Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sylus
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 6:40 pm Temat postu: |
|
|
Witam mam problem spóźnia mi się okres. moj partner zabezpieczył sie i to trwala tylko chwilke. czy moglo zajsc do zaplodnienia prosze o pomoc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
costa23
Wysłał podziekowań: 9 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 6:53 pm Temat postu: |
|
|
jeśli nic nie przeciekło i prezerwatywa była cała niema takiej możliwości:) _________________ powrót..na jak długo??where is sens??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Itka
|
Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 7:20 pm Temat postu: |
|
|
Najlepiej jest kupić test i wszytsko jasne. Ale dla pewniejszych wyników zrób test dwa razy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Katarzyna83
|
Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 12:37 pm Temat postu: Pytanie |
|
|
Witam jestem mama 7 letniej córki z mężem staramy się o 2 dziecko , mam pytanie czy posmak w ustach - goryczy to może być objaw ciąży , jak byłam z córką to pamiętam posmak w ustach ale metalu . Proszę o odpowiedź , będę wdzięczna |
|
Powrót do góry |
|
|
|
eyesonfire Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 12:39 pm Temat postu: |
|
|
a nie lepiej zrobić test?
taki posmak może też byc wynikiem czegoś innego. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Katarzyna83
|
Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 1:36 pm Temat postu: |
|
|
Tak będę robić to się okaże ,dziękuję |
|
Powrót do góry |
|
|
|
czeka
|
Wysłany: Czw Kwi 09, 2009 1:21 pm Temat postu: |
|
|
Mam 15 lat, nigdy nie współżyłam. W piątek minie miesiąc odkąd nie mam okresu. Denerwuje się, ponieważ nie wiem dlaczego tak się dzieje.
Masturbuję się, od dwóch lat. Wiem, wczesnie zaczelam, ale no coz.. : D Czasami po masturbacji mam czerwone slady na majtkach, albo ogolnie tak powoli 'płynie ze mnie ' krew. Znaczy wkładka wystracza..
Ah, i miesiąc temu brałam antybiotkyki, z powodu choroby. Antybiotyki i inne leki.. Cyz to może mieć znaczenie? Pomóżcie, bo już naprawde nie rozumiem dlaczego tak długo go nie ma. Ja niby nie narzekam, no, ale nie wiem co sie dzieje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
eyesonfire Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 09, 2009 4:59 pm Temat postu: |
|
|
moze to byc wynik choroby, lub np masz jakas infekcje, a od jakieg okresu miesiaczkujesz?
przez pierwsze 3 lata wystepowaniam miesiaczki trudno o jej regularnosc i czasem moze nie wystapic miesiac, czy nawet dwa. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
smiley21
|
Wysłany: Czw Kwi 09, 2009 10:49 pm Temat postu: |
|
|
witam was. może pomożecie. wiem że najlepiej zrobić test , ale.. no własie ale. sytuacja wygląda tak:
1-6 marzec -okres
8,14,21,28 marzec- wspólzyłam z chłopakiem - za każdym razem stosunek przerwany - odpowiednio wcześniej .
w dniach 1-6 kwiecień powinam dostać okres
do tego czasu piersi mni w ogóle nie bolały , gdy zawsze bolą mnie już 2 tyg przed okresem.. ból zaczął sie dopiero 5,6,7. od 5 kwietnia boli mnie brzuch(na okres) w niedziele troske, w pon rano , we wt wieczorem , dzisiaj znów rano ... ale nic krwawienia nie ma .... dodam że chwilami boli mnie prawa dolna strona brzucha..kiedyś jak miałam nadżerkę to tak samo bolało.... co jest?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 12:35 am Temat postu: |
|
|
Zależy czy to były dni płodne czy nie. Jak je wyliczyc masz napisane w dziale metody naturalne.
Jeśli na pewno zdążył wyciągnąć przed wytryskiem, to ciąża mało prawdopodobna...
Ja jednak przeszłabym się do ginekologa...Bo może to znów nadżerka... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|