Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Suplementy diety przy odchudzaniu?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 15, 16, 17  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kotek20

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sty 25, 2010 6:37 pm    Temat postu: lindaxa na odchudzanie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam
mam 20lat i waze okolo67kg przy wzroscie170cm mam problem ze schudnieciem .wiekszosc z was uwaza ze cwiczac i ograniczajac posilki(mniejsze ilosci)spowoduje spadek wagi niestety w moim przypadku tak nie jest Crying or Very sad codziennie cwicze jezdze rowerkiem stacjonarnym okolo20kl pozniej krece sie na twisterze okolo15-20min do tego brzuszki inne cwiczenia na brzuch i cwczenia na nogi...postanowilam zaczac brac jakies wspomagacze i kupilam lindaxe15(zamiennik zelixy)..wiem ze jest wiele skutkó ubocznych ale jak narazie nie odczuwam zadnych biore je drugi dzien fakt apatytu takiego nie mam nie mam ochoty na slodycze ..jak myslicie przy codziennych cwiczeniach i dzieki lindaxie schudne prosze o wasze odopowiedzi i rade a moze ktos brał takie wspomagacze i jak to sie zakonczyło?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
GreenEyes

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Sty 27, 2010 9:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Najlepiej by było jeśli skonsultowałabys się z dietetykiem, ale według mnie, jeśli będziesz regularnie ćwiczyć, dobrze się odżywiać (kilka, ale małych posiłków dziennie; zdrowo) i połykać kapsułki to powinnaś w miarę szybko osiągnąć swój cel. Ważne jest to, aby po osiągnięciu upragnionej wagi nie wrócić do staruch nawyków Very Happy Tak więc- powodzenia
Powrót do góry
adziunia27

PostWysłany: Pon Lut 15, 2010 5:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja brałam preparat, który jest wyciągiem z naturalnych składników i był naprawdę skuteczny. Wypróbowałam taki pomagający spalać tłuszcz firmy naturahouse. Ale pewnie gdyby nie ------- Link usunięto ------- / Mala_mi i ćwiczenia na siłowni to nic by z tego nie było. Suplementy diety mają to do siebie, że nie działają same. Dużo osób myśli, że wystarczy je brać i można codziennie jeść pizze. A one tylko przyspieszają odchudzanie-jedne lepiej drugie gorzej- ale zawsze pozostają tylko wsparciem. Więc nie można oczekiwać cudów.

PROSZĘ CZYTAĆ REGULAMIN
NIEZNAJOMOŚĆ REGULAMINU NIE ZWALNIA Z PRZESTRZEGANIA GO! LINK ZOSTAŁ USUNIĘTY
Mala_mi
Powrót do góry
grubachudsza

PostWysłany: Pią Mar 05, 2010 1:54 pm    Temat postu: Pachira Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam
Ja osobiście zawsze miałam problem z wyborem suplementów, bo raz po nich tyłam a raz chudłam.
Ostatnio chłopak przyniósł mi do domu pachira slim - tabletki do ssania wspomagające odchudzanie.
Pobrałam miesiąc i w sumie nie utyłam Very Happy ( ale nie wiem czy to nie zasługa siłowni i diety).
Dopiero po 1,5 miesiąca zauważyłam, że tu trochę ubyło i nigdzie nie przybyło, więc chyba działa Very Happy
Poza tym widzę jakieś zmiany w metabolizmie , tak jakby trochę szybciej wszystko działa Razz
Więc jak ktoś ma ochotę i możliwość to myślę że warto spróbować Smile
Pozdrawiam
Ania
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pią Mar 12, 2010 11:30 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

grubachudsza napisał:
Poza tym widzę jakieś zmiany w metabolizmie , tak jakby trochę szybciej wszystko działa Razz

