Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Skuteczność BOBO-TEST!

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
siwy i moje kochanie

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Mar 27, 2007 8:13 pm    Temat postu: Prosze o pomoc Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam problem i mam nadzieje ze ktoś mi pomoże: Chodzi o to ze ze swoja dziewczyna kochalismy sie bez zabezpieczenia ostatnio (9 marca) ale wytrysk nastapil juz po za nią. Okresu powinna dostac 21 marca z tego co wyliczała i do tej pory okresu nie ma:( Okres ma nieregularny i wychodził tak ze wczesniej miała co 23dni, 26 i 24dni. Dzis mija 30 dzień od ostatniego okresu. Zrobiła dzisiaj Bobo Test i wynik wyszedł negatywny (jedna kreseczka) tylko ze robila go o 14ej a nie z rana tak jak pisze na ulotce. Czy ktoś mi może pomóc bo dalej to martwi moją dziewczyne, ale juz chyba nie powinno. z Gory dziekuje wszystkim za pomoc
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Mar 27, 2007 8:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przeciętna długość okresu to 28dni. Ale możliwe są opóźnienia i przyspieszenia bez porblemów hormonalnych czy ciąży. Nie martwcie się dopuki nie będzie 100% pewności że to ciąża.
Osobiście uważam, że powinna wykonać jeszcze jeden test na potwierdzenie wyniku.

a wolno mi zapytać ile twoja dziewczyna ma lat? co jeżeli ma mniej niż 19 lat to jej gospodarka hormonalna może się jeszcze kształtować i okresy nie muszą być rególarne
siwy i moje kochanie

PostWysłany: Wto Mar 27, 2007 8:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moja dziewczyna ma 17 lat a ja 20. A co do testu to kiedy nalepiej go powtórzyc i kiedy? Dodane: Czy odchudzanie 2 tygodniowe tez mogą mieć wpływ na opóznienie okresu i do kiedy maksymalnie pokaże sie okres??
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Mar 27, 2007 9:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

słuchaj, bardzo dużo różnych czynników może mieć w pływ na opóźnienie miesiączki: stres, odchudzanie, przytycie, zmiana klimatu itp.

A okres w tym wieku nie jest jeszcze uregulowany i naprawde może go długo nie być. Jednak skoro już współżyje powinna chodzić na rutynowe badania do ginekologa
Semancja

PostWysłany: Wto Maj 22, 2007 4:27 pm    Temat postu: Pomóżcie... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie kochałam sie z moim chłopakiem tylko się pieścilismy, boje sie ze sperma mogła sie dostać do pochwy w inny sposób. Spóźnia mi sie okres o 6 dni, nigdy nie mialam regularnego ale to dość długo. Miałam teraz matury i brałam antybiotyki, moze to miec jakis wpływ?? Zrobiłam dziś test (12 dni po tym jak mogłam zajść w ciąże) i wynik wyszedł negatywny, ale test robiłam popołudniu...chce jutro rano isc na badanie krwi, czy to nie za wczesnie?...Na pewno nie jestem w ciąży?...
Powrót do góry
mama Julki
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Maj 22, 2007 4:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mysle ze stres zwiazany z maturami i antybiotyk moze miec duzy wplyw na opoznienie okresu.Pisalas ze nie kochaliscie sie tylko piesciliscie,wiec w jaki sposob moglo sie dostac nasienie?Poza tym wkonalas test i wynik jest zadowalajacy.Mysle ze nie powinnas panikowac bo to rowniez tylko opoznia Twoja miesiaczke.Powodzenia i glowa do gory wcale nie tak latwo zajsc w ciaze Wink
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Maj 22, 2007 4:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie z poprzedniczka co do slowa Smile nie martw sie...
Powrót do góry
Semancja

PostWysłany: Wto Maj 22, 2007 5:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziekuje, bo zaczełam juz panikowac. Dziecko to cudowne stworzenie, ale jeszcze nie w moim wieku....Jeszcze raz dziekuje Laughing bardzoooo...
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Maj 22, 2007 7:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma sparwy, od tego tu jestesmy Smile
Powrót do góry
Magdusia..89..

PostWysłany: Sro Maj 23, 2007 10:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie czy jak na bobotescie wyszla jedna kreska w polu C to moge byc spokojna ze nie jestem w ciazy??
prosze o odpowiedz i pozdrawiam Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 10 z 41