Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Spóźniony okres (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jaa18

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Mar 16, 2009 10:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

3 miesiące.a juz myslałam,że to juz,bo tyle czasu sie spóżniał okres.a teraz musze przeczekać,bo wyjeżdzam za miesiąc do pracy za granice.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Pyskata18

Wysłał podziekowań: 5

PostWysłany: Wto Mar 17, 2009 10:44 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oj no mi udało sie po 2 miesiącACH SZYBCIUTQo;) ALE PO 1 WYNIKU HCG JAK WYSZL OZE NEGATYWNE Sad TO TROSZqe SMUTAŁAM ALE NIE ZABARDZO BO WTEDY JZU BYM MIAŁA ZAŁAMqE;/A PO CO ? JAK TRZEBA WIERZYC IWKONCU MOWILAM SE JAK MAM BYC TO BEDE Smile I OKRESIqU NIE BYŁO 3 TYG PRAWIE I UDAŁO SIE 2 MIESIAC CIAZY :d
jaa18

PostWysłany: Wto Mar 17, 2009 2:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja to wyjezedzam do Niemiec do pracy na 2 miesiące i musze odstawic starania.jak powiedziałam chłopakowi,że nie mam nic w brzuszku to i mu zepsułam humor tez myślał,że juz jestem a tu nic.tak sie cieszył,że mi sie tak długo spóżniał ten okres
Powrót do góry
Pyskata18

PostWysłany: Wto Mar 17, 2009 3:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wiem jak to ejst mi raz sie sponzial 2 tyg ale to przez nerwy ale jakso przyszedl potemn Smile i teraz jakos zaszlam ale zycze coi powodzenia:)
jaa18

PostWysłany: Wto Mar 17, 2009 4:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no może sie doczekam. Crying or Very sad
Powrót do góry
Pyskata18

PostWysłany: Wto Mar 17, 2009 11:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

doczekasz troche wiary Smile i nadzieji;)
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Mar 18, 2009 12:10 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyny! znowu odbiegacie od tematu!
Powrót do góry
adela

PostWysłany: Sro Mar 18, 2009 12:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie.... kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia, ale wytrysk nastąpił na zewnątrz.. jednak trochę spermy dostało się na moje zewnętrzne narządy płciowe.. czy to możliwe żeby plemniki w ten sposób dostały się do mojej pochwy?? bardzo proszę o odpowiedź... i z góry dziękuję...

Dodano po 4 minutach:

dodam jeszcze, że do stosunku doszło tydzień przed planowanym okresem, a on się spóźnia już 4 dni Sad
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Mar 18, 2009 12:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jezeli byly to dni plodne to jakies szanse na ciaze sa... ale nie napisalas jak dlugie masz cykle i czy sa regularne....
7 dni przed okresem to zazwyczaj sa juz dni nieplodne ale okres ci sie spoznia wiec roznie to moglo byc... proponuje zrobic tes po minimym 14 dniach od stousnku...
pozdrawiam
Powrót do góry
adela

PostWysłany: Sro Mar 18, 2009 12:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

okres mam zazwyczaj co 28 dni, czasem się zdarza, że spóźni się 2 góra 3 dni... ale teraz zaczynam się denerwowaćSad
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 13 z 41