Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Spóźniony okres (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Zakochana

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Kwi 18, 2007 4:42 pm    Temat postu: brak ciąży Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pituszka napisał:
tak moze to byc spowodowane stresem Smile ale nie tylko stres opoznia miesiaczki, moze to byc np. choroba, branie antybiotykow, zmiana klimatu... i masz racje przez pocalunki w ciaze sie nie zachodzi Wink

no tak Smile
ale samo myśl ,ze sie opóźnia budzi jeszcze większy steres :-/
hmmm chora nie jestem, w tamtym miesiącu wzięłam dwie tabletki antybiotyku bo mi coś dolegalo i to wszystko, no klimat sie nie zmienil bo nigdzie nie wyjeżdżalam... hmm..dziwne,a troche sie stresuję.. Rolling Eyes
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Kwi 18, 2007 5:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to ja stawiam na stres zwiazany z matura Smile bo zadnych innych powodow tu nie widze Smile a stres tez potrafi opoznic okres i to sporawo Smile
Powrót do góry
Zakochana

PostWysłany: Sro Kwi 18, 2007 6:00 pm    Temat postu: brak okresu Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pituszka napisał:
no to ja stawiam na stres zwiazany z matura Smile bo zadnych innych powodow tu nie widze Smile a stres tez potrafi opoznic okres i to sporawo Smile

no ja mam nadzieje,ze to wina stresu..
ale wiesz, jest taka głupia myśl "to ciąża" tylko że nie ma żadnych ku temu objawów..
za dużo nam o tym w szkole naopowiadali Razz
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Sro Kwi 18, 2007 8:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ale pisalas ze nie bylo zadnego stosunku wiec jak tu mozliwa ma byc ciaza Laughing
Powrót do góry
Zakochana

PostWysłany: Sro Kwi 18, 2007 8:29 pm    Temat postu: brak okresu Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pituszka napisał:
no ale pisalas ze nie bylo zadnego stosunku wiec jak tu mozliwa ma byc ciaza Laughing

no nie było! ale to juz jest taka głupia mentalnośc człowieka Razz i takie skojarzenie sie nasuwa. Smile
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Sro Kwi 18, 2007 8:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe... no czasem umysl plata figle Wink ale sie nie przejmuj to na pewnie nie CIAZA Smile
Powrót do góry
Zakochana

PostWysłany: Sro Kwi 18, 2007 8:33 pm    Temat postu: brak okresu Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a w ogole istnieje jakis sposob by przyspieszyc okres?
ja zaczęłam brzuszki robic i tyko jajniki dają o sobie znać i mam "tą dziwną wydzielinę" i nic poza tym..
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Kwi 18, 2007 10:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a wogole sie da przyspieszyc??? ja wiem tylko jak opoznic Wink

Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Sro Kwi 18, 2007 10:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przyspieszyc to nie wiem heheh Wink ale powiem jeden zabobon.. niby gorace kapiele przyspieszaja hehe.... tak ktos kiedys gadal nie wiem czy to prawda nie probowalam Smile
Powrót do góry
Zakochana

PostWysłany: Sro Kwi 18, 2007 10:46 pm    Temat postu: brak okresu Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja wlasnie dzis taki sposob goracej kąpieli wykorzystalam i sie udalo Very Happy he he normalnie radosc Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 50, 51, 52  Następny
Strona 10 z 52