutynowe badania do ginekologa _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Semancja
|
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 4:27 pm Temat postu: Pomóżcie... |
|
|
Nie kochałam sie z moim chłopakiem tylko się pieścilismy, boje sie ze sperma mogła sie dostać do pochwy w inny sposób. Spóźnia mi sie okres o 6 dni, nigdy nie mialam regularnego ale to dość długo. Miałam teraz matury i brałam antybiotyki, moze to miec jakis wpływ?? Zrobiłam dziś test (12 dni po tym jak mogłam zajść w ciąże) i wynik wyszedł negatywny, ale test robiłam popołudniu...chce jutro rano isc na badanie krwi, czy to nie za wczesnie?...Na pewno nie jestem w ciąży?... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mama Julki Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 4:44 pm Temat postu: |
|
|
Mysle ze stres zwiazany z maturami i antybiotyk moze miec duzy wplyw na opoznienie okresu.Pisalas ze nie kochaliscie sie tylko piesciliscie,wiec w jaki sposob moglo sie dostac nasienie?Poza tym wkonalas test i wynik jest zadowalajacy.Mysle ze nie powinnas panikowac bo to rowniez tylko opoznia Twoja miesiaczke.Powodzenia i glowa do gory wcale nie tak latwo zajsc w ciaze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 4:52 pm Temat postu: |
|
|
zgadzam sie z poprzedniczka co do slowa nie martw sie... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Semancja
|
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 5:00 pm Temat postu: |
|
|
Dziekuje, bo zaczełam juz panikowac. Dziecko to cudowne stworzenie, ale jeszcze nie w moim wieku....Jeszcze raz dziekuje bardzoooo... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 7:14 pm Temat postu: |
|
|
nie ma sparwy, od tego tu jestesmy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Magdusia..89..
|
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 10:07 am Temat postu: |
|
|
mam pytanie czy jak na bobotescie wyszla jedna kreska w polu C to moge byc spokojna ze nie jestem w ciazy??
prosze o odpowiedz i pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|