Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Spóźniony okres (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sylus

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Kwi 06, 2009 6:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam mam problem spóźnia mi się okres. moj partner zabezpieczył sie i to trwala tylko chwilke. czy moglo zajsc do zaplodnienia prosze o pomoc
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
costa23

Wysłał podziekowań: 9
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Pon Kwi 06, 2009 6:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeśli nic nie przeciekło i prezerwatywa była cała niema takiej możliwości:)
Itka

PostWysłany: Pon Kwi 06, 2009 7:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Najlepiej jest kupić test i wszytsko jasne. Ale dla pewniejszych wyników zrób test dwa razy.
Powrót do góry
Katarzyna83

PostWysłany: Wto Kwi 07, 2009 12:37 pm    Temat postu: Pytanie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam jestem mama 7 letniej córki z mężem staramy się o 2 dziecko , mam pytanie czy posmak w ustach - goryczy to może być objaw ciąży , jak byłam z córką to pamiętam posmak w ustach ale metalu . Proszę o odpowiedź , będę wdzięczna
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Wto Kwi 07, 2009 12:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a nie lepiej zrobić test?
taki posmak może też byc wynikiem czegoś innego.

PostWysłany: Wto Kwi 07, 2009 1:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak będę robić to się okaże ,dziękuję
Powrót do góry
czeka

PostWysłany: Czw Kwi 09, 2009 1:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam 15 lat, nigdy nie współżyłam. W piątek minie miesiąc odkąd nie mam okresu. Denerwuje się, ponieważ nie wiem dlaczego tak się dzieje.
Masturbuję się, od dwóch lat. Wiem, wczesnie zaczelam, ale no coz.. : D Czasami po masturbacji mam czerwone slady na majtkach, albo ogolnie tak powoli 'płynie ze mnie ' krew. Znaczy wkładka wystracza..
Ah, i miesiąc temu brałam antybiotkyki, z powodu choroby. Antybiotyki i inne leki.. Cyz to może mieć znaczenie? Pomóżcie, bo już naprawde nie rozumiem dlaczego tak długo go nie ma. Ja niby nie narzekam, no, ale nie wiem co sie dzieje.
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Czw Kwi 09, 2009 4:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze to byc wynik choroby, lub np masz jakas infekcje, a od jakieg okresu miesiaczkujesz?
przez pierwsze 3 lata wystepowaniam miesiaczki trudno o jej regularnosc i czasem moze nie wystapic miesiac, czy nawet dwa.

PostWysłany: Czw Kwi 09, 2009 10:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam was. może pomożecie. wiem że najlepiej zrobić test , ale.. no własie ale. sytuacja wygląda tak:
1-6 marzec -okres
8,14,21,28 marzec- wspólzyłam z chłopakiem - za każdym razem stosunek przerwany - odpowiednio wcześniej .
w dniach 1-6 kwiecień powinam dostać okres
do tego czasu piersi mni w ogóle nie bolały , gdy zawsze bolą mnie już 2 tyg przed okresem.. ból zaczął sie dopiero 5,6,7. od 5 kwietnia boli mnie brzuch(na okres) w niedziele troske, w pon rano , we wt wieczorem , dzisiaj znów rano ... ale nic krwawienia nie ma .... dodam że chwilami boli mnie prawa dolna strona brzucha..kiedyś jak miałam nadżerkę to tak samo bolało.... co jest??
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pią Kwi 10, 2009 12:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zależy czy to były dni płodne czy nie. Jak je wyliczyc masz napisane w dziale metody naturalne.

Jeśli na pewno zdążył wyciągnąć przed wytryskiem, to ciąża mało prawdopodobna...

Ja jednak przeszłabym się do ginekologa...Bo może to znów nadżerka...
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 16 z 41