Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Suplementy diety przy odchudzaniu?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 15, 16, 17  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
insomia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Paź 23, 2010 10:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pewnie, spróbować zawsze można. Nic nie tracisz. Tylko bądź cierpliwa bo efekty na pewno nie będę widoczne po 2 dniach.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
sakina

PostWysłany: Nie Paź 24, 2010 8:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pani farmaceutka powiedziała że przy takim wysiłku fizycznym jak mój jak bardziej można pić wodę z aqua slim, że szybciej utraci się kilogramy. Zresztą podobno sporo kobiet to kupuje, więc chyba na prawdę musi być dobre. Wzięłam narazie 2 saszetki żeby spróbować smaki. Cytrynowa jest na prawdę smaczna. Ciekawe jak ta druga.
Powrót do góry
insomia

PostWysłany: Pon Paź 25, 2010 5:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No pewnie, zwłaszcza że nie jest to jakiś niezdrowy środek wywołujący skutki uboczne. A co do smaków to ta druga smakuje jak dla mnie jak woda z kapką miodu- mi smakowała.
Powrót do góry
sakina

PostWysłany: Sro Paź 27, 2010 11:17 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szczerze mówiąc jak dla mnie smaczniejsza jest ta cytrynowa. Pisałaś wcześniej że bierzesz teraz nutri slim, czym to się różni od aqua slim? Zapomniałam wcześniej zapytać.
Powrót do góry
insomia

PostWysłany: Sob Paź 30, 2010 6:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nutri slim dodajesz do jogurtu czy mussli, aqua slim do wody. Obydwa są suplementami wspomagającymi odchudzanie. No i różnią się smakiem też. Nutri ma taki egzotyczny smaczek, lekko kwaskowaty, ale smaczny.

Dodano po 1 minutach:

Wydaje mi się że po prostu konsumentki mają wybór, bo jedni piją więcej wody, inni właśnie tak jak ja jedzą często mussli i dlatego każda może sobie wybrać to co woli.
Powrót do góry
sakina

PostWysłany: Pią Lis 12, 2010 5:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Już kupiłam sobie całą paczkę aqua, powiem szczerze że dosyć żadko jem jogurty, na prawdę muszę mieć na nie wielką ochotę żeby zjeść. No to zobczymy za jakiś czas jak tam efekty. Trzymajcie kciuki Razz
Powrót do góry
kuźma

PostWysłany: Nie Lis 28, 2010 8:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I jak lepiej się czujesz? Jakieś efekty daje te aqua slim czy jednak bez zmian pozostało?
Powrót do góry
sakina

PostWysłany: Sro Gru 01, 2010 12:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiesz co myślę że z 1 kg już mi ubyło, choć nie stawałam na wagę jeszcze, ale w spodniach troche luźniej mi się zrobiło i brzuch nie jest już taki nabalonowany jak wcześniej Smile
Powrót do góry
kuźma

PostWysłany: Czw Gru 02, 2010 6:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to tylko pozazdrościć. A jak przestaniesz już pić aqua to przybierzesz na wadze czy nie ma efektu yoyo? A znacie jakąś dietę żeby przez miesiąc ze 3-4 kg schudnąć?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Gru 03, 2010 12:10 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak to nie ma... poczytajcie sobie o skutkach ubocznych tego swinstwa..

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 15, 16, 17  Następny
Strona 7 z 17