Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Spóźniony okres (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mjk89

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Mar 13, 2009 9:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

do stosunku dochodzilo kilka razy w dni plodne konczyl zawsze we mnie .... pierwszy raz kroty skonczyl we mnie 7.02 pozniej caly czas juz bylo w srodku...;/

Dodano po 4 minutach:

strasznie chcialabym miec dzidziusia i bede sie nadal starac ale myslalam ze juz jestem w ciazy chociaz wiem ze nie kazdemu udaje sie za pierwszym razem jak by sie chcialo;/

zastanawia mnie caly czas dlaczego jeszcze nie mam okresu skoro zawsze mialam regularnie;/ do tego te zawroty glowy hustawki nastroju ...moje urojenie? teraz nie wiem czy czekac za wizyta u lekarza czy poprostu na okres kiedy przyjdzie;/?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pinezka
Gość

PostWysłany: Pią Mar 13, 2009 9:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to brawo. ciaza jak najbardziej mozliwa. Stosunki w dni plodne zazwyczaj koncza sie zaplodnieniem chociaz nie zawsze. Zapisalas sie do ginekologa? tak bedzie najlepiej bo on potwierdzi ciaze w 100% czy jest czy jej nie ma. Planowalas dziecko?
Powrót do góry
mjk89

PostWysłany: Pią Mar 13, 2009 10:01 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak dziecko jest planowane ;] do ginekologa ide dopiero 30 marca bo jak bylam 9 mowil ze mam przyjsc po 3 tyg...zapisal mi luteine ktora ma wywolac krwawienie jesli nie ma ciazy jesli jest bedzie ja podtrzymywac ale ten test daje mi do myslenia ze wyszedl negatywny ;(((

Dodano po 43 sekundach:

po jakim czasie gin moze potwierdzic ciaze ? tzn w ktorym tyg ciazy moze byc ja juz widac na usg?

Dodano po 4 minutach:

dodam ze kochalismy sie kilka razy w tym samym dniu...;]zawsze do konca wiec myslalam ze ciaza jest prawdopodobna ale ten test;/ chyba ze za tydzien znow zrobie ?albo pojde na badanie krwi?
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Pią Mar 13, 2009 12:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

idz na badanie krwi, po co czekac?
objawy ciazy pojawiaja sie ok 6 tygodnia

PostWysłany: Pią Mar 13, 2009 12:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a czy kiedys zdazylo wam sie tak ze wynik testu wyszedl negatywny a okazalo sie ze jestescie w ciazy? albo zrobilyscie pozniej test z krwi i wyszla ciaza?czy jak wyjdzie test negatywny to od razu oznacza brak ciazy?
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Mar 13, 2009 12:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to sie zdarza bardzo czesto!
zwykle testy ciazowe czesto sa niewiarygodne, dlatego zawsze sie je powtarza, zeby sie upewnic, najlepiej innej firmy.
najlepsze jest badanie krwi, nie rozumiem na co czekasz, idz na bete i z wynikami do ginekologa i jak sie okaze ze jestes w ciazy to jak najszybciej zacznij przyjmowac odpowiednie witaminki itd.

PostWysłany: Pią Mar 13, 2009 1:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam jeszcze pytanie bo wczoraj na majtkach zauwazylam brazowa plamke ...nie wiem co ona moze oznaczac?czy okres mi sie zbliza czy co?nigdy tak nie mialam
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Mar 13, 2009 1:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może zblizac się okres, może to być plamienie, które może świadczyć o ciąży, ale jeśli jestes w ciazy, takie plamienie może byc niepokojące, gdyż może świadczyć o poronieniu.
dlatego jak najszybciej zrob test z krwi, nie ma na co czekac, bedziesz miec pewnosc.

PostWysłany: Pią Mar 13, 2009 4:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chyba bede musiala sie przejsc ale to w poniedzialek;/ bo dzis juz nic nie zalatwie a jutro jest zamkniete;/ przejde sie z rana w poniedzialek i sie okaze;] dziekuje za odpowiedzi ;]
Powrót do góry
monia82

PostWysłany: Sob Mar 14, 2009 8:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witajcie.... Juz sama nie wiem co myslec..... Otoż okres mialam 0.7.02 do dnia dzisiejszego jakos sie nie zjawil Embarassed fakt caly miesiac byl bez zabezpieczenia i zawsze konczyl we mnie Embarassed Tylko pytanko czy takie zwykle testy w aptece wykryja?? Czy moze to wina antybiotyku ktory biore od poniedzialku?? A temp rano wynosi 37,8.... Co o tym myslicie??
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 11 z 41