Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Suplementy diety przy odchudzaniu?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
fuszer
Spamer

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Mar 27, 2014 8:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja wspomagająco przy odchudzaniu stosuję C.L.A. z zieloną herbatą Gal. W połączeniu z właściwą dietą wykazuje działanie wspomagające proces redukcji tkanki tłuszczowej. pomaga w utrzymaniu prawidłowego poziomu cholesterolu we krwi, a także pomaga utrzymać prawidłowe stężenie glukozy we krwi oraz prawidłową masę ciała.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Torrea

PostWysłany: Sro Maj 28, 2014 9:45 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja do ćwiczeń stosuję właśnie suplementy, nie wiem czy ktoś z Was kojarzy ten sklep: fitnessupplements.nl

Mnie one dużo pomogły, dlatego zawsze będę dobrze o nich mówić.
Powrót do góry
Sarsaparilla

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Maj 31, 2014 9:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ćwiczenia i codzienną dietę uzupełniam suplementami takimi jak L-karnityna , chrom , zestaw witamin i minerałów oraz omega 3 do tego kupiłam sobie zieloną kawę Smile ale stosuję na razie krótko także zobaczymy jak się spiszę.
Powrót do góry
ina26

PostWysłany: Pią Lip 25, 2014 9:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A stosował ktoś może Aqua Slim Appetite Control, widziałam kilka dobrych opinii i zastanawiam się nad dodaniem suplementu dodatkowo do swojej diety Smile
Powrót do góry
anulka29

PostWysłany: Czw Sie 07, 2014 9:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

acai berry są chyba bardzo drogie, lepiej stosować błonnik, wspomagać się jakimiś witaminami, można też uzupełniać płyny i elektrolity pijąc wodę z orsalitem, błonnik i środek nawadniający typu orsalit dostać można bez recepty za niewygórowaną cenę, nie inwestowałabym dużych pieniędzy w jakieś cudowne specyfiki, jak się chce schudnąć trzeba uważać na jedzenie i dużo się ruszać
Powrót do góry
malinka77

PostWysłany: Sob Sie 09, 2014 3:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moja przyjaciółka jak się odchudzała to brała Aqua Slim i nieźle zrzuciła wagę Smile
Powrót do góry
Sarsaparilla

PostWysłany: Pon Sie 18, 2014 12:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Poza suplementami diety powinniśmy pamiętać o dobrze zbilansowanej diecie oraz ćwiczeniach Smile ostatnio poczytałam troszkę o Diecie Cambridge i jestem pozytywnie zaskoczona. Nie dość że mają ciekawy program to jeszcze ich oferta dodatków takich jak batoniki i napoje wygląda apetycznie Smile) a przepisy podobno palce lizać. A wy mieliście już z nią jakiś kontakt ? znacie kogoś kto ją stosował ? Smile
Powrót do góry
Mlek

PostWysłany: Czw Sie 28, 2014 11:17 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a co myślicie o tym suplemencie:
Powrót do góry
Arbuz

PostWysłany: Pon Wrz 29, 2014 10:08 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może jakieś jeszcze macie suplementy wspomagające odchudzanie?
Powrót do góry
Sarsaparilla

PostWysłany: Pią Paź 10, 2014 2:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to wszystko zależy czego konkretnie szukasz Smile bo działających suplementów jest tak naprawdę od groma wszystko zależy od $$
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Następny
Strona 13 z 17