Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Libresse
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Paź 24, 2014 1:29 am Temat postu: Fat burning - tabletki na odchudzanie 5:2 DietBooster |
|
|
A o suplemencie [reklama] słyszeliście? Bo ponoć jest naprawdę skuteczny. Tajemnica jego efektywności tkwi głównie w tym, że stosuje sie go razem z dietą postną 5:2. Polega ona na tym, że dietę trzymamy tylko przez dwa dni w tygodniu, resztę możemy jeść normalnie. Oczywiście, z umiarem - wiadomo . Ten spalacz tłuszczu jest w 100% naturalny, bezpieczny, nie powoduje też skutków ubocznych. Wersja dla kobiet i dla mężczyzn - ze względu na odmienne potrzeby. Czy ktoś z Was słyszał o tej diecie albo stosował już? Bo jestem ciekawa opinii właśnie. Ten plan odchudzania staje się ostatnio coraz bardziej popularny. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
e-Rzecznik
|
Wysłany: Wto Kwi 14, 2015 9:15 pm Temat postu: |
|
|
Bazować na suplementach się raczej nie powinno ale jeśli mają wspomagać i są naturalne jak np. acetomale to z pewnością nie zaszkodzą a nawet przyspieszą efekty diety i ćwiczeń. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Jola29
|
Wysłany: Pon Cze 15, 2015 4:40 pm Temat postu: |
|
|
e-rzecznik polecasz Acetomale? Ja właśnie chcę kupić te tabletki bo wszyscy piszą, że są świetne, a więc nie ma na co czekać... tak myślę Potrzebuję schudnąć 10 kg i jestem ciekawa ile będę się odchudzała żeby dobić do tej 10 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kwiatkowska
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Lip 06, 2015 1:44 am Temat postu: |
|
|
Ja akurat tego nie znam ale ogólnie, to to jest droga, którą też wybieram. Połączenie zwiększonego ruchu z suplementami, które pozwolą na przyspieszenie spalenia tłuszczu. To samo mówi mój trener indywidualny. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinga94
|
Wysłany: Nie Lis 08, 2015 9:46 am Temat postu: |
|
|
na odchudzanie nie składa się tylko dieta, jeszcze tak samo ważny jest ruch. Mi pomogły suplementy diety, dzięki którym moja waga szybciej zaczęła spadać. Polecam poczytać sobie----RGULAMIN-----
pamiętajcie żeby zwracać uwagę na naturalny skład w tabletkach. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
renata.m
|
Wysłany: Pią Lis 20, 2015 3:11 pm Temat postu: |
|
|
ja nigdy nie używałam suplementów |
|
Powrót do góry |
|
|
|
annamalina
|
Wysłany: Czw Lut 18, 2016 11:53 am Temat postu: Suplementy diety |
|
|
A co sądzicie o suplementach diety w postaci leków? Ja je stosuję od dłuższego czasu i jestem zadowolona. Na przykład z [zakaz umieszczania linków na forum] ? (ja z niej kupuję) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gabi145
|
Wysłany: Wto Lut 28, 2017 10:07 am Temat postu: |
|
|
Mi w odchudzaniu pomógł wysiłek fizyczny (regularne ćwiczenia na siłowni) i zdrowe odżywianie. Dodatkowo wspomagam się suplementami sprawdzonej firmy , odżywki . Razem z koleżanką zamawiamy, zawsze są na czas, ceny są bardzo przystępne, polecam skorzystać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
justa2
|
Wysłany: Sro Mar 15, 2017 3:02 pm Temat postu: |
|
|
Mam ogromny dylemat po ciąży strasznie przytyłam , no może nie aż tak ale dla mnie z 49 na 64 to jest tragedia. Na dodatek odkryli u mnie tarczyce (Hashimoto) , podobno przy tej chorobie strasznie ciężko schudnąć . Więc pomyślałam o suplementach diety , znalazłam sklep internetowy , który oferuje sprzedaż takich suplementów ,
[zakaz reklamy na forum]
Zna go ktoś , potrzebuję rady od osób które tam już kupowały. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Liliana
|
Wysłany: Sob Mar 18, 2017 10:55 pm Temat postu: |
|
|
Osobiście polecam witaminy D, ja stosuje vita d express dzięki czemu mam silę na ćwiczenia, mam więcej chęci i energii. A żeby zacząć trzeba chcieć. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|