Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Spóźniony okres (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pinezka
Gość

PostWysłany: Sob Mar 14, 2009 9:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

antybiotyk wzielas w ostatniej fazie cyklu a wiec nie mial on wplywu na okres. Gdybys wziela go w pierwszej fazie czyli zaraz po okresie w lutym to by wplynal na cykl. Ciaza jest jak najbardziej mozliwa bo stosunek by;l do konca. Chyba wiedzialas czym to grozi i planowalas dzidziusia? Zwykle testy z apteki wkryja ciaze. Nawet te wczesna. Najlepiej jest zglosic sie do gina jak sie spoznia okres. Wtedy wszystko wiadomo na 100 %
Powrót do góry
monia82

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Mar 14, 2009 9:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak dzisius nie jest przeszkoda Laughing wrecz przeciwnie.... Tyle ze ja juz jeden robilam i wyszedl negatywny i nie wiem co myslec....
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Mar 14, 2009 9:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a tak w ogóle to jeśli podejrzewasz ciążę, to też trzeba zwrócić uwage na to, jaki to antybiotyk, bo w pierwszym trymestrze wiele jest zabronionych. a test robiłaś po dniu spodziewanego okresu?
jaa18

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sob Mar 14, 2009 10:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam takie pytanie.dzisiaj własnie dostałam okres,który mi sie spóżńiał dwa tyg. i to taki dziwny jak zawszwe.jak dostałam krwawienia to i brzuch mnie boli.nigdy tak nie mniałam
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sob Mar 14, 2009 10:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A możesz pytanie zadać?Bo nie za bardzo wiadomo o co Ci chodzi...

I pisz uważnie. wtedy treść jest czytelna
monia82

PostWysłany: Sob Mar 14, 2009 11:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak robilam po dniu spodziewanej miesiaczki...... tyle ze wczesniej nie pomyslalam z tym antybiotykiem Crying or Very sad o Matko co ja zrobilam.......
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Mar 15, 2009 4:16 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spokojnie, to nie jest tragedia.Moja siostra też brała antybiotyk jak była w ciąży, nie wiedziała o niej jeszcze i maluch urodził się zdrowy i jest teraz przecudownym rozrabiaką Wink

Idź jak najszybciej na betę. Jeśli wykaże ciążę idź jak najszybciej do ginekologa niech zrobi usg. I powtarzaj betę żeby sprawdzić jaki jest jej przyrost - czy prawidłowy Smile
monia82

PostWysłany: Nie Mar 15, 2009 1:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak zrobie polece na badania..... Choc ten antybiotyk co ja mam jest kategorycznie zabroniony w czasie ciazy.... Licze na to ze bedzie ok jak cos.... OJOJ ale i tak jestem przerazona ..... Confused

Choc mam jeszcze pytanko....Wstydliwie o tym pisac ale coz... Otoz wejscie do pochwy jest zasiniale a szyjka macicy bardzo twarda i czuje lekkie pieczenie prawego jajnika Embarassed Nie wiecie co to moze byc?? Fakt badania swoja droga ale moze ktoras z Was sie z tym spotkala Embarassed Prosze o odpowiedz.
Powrót do góry
jaa18

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Pon Mar 16, 2009 9:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no i dostałam okres nie ma dzidziusia niestety Sad
Powrót do góry
Pyskata18

Wysłał podziekowań: 5

PostWysłany: Pon Mar 16, 2009 10:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeszcze bedzie nie mozna sie załamywac a ile sie starasz:)?
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 12 z 41