kwestia treningu, kwestia diety Wink
Powrót do góry
kotek20

PostWysłany: Pon Mar 15, 2010 12:27 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej Smile dziewczyny pisalam w styczniu ze cwicze i biore te tabletki.fakt faktem po lindaxie nieche sie jesc ja np jak ja biore to jem dwa razy dziennie i to bardzo malo.ale niestety musialam przestac ja brac bo bardzo bolala mnie glowa po niej i rece mi zaczynaly dretwiec wiec pozstanowilam to odstawic zostalo mi jeszcze chyba z 10tabletek i leza w szafce jak narazie Smile .co do cwiczen dalej jezdze rowerkiem po20km i po10km tak na zmiany cwicze na twisterze troszke na skakance robie okolo35przysiadow codziennie i takie inne cwiczenia na nogi pupe brzuch i plecy znalazłam je na jakims forum fakt ze sa czasochlonne ale skuteczne Smile a to najwazniejsze. caly zestaw cwiczen zajmuje mi jakies45-50minut +rowerek i teraz bieznia (bo jak ocieplilo sie to biegalam na dworze po okolo35minut)i na cwiczenia zakladam pas neopromowy i godzinke przed wyslikiem biore l-karnityne zeby miec wiecej sily i musze przyznac ze pierwsze efekty sa juz Very Happy .Fakt ze nie jakies olbrzymie ale uda zaczynaja mi szczuplec boczki znikaja i bardzo zmniejszyl mi sie celulit(ale to tez zasluga maseczki kawowej)a cwicze w sumie z tym zestwem jakies7dni.ale naprawde warto tylko trzeba miec motywacje i samozaparcie Smile a jak kondycja sie wyrabia i humor lepszy:)
Powrót do góry
celmanpharma.de

PostWysłany: Pią Paź 15, 2010 12:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mysle ze odchudzanie trzeba zaczac nie do srodkow tylko od zmiany nawykow zywieniowych,oraz jak mowi tutja wiekszosc od cwiczen fizycznych ,choczby byly by to nawet spacery po godzinie dziennie na swiezym powietrzu,

Jezeli chodzi o suplamentacje do ja warto dodac tylko w przypadku gdy juz zaczniesz cokolwiek cwiczyc na wyzszym poziomie wysilkowym niz spacer,i po nie mniej niz 3-4 miesiacach do startu jakichkolwiek cwiczen..
Powrót do góry
sakina

PostWysłany: Czw Paź 21, 2010 5:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Należy brać suplementy wspomagające odchudzanie, przy których potrzebny jest ruch, ćwiczenia i dieta. Czym innym są środki odchudzające. Moja siostra brała przed ślubem meridię - nie wiem czy znacie. Wszystko super, schudła ok 20 kg, ale zaraz po ślubie tyle samo utyła (jak nie więcej). A co najgorsze niedawno wycofali ją z rynku bo okazało się że jest niezdrowa ;/ Co innego takie suplementy, które nie są nieszkodliwe. Ja od miesiąca chodzę na aerobik, ograniczam jedzenie, ale nie schudłam jeszcze kilograma nawet. Koleżanka z zajęć rozpuszcza sobie przed ćwiczeniami w wodzie taki aqua slim, to jest właśnie suplement. I pije to sobie podczas zajęć i schudła już 3 kg, a jeteśmy takiej samej postury. Zastanawiam się czym to jest spowodowane że ona chudnie a ja nie? Może mieć na to wpływ ten aqua slim?
Powrót do góry
insomia

PostWysłany: Pią Paź 22, 2010 2:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Myślę że jak najbardziej może mieć na to wpływ fakt że koleżanka pije wode z aqua slim. W końcu jest to wspomagacz więc w jakiś sposób wspomaga utratę wagi. Też wcześniej piłam aqua slim i przy wysiłku fizycznym i dietce zrzuciłam parę kilo, ale przerzuciłam się na nutri slim, bo nie ukrywam że jem na śniadanie mussli albo płatki więc wygodniej było mi to zażywać niż cały dzień nosić ze sobą butle wody Razz A Ty może poprostu sama spróbuj i popij trochę aqua slimu, bo zawsze najtrudniej jest zarzucić pierwszy kilogram.
Powrót do góry
sakina

PostWysłany: Sob Paź 23, 2010 10:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie miałam zamiaru nic brać ale chyba warto spróbować, zwłaszcza że jest to suplement więc nie jest szkodliwy dla organizmu, tak? Będę dziś na zakupach to wstąpię do apteki i porozmawiam jeszcze z panią farmaceutką co myśli o tym aqua slim?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 15, 16, 17  Następny
Strona 6 z 17