Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Spóźniony okres (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 48, 49, 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Sty 25, 2009 6:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lorena poczekaj do polowy tygodnia jak okres sie nie pojawi zrob tak jak Ci napisalam, moze bedzie konieczne wywolanie miesiaczki farmakologicznie.

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Sty 25, 2009 7:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No mam juz dawno ale ja mieszkam w malej miescinie i tu wszyscy wszystko wiedza ale pewnie boje sie isc bo jestem bardzo niesmiala i wstydze sie sama isc to zalatwic:( ale jak bede miala miesiaczke normalnie to nie musze sie juz martwic ze jestem w ciazy???
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
magi

PostWysłany: Pon Sty 26, 2009 10:59 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Okres mi się spóźnia już 4 dni, ale boli mnie brzuch jak na okres. Czy to znaczy że w końcu przyjdzie, czy mam już nie czekać?
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pon Sty 26, 2009 11:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kleo1456 jeśli test nie potwierdzi ciąży to nie.

magi Prawdopodobnie przyjdzie. Zawsze możesz zrobić test ciążowy żeby rozwiać wszelkie wątpliwości.
lorena

PostWysłany: Pon Sty 26, 2009 11:50 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mala_mi HURA DOSTAŁAM OKRES!!! Diękuje za wsparcie i pozdrawiam Laughing Laughing
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Sty 26, 2009 3:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lorena no a nie mowilam Smile Po co sie bylo stresowac:)

PostWysłany: Sro Sty 28, 2009 3:49 pm    Temat postu: Co się ze mną dzieję?ciaża? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,
-zaczne od początku dnia 17-01-2008 r. miałam dostać okres.
-dnia 17-01-2009 i 18-01-2009 kochalismy sie z chłopakiem, pierwszego dnia tylko z prezerwatywa, ale drugiego tez z prezerwatywa, ale raz niestety bez. Moje cykle są dosc regularne tj 31,30, dni, przynajmniej były.
do dzis nie mam okresu tj.28-01-2008.r Jestem przerażona, nie moge spac, stresuje sie ta cał sytuacja. Dnia 23,01-2009r i 27-01-2009 r zrobiłam testy ciązowe,oba wysżły negatywnie, ale to tewnie jeszcze za szybko. mam jakis nadety brzuch, pomozcie
Powrót do góry
Mirina89

PostWysłany: Sro Sty 28, 2009 8:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W ciążę zajść chyba można przez sam stosunek płciowy penis + pochwa bądź jeśli partnerzy wkładają dłonie ubrudzone w spermie do pochwy. Tak mi się wydaje
Powrót do góry
drawrait

PostWysłany: Sob Sty 31, 2009 11:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, moja dziewczyna bierze tabletki Duphaston na to zeby miala regularny cykl bo bylo z tym kiepsko, zjadla juz cale opakowanie [ostatnia wziela 27 stycznia] i okres dalej nie wystapil. co moze byc przyczyna? dodam ze nie wspolzylismy jeszcze tylko zwykle zabawy [ja ją, ona mnie - raz było tylko tak ze ona zadowala reka mnie [obylo sie bez wytrysku a pozniej wlozyla reke do siebie - tydzien, dwa po tym zdarzeniu wystapil okres - spozniony o 6 dni]] co moze byc przyczyna i czy ciaza jest mozliwa? prosze o odpowiedz bo umre na zawał niedlugo...
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Sty 31, 2009 12:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

krwawienie po duphastonie następuje po jego odstawieniu, czyli dzisiaj jest pierwszy dzień bez tabletki. poczekajcie kilka dni. krwawienie powinno się pojawić

i nie wal tego samego posta w różnych tematach.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 48, 49, 50, 51, 52  Następny
Strona 49 z 52