Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
MaK1300
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 5:29 pm Temat postu: hmmm |
|
|
ja juz mam taki metlik w glowie ze niepamietam czy to byly dni plodne czy nie, wiem ze test wyszedl pozytywny ta druga kreska byla mniej wyrazna no ale wyraznie pisze ze to tez ciaza :/ miala jednodniowe krwawienie a czy byl to okres czy nie niemam pojecia, czytalem na jakims forum ginekologicznym ze zdarza sie w 50% ciazy ze jest ona poroniona przy okresie i nawet niewiadomo ze byla, tylko pytanie czy jezeli sie cos takiego stalo to 2 dni po tym jest obecnosc HCG w org ? niewiem zyje nadzieja w tym momencie ze tej ciazy jednak niema... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 5:37 pm Temat postu: |
|
|
ja jednak mysle ze jest w ciazy dla ciebie jednak to smutna wiadomosc ale dziecko to wielkie szczescie i skarb trzeba sie z tego cieszyc moim zdaniem porostu jak sie kochaliscie bez prezerwatywy to mogla miec dni plodne , cos sie uchluplo albo dostalo na palcach... roznie to bywa... a ten okres jednodniowy to nie okres tylko plamienie pewnie a test wyszedl jeszcze dodatni wiec radze wybrac sie do ginekologa on juz powinien wybadac ciaze, pozdrawiam i zycze powodzenia i zycze zeby test sie pomylil bo wydaje mi sie ze tego bys chcial |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 9:51 pm Temat postu: |
|
|
ja tez dołaczam sie do zyczen Pituszki oby sie pomylił...szkoda ze nie wiesz jakie dni...ehh ...powodzenia _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
MaK1300
|
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 9:53 pm Temat postu: mmm |
|
|
rozmawialem z dziewczyna to mowila ze pod wieczor miala takie jakby nitki krwi w drugi dzien z rana to samo, pozniej bardziej jej sie sluz wydzielal i pod wieczor i na 3 dzien miala "niby" okres i tyle najbardziej mnie ciekawia te nitki ? a rozmawialem z ludzmi po kolei dzisiaj to mowili ze im przerozne wyniki z testow wychodzily i zazwyczaj kosmicznie nieprawdziwe... aha i jej pojawila sie 1 kreska od razu a druga taka slabsza po 20 sekundach a tam pisze ze wazne jest po 4 minutach odpiszcie cos |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 9:55 pm Temat postu: |
|
|
no bo tak jest..jesli minie 5 minut to moze sie pokazac i 2ga kreseczka, nie jestem lekarzem ale jesli była 1dna tylko to nie moze byc w ciazy...
jesli nie chcecie isc do lekarza to powtorzcie test i wtedy okaze sie czy było czego sie bac czy tez nie. Nic innego tutaj nie poradze. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 10:30 pm Temat postu: |
|
|
zgadzam sie!!! powtorzcie test.... i trzeba go odczytac w ciagu 5 minut bo potem wynik moze byc zafalszowany juz.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 10:42 pm Temat postu: |
|
|
Mistrzu hehe _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lavia
|
Wysłany: Nie Mar 25, 2007 10:19 pm Temat postu: |
|
|
ja mam nieregularne miesiaczki, zrobiłam test w najkrotszym dniu cyklu jakim mógl u mnie byc, tj. licząc 28 cykl:) pierwszy test quick był negatywny, drugi na następny dzień tez;0 tydzien póxnije starsznie mi bolały piesi i podejrzewalam ciąże, zrobiłam Pre-test i ten wykrył ciąże...może minęlo już 6 dniu id zapłodnienia.....tak wieć czekam szczęsliwie na dzidziusa z mouim meżem:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anettka
|
Wysłany: Pon Mar 26, 2007 7:26 pm Temat postu: pilne prosze odpiszcie bo zwariuje |
|
|
chej dziewczyny mam takie pytanie spóżnia mi sie miesiączka juz 6 dni i przedchwila zrobiłam test ale wyszedł negatywnie chociaż miałam i mam nadal objawy wczesnej ciąży miałam tez w 8 i 9 dniu po ow.niewielkie plamienie tak jak by implantacyjne już byłam pewna ze to dzidziuś a tu nic z tego ale zastanawiam sie nad tym jak pokazuja sie te kreseczki czy 2 odrazu czy ta oznaczająca ciąże po paru minutach pierwsza mi sie pokazała po niecałej minucie a na teście pisze ze trzeba odczekać3-5 min a ja test odrazy wyżuciłam wiec prosze was o pomoc napiszcie jak to jest.robiłam bobo test |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pon Mar 26, 2007 8:50 pm Temat postu: |
|
|
jak nie masz pewności co do wyniku testu, najlepiej będzie powtózyć go po min. 24 godzinach. _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|