Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
insomia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Gru 16, 2010 12:03 pm Temat postu: |
|
|
Ekstrakt z guarany - to roślina dająca dobrą kondycję i lepsze samopoczucie. Działa orzeźwiająco, przede wszystkim dzięki wysokiej koncentracji naturalnej kofeiny. Poprawia wytrzymałość, dzięki czemu można dłużej trenować i spalić więcej tłuszczu. W czasie stosowania diety hamuje uczucie głodu
A zielona herbata ma właściwości odchudzające. Nie wiem o jakie produkty Ci chodzi ale substancje w niej zawarte wydają się być ok |
|
Powrót do góry |
|
|
|
justi85
|
Wysłany: Pią Gru 17, 2010 11:03 am Temat postu: |
|
|
Hej dziewczyny! Insomia czytałam, że bierzesz slimy? Długo? Jak na Ciebie działa? Ja biorę od paru tygodni i uważam,że są bardzo dobre. Była tu opinia, że to nic nie działa, bo tak samo wpływa sama woda, ale ja odczuwam różnicę, chociażby pod tym względem, że poprawia mi przemianę materii. Biorę też nutri i jak dosypię sobie nawet do zwykłego jogurtu, to: a)jogurt naturalny,za którym nie przepadam w pierwotnej postaci,jest dobry słodki w smaku b)jestem syta i nie mam za chwilę napadu głodu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
insomia
|
Wysłany: Pią Gru 17, 2010 1:46 pm Temat postu: |
|
|
Ja również jestem zadowolona. Schudłam już ponad 4 kg a biorę mniej niż 3 miesiące. Ja biorę tylko nutri, wcześniej piłam również wodę z aqua ale bardziej jednak mi podpasował nutri slim. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mariola_24
|
Wysłany: Nie Gru 19, 2010 12:29 pm Temat postu: |
|
|
Ponawiam pytanie: jakie składniki zawiera ten aqua slim? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
justi85
|
Wysłany: Pon Gru 20, 2010 10:56 am Temat postu: |
|
|
Mariola_24 napisał: | Ponawiam pytanie: jakie składniki zawiera ten aqua slim? |
Mariolu, aqua łączy w sobie 3 składniki
L-karnityna biorąc udział w przemianie tkanki tłuszczowej w energię skutecznie wspomaga odchudzanie i zapobiega gromadzeniu zbędnych kilogramów. Pomaga utrzymać wysoką sprawność fizyczną, poprawia metabolizm, wspomaga spalanie tłuszczu.
Garcinia cambogia to indyjska roślina będąca bogatym źródłem kwasu hydroksycytrynowego HCA. Związek ten wpływa na stabilizację poziomu cukru we krwi, dzięki czemu wywołuje uczucie sytości i zmniejsza odczuwanie głodu. Dodatkowo HCA ogranicza syntezę tłuszczu z węglowodanów i białek, a tym samym skutecznie zapobiega powstawaniu zbędnej tkanki tłuszczowej.
Chrom wpływa na szybkość procesów przemiany materii. Jest niezbędny do zachowania prawidłowego metabolizmu cukrów, współuczestniczy w regulacji stężenia glukozy we krwi oraz stabilizuje gospodarkę energetyczną organizmu. Ogranicza napady niepohamowanego głodu, a także chęć podjadania między posiłkami. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mariola_24
|
Wysłany: Pon Gru 20, 2010 1:37 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję Ci bardzo. Brzmi obiecująco. Może zrobię sobie mały prezent na gwiazdkę i kupię sobie ten aqua slim |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sakina
|
Wysłany: Wto Gru 21, 2010 8:53 pm Temat postu: |
|
|
Jesli na prawdę chcesz wspomagać się suplementem to na prawdę aqua jest dobrym wyborem. Ja walczę ze sobą bo mam postanowienie ładnie wyglądać w noc sylwestrową A stosujesz jakąś dietę? Czy dopiero zaczynasz odchudzanie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kuźma
|
Wysłany: Pią Gru 24, 2010 1:20 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny a jak się czujecie przed dzisiejszą kolacją? Będziecie jeść ostrożnie czy idziecie na całość? Bo ja nie chcę się objeść, ale żal by było jakbym wszystkiego nie spróbowała... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
insomia
|
Wysłany: Nie Gru 26, 2010 4:21 pm Temat postu: |
|
|
No tak, grzechem byłoby wszystkiego nie spróbować Ja posmakowałam chyba większość potraw, ale smakowałam a nie się objadałam. Wszystko z rozsądkiem. No i oczywiscie pół godziny na ćwiczenia też znalazłam. Tylko podczas świąt nie jadłam mussli więc nutri wsypywałam sobie do wody i piłam jako "herbatkę owocową". Nie chciałam przerywać brania, bo już się w to wkręciłam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mariola_24
|
Wysłany: Wto Gru 28, 2010 2:25 pm Temat postu: |
|
|
No właśnie powiedzcie mi jak to jest - kupiłam sobie opakowanie aqua slim i wczoraj rozpuściłam sobie w wodzie 1,5 l i dzisiaj też muszę? Czy co pare dni wystarczy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|