Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sob Gru 27, 2008 4:38 pm Temat postu: |
|
|
zabezpieczniea pewnie brak co??????
Ciaza bardzo prawdopodobna, zrob test tak bedzie najlepiej, nie chce cie "straszyc" (skoro piszesz ze "problemik wyszedl pozniej" to wnioskuje ze dzidzia nie planowana) ale na moje oko bedziesz mamusia.... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
afra3110
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Gru 27, 2008 4:41 pm Temat postu: |
|
|
tak bez zabezpieczenia dziękuje za pomoc chyba będę musiała zrobić ten test albo udać się do lekarza pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sob Gru 27, 2008 4:44 pm Temat postu: |
|
|
zycze powodzonka:) najlepiej najpierw zrobic test a potem wybrac sie do lekarza. Pozdrawiam _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Gru 27, 2008 5:12 pm Temat postu: |
|
|
ja nie wiem na co Ty czekasz...AFRA .
skoro jestes w ciazy to powinnas to sprawdzic i to czym predzej.wiesz chyba ze powinnas przyjmowac kwas foliowy i inne witaminy? na co Ty czekasz nie rozumiem...
tym bardziej jesli nie zdazył wyjac i wiele objawow wskazuje na ciaze.. chociaz niekoniecznie.
od tego sa testy zeby je robic _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
KXX
|
Wysłany: Nie Gru 28, 2008 6:18 pm Temat postu: o ile moze spóźnić sie miesiaczka |
|
|
mam pytanko o ile może sie spóźnić okres ?? bo mojej dziewczynie spóźnia sie już 2 dzień i nie wiem czy to oznacza ze jest w ciąży ... ostatnim razem spóźnił sie tez ale o 3 dni tylko ze bylem pewny ze nie jest w ciąży ale teraz tej pewności nie mam ... proszę o szybka odpowiedź
-----edited by emilka------
temat przeniosłam do tematu pokrewnego problematyką |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Gru 28, 2008 6:27 pm Temat postu: |
|
|
Okres może się spóźnić o naprawdę spory kawałek czasu...Mnie się kiedyś cały miesiąc spóźnił...
Najlepiej zrobić test ciążowy jeśli minęło ok14 dni od stosunku. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KXX
|
Wysłany: Nie Gru 28, 2008 6:47 pm Temat postu: |
|
|
dzięki ze napisałaś i proszę o więcej odpowiedzi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
elisa666
|
Wysłany: Nie Gru 28, 2008 9:44 pm Temat postu: |
|
|
mi kiedys spoznial sie nawet o wiele dluzej... mialam sytuacje ze mialam go trzy razy w roku ale to byly poczatki i bralam dlatego tabletki nie wiem jak to u Ciebie wyglada...
ale tez mam pytanie. jestem tuz przed miesiaczka <wlasciwie to powinnam miec ja juz 3 dni temu> i zauwazylam ze w moczu znajduje sie jakis bezbarwny sluz, jak juz pisalam w innym temacie mam uczucie suchosci w pochwie w sumie to nie zauwazylam tej wydzieliny wczesniej tylko <moze to glupio zabrzmi> podcieania sie:) i nie wiem co ona oznacza... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KASIA19885
|
Wysłany: Nie Gru 28, 2008 11:59 pm Temat postu: |
|
|
mam pytanie wpierw dostałąm okres 5 dni wczesnieja t eraz juz 5 dni nie ma okresu czego to moze by przyczynąąąą |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pon Gru 29, 2008 12:04 am Temat postu: |
|
|
Zależy od sytuacji...
Może to być ciąża, stan zapalny, może to być zwyczajny stres, a nawet zwykłe wahnięcie w cyklu bo akurat tak się organizmowi zachciało
Najlepiej iść do lekarza _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|