Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pinezka Gość
|
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 9:06 pm Temat postu: |
|
|
antybiotyk wzielas w ostatniej fazie cyklu a wiec nie mial on wplywu na okres. Gdybys wziela go w pierwszej fazie czyli zaraz po okresie w lutym to by wplynal na cykl. Ciaza jest jak najbardziej mozliwa bo stosunek by;l do konca. Chyba wiedzialas czym to grozi i planowalas dzidziusia? Zwykle testy z apteki wkryja ciaze. Nawet te wczesna. Najlepiej jest zglosic sie do gina jak sie spoznia okres. Wtedy wszystko wiadomo na 100 % |
|
Powrót do góry |
|
|
|
monia82
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 9:19 pm Temat postu: |
|
|
tak dzisius nie jest przeszkoda wrecz przeciwnie.... Tyle ze ja juz jeden robilam i wyszedl negatywny i nie wiem co myslec.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 9:45 pm Temat postu: |
|
|
a tak w ogóle to jeśli podejrzewasz ciążę, to też trzeba zwrócić uwage na to, jaki to antybiotyk, bo w pierwszym trymestrze wiele jest zabronionych. a test robiłaś po dniu spodziewanego okresu? _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jaa18
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 10:31 pm Temat postu: |
|
|
mam takie pytanie.dzisiaj własnie dostałam okres,który mi sie spóżńiał dwa tyg. i to taki dziwny jak zawszwe.jak dostałam krwawienia to i brzuch mnie boli.nigdy tak nie mniałam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 10:51 pm Temat postu: |
|
|
A możesz pytanie zadać?Bo nie za bardzo wiadomo o co Ci chodzi...
I pisz uważnie. wtedy treść jest czytelna _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
monia82
|
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 11:48 pm Temat postu: |
|
|
Tak robilam po dniu spodziewanej miesiaczki...... tyle ze wczesniej nie pomyslalam z tym antybiotykiem o Matko co ja zrobilam....... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Mar 15, 2009 4:16 am Temat postu: |
|
|
Spokojnie, to nie jest tragedia.Moja siostra też brała antybiotyk jak była w ciąży, nie wiedziała o niej jeszcze i maluch urodził się zdrowy i jest teraz przecudownym rozrabiaką
Idź jak najszybciej na betę. Jeśli wykaże ciążę idź jak najszybciej do ginekologa niech zrobi usg. I powtarzaj betę żeby sprawdzić jaki jest jej przyrost - czy prawidłowy _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
monia82
|
Wysłany: Nie Mar 15, 2009 1:43 pm Temat postu: |
|
|
tak zrobie polece na badania..... Choc ten antybiotyk co ja mam jest kategorycznie zabroniony w czasie ciazy.... Licze na to ze bedzie ok jak cos.... OJOJ ale i tak jestem przerazona .....
Choc mam jeszcze pytanko....Wstydliwie o tym pisac ale coz... Otoz wejscie do pochwy jest zasiniale a szyjka macicy bardzo twarda i czuje lekkie pieczenie prawego jajnika Nie wiecie co to moze byc?? Fakt badania swoja droga ale moze ktoras z Was sie z tym spotkala Prosze o odpowiedz. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jaa18
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 9:55 pm Temat postu: |
|
|
no i dostałam okres nie ma dzidziusia niestety |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pyskata18
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 10:02 pm Temat postu: |
|
|
jeszcze bedzie nie mozna sie załamywac a ile sie starasz:)? _________________ Wiara Czyni Cuda ) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|